Implantai – ateivių rankų darbas?

Ufologai pasakoja istorijas apie tai, kaip ateiviai žmonių kūnuose patalpina nežinomos paskirties daiktus. Ar šiuose pasakojimuose yra teisybės? Ir kuo čia dėti nežemiškųjų civilizacijų atstovai?

 

Išsiskaidys savaime!

 

Prieš keletą metų 57-ių metų amžiaus Tūlos (Rusija) gyventojas Igoris Aršinikovas kreipėsi į gydytojus, skųsdamasis keistu augliu. Iš pradžių ant rankos atsiradęs surambėjimas vyriškiui nekėlė nerimo. Odos darinys buvo baltos spalvos su vos įžiūrimu juodu tašku viduryje. Tačiau po kiek laiko „spuogas“ ėmė augti. Gydytojas net neklausė Aršinikovo, sakydamas: „Tai juokai, viskas savaime išsiskaidys!“
Per porą metų darinio skersmuo pasiekė 1 cm. Be to, jis labai sutvirtėjo. O po to prasidėjo uždegimas. Štai tada Aršinikovas ir pastebėjo, kad iš surambėjimo kyšo kažkas aštraus. Pinceto galiuku jam pavyko ištraukti kažkokį mažytį plokščią daiktą.

 

Vyras radinį parodė savo draugui Eugenijui Denisovui, kuris pasiūlė apžiūrėti daiktą mikroskopu. Daiktas buvo šiurkštaus paviršiaus, pagamintas, greičiausiai, iš metalo. Skalpeliu įbrėžti daikto paviršių buvo neįmanoma, tačiau šiuo daiktu perbraukus per stiklą, ant jo likdavo pėdsakai tarsi nuo deimantinio rėžtuko. Iš pradžių daiktas buvo juodas kaip anglis, tačiau po kelių dienų jo spalva pasikeitė į rusvą.
Denisovas, kuris domisi ufologija, mano, kad tai buvo implantas, kurio pagalba ateiviai iš Igorio Aršinikovo gaudavo kažkokią informaciją.

 

 

Po to, kai objektas buvo pašalintas iš rankos, vyriškio savijauta pagerėjo. Dingo nugaros skausmai ir baigėsi kelis metus kankinę nakties košmarai. Tačiau visai neseniai vyras pastebėjo, kad ant krūtinės atsirado dar vienas spuogelis – tiksli kopija pirmojo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Maskvos ufologai, išgirdę Aršinikovo istoriją, paprašė jiems perduoti implantą, kad galėtų išanalizuoti iš kokios medžiagos jis pagamintas. Tyrimo rezultatai kol kas dar nežinomi, bet, tikėkimės, bus paskelbti vėliau.

 

Vasiljevo nuotykiai

 

Aršinikovo atvejis nėra vienetinis. Pavolgio gyventojas Aleksandras Vasiljevas yra įsitikinęs, kad ne kartą jam buvo atliktos operacijos, kurių metu j organizmą įsiūti implantai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai berniukui buvo penkeri metai, jis susapnavo sapną. Jis bėgo kalva, kuri turėjo statų šlaitą. Jis nušoko nuo kalvos ir sklendė oru. Kalvos papėdėje jo laukė tamsios odos vyras ir moteris su baltų plaukų kupeta. Šioje sapno vietoje berniukas pabudo.

 

Po trijų dienų ant berniuko klubo atsirado skausmingas pūlinys. Skausmas buvo toks didelis, kad jis negalėjo priminti dešinės kojos. Berniukas buvo išvežtas į ligoninę. Ten pūlinį prapjovė ir uždėjo tvarsčius ant kojos. Tačiau jokio pagerėjimo nebuvo. Vaikui pakilo aukšta temperatūra. Karščiuodamas jis vėl pamatė tą pačią keistąją porą, kurią matė sapne. Po to palatoje kilo kažkoks triukšmas. Pasirodo, į ją įsiveržė berniuko tėvas, susuko jį į kailinius ir nuvežė į apskrities ligoninę Volgograde. Ten tvarsčiai buvo nuimti.

