Ateiviai ar mutantai?

alien-mutantNepaprasti žmonių atstovų gabumai atkreipdavo ne tik plačiųjų masių dėmesį. Nostardamas, Leonardo Da Vinčis, Lomonosovas – atsitiktinai ar ne jie atėjo į šį pasaulį, palikdami gilų pėdsaką istorijoje ir daugelio žmonių kartų mintyse?

 

Ateivių iš kitų planetų palikuonys?

 

Britų ufologas Džonas Poupas teigia, kad visi genijai – tai ateivių iš kosmoso palikuonys. Maždaug prieš 30-40 tūkstančių metų mūsų planetoje apsilankė nežemiškos civilizacijos atstovai. Būtent jie padėjo pagrindus susikurti senosioms civilizacijoms, kurios pasiekė aukštą išsivystymo lygį. Ateiviai turėjo ryšių su Žemės žmonėmis, jiems gimė vaikai. Dabar apie 50% Žemės gyventojų yra žmonės, kurių tolimi protėviai buvo ateiviai.

 

Poupo nuomone, šiai kategorijai priklauso visi garsūs mokslo ir meno veikėjai, ekstrasensai ir aiškiaregiai. Tačiau ypatingais talentais gali pasigirti tik 1% žmonijos. Gal šie žmonės kilę iš vėliau buvusių ryšių tarp ateivių ir Žemės gyventojų arba jie turi daugiau ateivių genų, nei kiti žmonės.

 

Pavyzdžiui, studentas (pavadinkime jį Aleksu) tiki, kad į Žemę atvyko iš kitos planetos, todėl jis gali kurti stebuklus… Aleksas dar jaunystėje iš bendraamžių tarpo išsiskyrė aukštu intelektu. Jis lengvai įsisavindavo bet kokias žinias, būdamas antrokas be jokios pagalbos puikiai išmoko dirbti kompiuteriu.

 

Tačiau ypatingai jį domino astronomija – skaitė mokslo populiarinimo žurnalus, enciklopedijas ir t.t.Pirmasis stebuklas Alekso gyvenime įvyko, kai jam buvo devyneri metai. Kieme vaikai žaidė žaidimus, tačiau vienas piktas berniukas metė į Aleksą akmenuką. Jis skriejo tiesiai berniukui į veidą ir, greičiausiai, būtų Aleksą sužeidęs, jei… nebūtų sustingęs ore! Apie sekundę akmuo kabojo ore kelių centimetrų atstumu nuo veido, po to nukrito ant žemės. Berniukas atsipirko tik išgąsčiu…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Trečioji akis” ir žvaigždėtas dangus

 

Po kiek laiko berniukas susidomėjo NSO fenomenu. Jis ne tik naršė internete, tačiau rinko iškarpas iš senų laikraščių ir žurnalų, kurių rado pas senelius kaime. Tai jis darė ne iš paprasto smalsumo: viduje jautė, kad jo tikrieji namai yra ne čia, Žemėje, o kažkur bekraščio kosmoso toliuose.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kartą mokykloje pertraukos metu Aleksas netikėtai suprato, kad gali valdyti kitus žmones. Jis įsivaizdavo, kad jo delno centre koncentruojasi energiją, kurią mintimis «nukreipdavo» į kitą mokinį, priversdamas jį pasukti galvą ar paklėti ranką.

 

Dalyvaudamas su tėvais seanse pas ekstrasensą, berniukas pajuto keistą dilgčiojimą tarp antakių. Parapsichologas pasakė, kad Aleksas turi labai išvystytą «trečiąją akį». Namuose 10-metis berniukas nusprendė savarankiškai pakartoti seansą. Atsiminė ekstrasenso nurodymus, atsipalaidavo – ir netikėtai pajuto, kaip į tašką, esantį tarp antakių, ėmė lietis galingas energetinis srautas. Jis pastebimai pulsavo, apie 70 kartų per minutę. Tuo metu paties berniuko pulsas buvo apie 140 dūžių per minutę…

 

Tačiau įdomiausia laukė ryte. Priėjęs prie veidrodžio, Aleksas pamatė, kad jo akys labai pasikeitusios: vyzdžiai išsiplėtę, iš mėlynų jos tapo beveik juodomis, žvilgsnis – įdėmus ir nejudrus. Kiek vėliau vėl viskas grįžo į normą. Nuo to laiko berniukas išmoko šį «fokusą» atlikti kada tik panorėjęs. Kai jo vyzdžiai išsiplečia, jis tada sugeba savo valiai paklusti kitus žmones.

