Testas: kurį magišką akmenį pasirinkote jūs?

Vyksta daug tyrimų, kurie bando nustatyti, ko nori jūsų aura. Mes surinkome 6 stebuklingų, išskirtinių brangakmenių, išskiriančių įvairią kosminę energiją. Manoma, kad kiekvienas akmuo sąveikauja su mūsų aura, gydo ar padeda prisitaikyti prie tam tikrų aplinkybių. Pažvelkite į šiuos akmenis, pasirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka, ir sužinokite, ko nori jūsų siela!

 

1. Rubinas

 

Jei pasirinksite “Rubiną”, jūsų gyvenime tikriausiai reikia aistringo stimulo. Pagalvokite, ar yra kažkas, kas vagia jūsų energiją? Rubinas gali padėti jums susigrąžinti pasitikėjimą ir vėl jaustis stipriam!

 

Rubinas yra puikus akmuo apsaugoti nuo blogio ir didinti energijos lygį. Jis taip pat turi tokių galių, kurios gali jums padėti susigražinti savo seksualinį gyvenimą!

 

2. Agatas

 

Jei pasirinksite Agatą, greičiausiai turėsite atnaujinti savo santykius su gamta ir su savimi. Dabar jūs turite atgaivinti viltis savo gyvenime. Gal turite kokių nors abejonių, ir jums reikia kažko, kas primintų jums, kad esate nuostabus žmogus!

 

Agatas yra akmuo, žinomas kaip padedantis žmonėms bendrauti su savo aukštuoju „Aš“. Ar jūs nustojote tikėti savimi? Dėvint Agatą galite visą tai pakeisti!

 

3. Turkis

 

Jei pasirinkote turkį, jūs tikriausiai net nepastebite kaip lengvai ir greitai susitvarkote su stresinėmis situacijimos! Turkis yra puikus gydantis akmuo, galintis sustiprinti ir atstatyti aurą. Jį daugelyje Indijos genčių dėvėjo gydytojai, siekdami pagerinti gydymo gebėjimus.

 

4. Mėnulio akmuo – Luna

 

Mėnulio akmuo veikia kaip magiškas tiltas tarp mūsų ir mūsų emocijų. Mėnulio akmuo padeda kovoti su nemiga, padeda įsiskverbti į mūsų širdies gelmes ir didinti savigarbą bei pasitikėjimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Obsidianas

 

Jei pasirinksite šį akmenį, tuomet galbūt turėsite pakeisti savo energiją. Jums reikia medituoti ir rasti būdą, kaip pagerinti savo gyvenimą. Šio akmens nešiojimasis su savimi pritraukia atsakymus į jums rūpimus klausimus.

 

6. Ametistas

 

Mes gyvename pasaulyje, kur įvairūs, nerimą keliantys stimulai kenkia mūsų jausmams ir dvasiniams sugebėjimams. Ametistas padeda mums likti ramiems ir suvokti tai, kas mums tikrai svarbu. Tai taip pat padeda mūsų vaizduotei būti dar kūrybingesnei.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Moka

Nežinau kaip ten su amorfiniais dariniais, bet mineralų kristalai turi galimybę įrašyti, saugoti, nuskaityti informaciją. Kai kurie žmonės vis dar moka tai daryti. Iš čia (šalia bezdžioniško mėgdžiojimo), kyla brangių akmenų esmė.

Taip pat skaitykite