 

Koja buvo labai sutinusi, beveik pradėjusi gangrenuoti. Ir kažkodėl buvo pasidengusi juodais plaukais. Berniukas nedelsiant buvo nugabentas į operacinę, kur buvo pašalinti visi pūliai iš žaizdos, o ji pati kruopščiai išvalyta. Greitai berniukas pasijuto žymiai geriau. Prisiminimui liko tik gana didelis randas. Įdomu tai, kad juodi plaukai nuo kojos irgi išnyko, kai tik berniukas ėmė sveikti.

 

Praėjo keletas metų, Aleksandrui suėjo 16 metų. Vieną dieną ant kaklo iškilo balandžio kiaušinio dydžio guzas. Jo visiškai neskaudėjo, tik buvo nemalonu, nes matėsi! Berniukas keletą kartų pradūrė darinį dezinfekuota adata, iš jo ištekėdavo skysčiai, tačiau po kiek laiko vėl susikaupdavo.

 

Tuo metu vaikinas pradėjo labai daug miegoti – po 12 ar net daugiau valandų per parą. Tėvai sunerimo ir nuvedė vaiką pas žiniuonę. Ji sukalbėjo užkeikimą ir padavė maldos tekstą. Maldą reikėjo sukalbėti kiekvieną vakarą prieš miegą ir butinai tuo metu kaire ranka laikyti apkabintą guzą. Jau patį pirmąjį vakarą, vos tik perskaičius žiniuonės duotą maldą, vaikinui staiga pašoko temperatūra. Tėvai davė išgerti aspirino, po kurio vaikinas užmigo. Iš ryto ant kaklo nebebuvo jokio guzo. Tik ant pagalvės matėsi kruvina dėmė, o ant kaklo – balta dėmė toje vietoje, kur buvo atsiradęs guzas.

 

„Jam atlikti visi bandymai”

 

Kai Vasiljevui sukako 32-eji metai, jis nusprendė užsiimti žemės ūkiu — auginti galvijus. Vieną dieną jis pjovė šieną ir staiga pajuto, kad kažkas įdūrė į koją. Greitai toje vietoje susidarė pūlinys. Vyras surizikavo ir skutimosi peiliuku prapjovė. Pačiam sau netikėtai iš žaizdos ištraukė daiktą, panašų į metalo drožlę. Tris paras iš žaizdos nesiliovė kraujavimas. Nuo to laiko Aleksandrui sutriko kraujo krešėjimas, o bet kokios mažiausios žaizdelės negydavo savaitėmis. Be to, labai suprastėjo vyro sveikata – jam buvo diagnozuota skrandžio opa, chroniškas tonzilitas, širdies negalavimai, odos susirgimai – ištisa ligų puokštė!

 

Vieną dieną Vasiljevas po darbo įlipo į vonią, šiltame vandenyje atsipalaidavo ir trumpam užsnūdo. Ar tai sapne, ar tikrovėje pas jį vėl atėjo tie patys du žmonės, kuriuos susapnavo vaikystėje – juodaodis vyras ir baltaplaukė moteris. Ateiviai su juo kalbėjo telepatiniu būdu, papasakojo, kad jie atvyko iš Centurijos planetos, o jų bazė yra įkurta Cereros asteroide.

 

Kartą Aleksandrui kelias dienas laikėsi aukšta temperatūra. Jis nusprendė pamedituoti vonioje, tikėdamasis, kad tai padės greičiau pasveikti. Naktį vyras susapnavo sapną. Aplink jį buvo žmonės baltais chalatais, panašūs į gydytojus. Tarp savęs jie kalbėjo: „Jam atlikti visi bandymai“. Po to vyrui buvo daromi kažkokie tyrimai, jis pjaustomas skalpeliu. Paskutinis dalykas, ką prisiminė, tai vieno „gydytojo“ žodžiai: „Siuvame žaizdą“. Toliau – nežinia. Vasiljevas atsibudo, išpiltas šalto prakaito, jausdamas kaulų laužymą, tačiau temperatūra buvo nukritusi.