 

Šias galimybes Aleksas panaudoja per egzaminus – kad ir koks priekabus būtų dėstytojas, tačiau vaikinui išlaikyti nors ir patį sunkiausią egzaminą – vieni juokai. Jei kuris nors žmogus nepasiduoda hipnozei, jaunuolis koncentruoja žvilgsnį į jo tarpuakį ir mintimis tenai pasiunčia energijos srautą. Po kelių minučių netgi pats «kiečiausias riešutas» suskyla. Beje, jei Aleksas paprasčiausiai žiūri kitam žmogui į akis, šis greitai nukreipia žvilgsnį…

 

Dar viena įdomybė – vaikinas kažkodėl nemėgsta ryškios šviesos. Dienos metu pas jį kambaryje visada prieblanda. Naktimis Aleksas dažnai išeina į balkoną ir valandomis žiūri į žvaigždėtą dangų…

 

Parapsichiniai mutantai

 

Kitų tyrinėtojų nuomone, nepaprasti sugebėjimai – tai mutacijos rezultatas. Jos priežastimi gali būti ekologinė aplinka, ligos, stresas.

 

Studentas Kevinas ankstyvoje vaikystėje sunkiai susirgo. Po ligos pasikeitė jo akių spalva – iš ryškiai mėlynų viena tapo žalia, o kita juoda. Dabar su jaunuoliu dedasi keisti dalykai. Visi jo norai išsipildo iki smulkmenų, jis žino tai, kas laukia ateityje, lengvai skaito kitų žmonių mintis.

 

Pakanka Kevinui pažiūrėti į nežinomo žmogaus nuotrauką – ir jis jau beveik viską žino apie nepažįstamąjį. Dar vienas išskirtinis bruožas – jaunuolis savo išore, rūbais, šukuosena labai išsiskiria iš žmonių minios…Gerai žinomi atvejai, kai fiziškai ar protiškai nepilnaverčiai žmonės pasižymėjo kokiu nors talentu tam tikroje sferoje.

 

Pvz., puikaus filmo «Lietaus žmogus» prototipas autistas Kimas Pikas pagarsėjo kaip genialus matematikas, autistas Derekas Paravičinis – puikus džiazo pianistas, protiškai neįgalus Stivenas Viltšyras popieriuje tiksliai atkuria pastatą, kurį matė tik vieną kartą. Vienas iš garsių skaičiuotojų, kurie veiksmus atlieka mintinai, Inodi kentėjo nuo rimtos akių ligos. Kitas, Prolonžo, buvo tikras genetinis išgama, nes gimė be galūnių. Dar vienas skaičiuotojas, Zeras Kolbriunas, ant rankų ir kojų turėjo po 6 pirštus.

 

“Kairiosios rankos” visata

 

Dar viena «kosminė» mįslė – kairiarankiai. Apie juos pasakojama įvairiausių dalykų. Labiausiai paplitęs mitas yra tas, kad šie žmonės pasižymi didesnėmis protinėmis savybėmis nei dešiniarankiai. Tai dalinai patvirtina ir moksliniai tyrimai.

 

Psichologai Stivenas Kristmanas ir Rut Proper iš Ohajo (JAV) atliko įdomų eksperimentą, susijusį su atminties kontrole. Jie atrinko 62 žmones ir pasiūlė jiems įsiminti 55 žodžius, trumpai parodytus ekrane. Kairiarankiai su šia užduotimi susidorojo net du kartus geriau, nei dešiniarankiai. Mokslininkų nuomone, tai galima paaiškinti glaudesniais tarpusavio ryšiais tarp abejų galvos smegenų pusrutulių.

 

Tačiau kairiarankių atmintis yra selektyvinė. Jiems žymiai lengviau prisiminti kur padėjo kokį nors daiktą, nei atsiminti kokio patiekalo receptą ar istorinę datą. Eilinis tyrimas parodė, kad kairiarankių žmonių intelekto koeficientas yra mažesnis,, nei dešiniarankių.

