Ką jūsų mėgstamas karštas gėrimas gali pasakyti apie jus?

Mes žinome, kad mūsų pageidavimai, skonis, įpročiai ar elgesys psichologui gali pasakyti daug, apie mūsų paslėptus motyvus ir įsitikinimus, bet ar galime ką nors sužinoti iš mūsų pageidaujamų karštų gėrimų, kurie mums taip patinka? Keista, bet taip!

 

Karštas šokoladas

 

Jūs labai stiprus žmogus, kuris viską atlieka pats, ir niekam nekelia net menkiausių problemų. Jums patinka viskas, kas neturi “galiojimo datos”. Jūs, kaip taisyklė, labai geras žmogus, galbūt net per geras visiems savo aplinkiniams. Esate miegalius. Pasaulis aplink jus gali griūti, ir jūs to net nepastebėsite!

 

Kava

 

Jei pasirinkote puodelį karštos kavos, tai reiškia kad jūsų smalsumo ir dėmesio lygis yra “tarpinis”, jūs energingas žmogus, ir jūs norite dirbti, bei sukurti ką nors naujo. Jūs turite tendenciją keistis, keisti savo pažiūras ar suvokimą, įtemptos situacijos sukelia jums paniką. Žinios, kurias igysite, veda prie to, kur norite būti! Šeima ir draugystė yra didelis jūsų gyvenimo prioritetas.

 

Arbata

 

Jei pasirinkote puodelį karštos arbatos, tada jūsų smalsumo ir dėmesio lygis yra labai didelis, jūsų žinios ir pasakojimai apie gyvenimą yra labai svarbūs aplinkiniams. Visi jūsų sprendimai yra gerai apgalvoti. Jūs labai pasitikintys savimi, žmonės linkę idealizuoti jus ir manote, kad esate labai įpatingi. Paprastai jūs mėgstate vienatvę, ir turite labai mažai draugų.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vapsie

Cia tokius sudus pradejo kelt kad as bb dejau ant tos jusu svetaines

No UFO

Ziauriai tu cia, bet tavo zodziose yra tiesos

CNN

As megstu sultiny, ir negeriu nei kavos nei arbatos, kas tada

paprika [aitrioji]

o ka daryt man? -dievinu visus siuos gerimus + kakava su cinamonu..

Taip pat skaitykite