 

Vyriškis tvirtina, kad jau seniai tapo ateivių civilizacijos atstovų susidomėjimo objektu. Šios civilizacijos atstovai yra aukšto išsivystymo lygio, tačiau bejausmiai, žmones naudoja savo tikslams. Tris kartus bandė jam įsiūti implantą, siurbiantį energiją iš organizmo. Dėl to priežasties kontaktuotojas nuolat sirgo. Vasiljevas mano, kad ateiviai dar naudoja eterinius implantus, kuriuos žymiai sudėtingiau aptikti.

 

Mikroschemos smegenyse

 

Mokslininkų teigimu, dauguma implantų primena žirniuką su ūseliais arba laiduką su kilpa gale. Dažniausiai ateivių įdiegti implantai aptinkami dešinėje nosies šnervėje ar už akies obuolio. Yra buvę atsitikimų, kai iš žmogaus organizmo pašalinti implantai susinaikindavo.

 

Kontaktuotojai, kurie teigia, kad jų smegenyse yra ateivių įsiūti implantai, dažnai elgiasi neadekvačiai, atlieka kažkokius beprasmius judesius, juos kamuoja keisti reginiai. Nelaimingieji tvirtina, kad kažkas juos kontroliuoja.

 

Ar galima viską suversti ateiviams? Žemėje jau seniai sukurtos technologijos, leidžiančios į žmogaus kūną ar net smegenis įsiūti kompiuterines mikroschemas. Oficialiai teigiama, kad tai pagerins mūsų gyvenimą.
Kornelio universiteto (JAV) mokslininkams nanotechnologijų pagrindu pavyko sukurti miniatiūrinį robotą, kurio dydis yra kaip viruso. Teoriškai tokį mikrorobotą galima įleisti į kraują injekcijos būdu – tai, be abejo, labai pasitarnaus medicinos tikslams. Tokių mikrorobotų armija ištirs kiekvieną sergančio organizmo ląstelę ir ne tik išanalizuos ligos priežastį bei nustatys diagnozę, bet ir sugebės sintezuoti reikiamus vaistus iš žmogaus organizme esančių cheminių medžiagų.

 

Nematomi robotai pasižymės padidintu intelektu ir sensoriniu jautrumu bei sugebėjimu regeneruoti pačius save, netgi dar labiau išsivysčiusius.

 

O dabar – pats įdomiausias dalykas! Kaip teigia kai kurie ufologai, implantų, kuriuos, atseit, į savo tiriamųjų žmonių organizmus įsiuva ateiviai, paslaptis yra susijusi būtent su nanotechnologijomis. Pastebėta, kad paprastai žmonės neatsimena tokių operacijų, nors kitos kontakto detalės išlieka atmintyje ir gali būti atkurtos regresinės hipnozės seanso metu. Taip gimė hipotezė apie mikro- robotus, kurie nepastebimai per odos poras patenka į žmogaus organizmą ir jau tiesiog „vietoje“ surenka implantą.

 

Teoriškai įterpti tokį mikrorobotą yra labai paprasta. Šią procedūrą nesunku atlikti paciento vizito gydymo įstaigoje metu, panaudojant hipnozės metodus, kad žmogui neliktų jokių prisiminimų.
Tad ar galim mes šiandien visiškai užtikrintai garantuoti, kad mūsų smegenyse nėra nieko pašalinio

 

Inf. pasidalino: mzicka, inf. šaltinis žurnalas “Mįslės ir faktai”

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
2013-2021

“Tyrimo rezultatai kol kas dar nežinomi, bet, tikėkimės, bus paskelbti vėliau“

kada tas vėliau? praėjo 8 metai, kur rezultatai?

LMT

Tikrai,nezinia kuo minta tos butybes ir ka geria.

Ai

Parasyciau as cia.. Bet ir paciai sunku patiket!!!!