 

Nieko keisto tame nėra, nes atmintis ir intelektas – tai ne identiškos sąvokos. Ir vis tik… Remiantis istoriniais šaltiniais, galima teigti, kad kairiarankiai dažnai pasireiškia puikiais talentais. Žmogaus organizme dešinysis galvos pusrutulis valdo kairiąją žmogaus pusę, o kairysis-dešinę. Kairysis pusrutulis atsakingas už kalbą ir racionalų mąstymą, dešinysis – už emocijas bei orientaciją erdvėje ir laike.

 

Kairiarankiai – iš veidrodinio pasaulio?

 

Vienas iš anomalių reiškinių tyrinėtojų Piotras Cereda iškėlė įdomią hipotezę. Jis mano, kad visi kairiarankiai yra palikuonys išeivių iš lygiagrečios, «veidrodinės» Visatos! Pagal fizikų teiginius, mūsų Visata yra asimetriška. Dauguma procesų joje vyksta viena kryptimi – pagal laikrodžio rodyklę.

 

Tačiau teoriškai gali egzistuoti ir lygiagreti realybė, kur viskas juda tiksliai priešinga kryptimi. P.Cereda teigia, kad kažkada mus aplankė ateiviai iš antipasaulio – jie buvo panašūs į žmonės, tačiau turėjo nepaprastas psichines savybes, kurias pavyko perduoti palikuonims, gimusiems jau šiame pasaulyje. Vienas iš tokių palikuonių, greičiausiai, buvo Leonardas da Vinčis.

 

Daug amžių specialistai bandė iššifruoti keistus užrašus po paveikslais. Pasirodo, garsusis dailininkas, mokslininkas, išradėjas ir mąstytojas rašė paprasčiausiai iš dešinės į kairę! «Veidrodinė rašysena» kartais būdinga kairiarankiams.

 

P.Ceredos nuomone, iš savo tėvo – paralelinio pasaulio gyventojo – da Vinčis įgijo aiškiaregystės sugebėjimą, leidžiantį pažvelgti į ateitį. Taip gimė nepaprasti išradimai, kurie daug amžių aplenkė savo epochą.

 

Kairiarankių kiekis mūsų planetoje nėra tiksliai žinomas. Vieni šaltiniai skelbia, kad jų yra apie 6%, kiti – 12- 15%. Kairiarankių gyventojų dalis nuolat didėja dėl «veidrodinių» genų mutacijos. Faktiškai mūsų pasaulyje dabar egzistuoja dvi žmonių «rasės», besiskiriančios savo mąstymo būdu ir pasaulio suvokimu – dešiniarankių ir kairiarankių, tarp kurių vyksta slapta evoliucinė kova. Tai rodo tas faktas, kad gimsta vis daugiau vaikų su anomaliais sugebėjimais.

 

Pabaigai – parapsichologų rekomenduojamas testas, parodantis ar žmogus linkęs į «kairiarankiškumą». Reikia nieko negalvojant tarpusavyje sukryžiuoti abiejų rankų pirštus. Jei ant viršaus bus kairės rankos nykštys – jūs iš prigimties esate kairiarankis arba turite visas savybes paranormaliems gabumams vystyti. Ar gali būti kitaip, jei jūsų protėviai – ateiviai iš «veidrodinės» Visatos?

 

Inf. pasidalino: mzicka, inf. šaltinis žurnalas “Mįslės ir faktai”

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wut

nu kaires virsuj, bet as desiniarankis ir tikrai ne fenomenas tai cia kaip suprast? ;)

666

pas mane kairys kiausas labiau nutyses. Kazin cia reiskia, kad as ateivio palikuonis ?

shin

kairiarakinis kairiarankiui nelygus, kaip desiniarankis desiniarankiui…..

tijara

netikslus straipsnis kas liecia kairiarankius

Pritariantis

Kaires rankos nykstys virsuje

Phoenix

Esu dešiniarankis, bet irgi kairės rankos nykštys viršuje. Nors jau nuo vaikystės jaučiu kažkokį norą naudotis kaire vietoj dešinės, taip ir dabar yra. Matyt tikroji prigimtis reiškiasi :)

Vaidas

Nu sukryžiavau – kairės nykštys viršuje..

babas

is filmo Prometejas :D

Zzz

Truputį toks mindfuck’as.

Taip pat skaitykite