Anubis

Patikėk tikrai nenustebintum visai XD Ogi energija kuria žmogaus kunas išskiria. :) Vat teip :P

ropke chronui

nu as megstu fantastinius filmus, zeme ten kokia bando uzgrobt ir panasiai. cia tik filmas………..nu yra tokios taisykles, pavadinkim taip, visatos. jas pazeidziant neimanomos net jokios tehnologijos, kad sukurti kosminius laivus galincius pasiekti kitas saules sistemas turincias gyvybes formas. nes tarp kitko yra daleiskim kad ir musu galaktikoj kazkas panasaus kaip galaktine federacija, ateiviai ten bendrauja sukitais, susisiekia, palaiko gal kokia ir tvarka, pvz. sprogsta kokia atomine pas mus, neutralizuoja daly radijAcijos, ir panasiai. mes tikrai esam stebimi, duodu 100proc. nera tokiu civilizaciju kad pavergtu kitu planetu gyventojus. nu kazka esu girdejes yra viena tipo , agresyvoka ateiviu rase, bet… Skaityti daugiau »

;D

“agresyvoka ateiviu rase” cia gal turi omeny reptiloidus? :D arba mazus neuzaugas pilkuosius? :D o seip tai tave gerai paveike Star Wars :D seip mintys tavo turi kazkiek logikos,bet visa tai yra tik tavo nuomone kurios turbut “niekada” bent jau ateinancius desimtmecius niekas nepatvirtins :) taip,kad…

Anubis

Ateiviai palaikys tvarką tol kol žmonės nesugebės mastyti kaip viena bendra jėga. Taškas.

gabi

lol :D dar tokios nesamones neesu skaicius, smagiai prajuokino :DDDD tam straipsnio autoriuj reiketu gerai pasigyditi psichuskeje, o tai rimtu psichologiniu problemu turi :D

grybauskas

pas mane byrkoi isiutas vibrikas

dfdf

Uz akies man isiuta , jauciu kaskoki dalyka.

ropke

nelabai norisi tiket, pas juos tokios technologijos, kad jiems nereik jokiu implantu, ar ten paimti zmogu mesinti kaip laboratorine ziurke. ten jie ir taip kiaurai viska mato. jau ir pas mus yra zemeje magnetinis rezonansas, mato jau konkreciai daug. kitas dalykas dar, pagal visatos desnius, negalima jokiai kitai butybei pakenkti(as cia apie isivysciusias, toli pazengusias civilizacijas), bet koks veiksmas pries kito individo valia, traktuojamas kaip nusikaltimas, arba visatos desniu pazeidimas. taip kad kai buna raso , pagrobe , ilaiva isitrauke , ten tyrimus dare, tai cia pasakeles grynos….. O kad mus karts nuo karto aplanko, tai cia faktas, ypatingai kazkokios… Skaityti daugiau »

aa

Is kur zinai tiek daug? varda bent is didziosios rasyk…

Chronos

Na jei jau taip viska zinai, tai gal bent kazkiek pagalvotum? Tarkim musu galaktikoje yra toks istatymas neledziantis skriausti gyvas butybes (ypatingai tas, kurios mazai pazengusios), bet ar neatsirastu ir tokiu ateiviu (kito ismatavimo butybiu), kurie nepasytu siu istatymu? Visata yra didele ir butybiu joje turetu buti daug, o su tomis nematomumo, tarpdimensinemis technologijomis tikriausiai nebutu sunku sulauzyti kelias taisykles. Kitas dalykas – pripazink, kad nieko tiksliai nezinai. Nezinia kuo minta tos butybes ir ko joms reikia. Galbut jie tiria zmogaus evoliucijos zingsnius ir bando kazka pakeisti savo labui, o galbut jiems reikalinga musu sielos energija o su tais implantais… Skaityti daugiau »

:) 2 aa

Tamsta net savo vardo nezinai, jau ka kalbet apie jo parasyma..

Vaidas

Nasha Russia

panta

nu kaip nuo pradzios tai dar normaliai, bet nuo tos vietos kaip atseit ateiviai is centurijos planetos jau suvele nesamones tikrai :D

aa

zinant kad tokius straipsiu pavadinimus kaip ” galima prikelt numirelius” pateikiat kaip faktus , tai straipsniu pavadinimais kurie baigesi “?” abejoju ar patis autoriai tiki…

Taip pat skaitykite