Kaip veikia protas: „Savihipnozės praktika“

Kaip dirba mūsų protas? Pabandykite pamiršti savo išorinį pasaulį ir pagalvoti apie tai, kaip jaučiatės viduje. Ar jūs rūpinatės savimi? Ar išmintingai organizuojate savo mintis? Šie klausimai yra introspekciniai, o tai yra procesas, kurį turėtume atlikti kasdien.

 

Kai mes ryžtamės pažvelgti į savo vidų, o tai gali sukelti daugybę epinių ir kasdienišku atgimimų – mes stengiamės sukurti daugiau tvarkos iš chaoso.

 

Kitais žodžiais tariant, mes stebime istorijas, kurios yra giliai mumyse, ir tada sąmoningai stengiamės jas pakeisti pagal savo norus. Vadinkite tai meditacija, savihipnoze, savarankiška psichoterapija ar net meistriškumu – tai iš tikrųjų nėra svarbu. Nepaisant to, kaip mes tai pavadinsime, svarbiausia suprasti patį procesą. Paprasčiau tariant, tai yra sąmoningas dėmesio skirimas pasąmoningoms (ir nesąmoningoms) mūsų proto istorijoms (tokiems kaip giliai įsišakniję įsitikinimai, filosofijos, emocinės būklės, sunkumai, troškimai, saugos mechanizmai ir kt.), kad galėtume sužinoti, kaip mes iš tikrųjų veikiame tuose lygmenyse, ir pakeisti tai kas neatitinka mūsų natūralių poreikių. Taip mes gydomės ir augame.

 

Tai nieko antgamtiško. Mes visi kasdien būname transo busenos, pavyzdžiui, kai svajojame, intensyviai mąstome apie kažką, pasineriame į skaitomą knygą ir panašiai. Tik kartais, mes panaudojame šį transą, veiksmingai išgyti ar vystytis, o kitu metu mes to nedarome.

 

Paprasčiau tariant, jūs turite pakeisti tai, kaip jūsų pasąmonė mato save. Būtent tai yra hipnozė, įskaitant savihipnozę.

 

Patyrusiems hypnozės specialistams yra lengva atpažinti kliento norus ir panaudojus `siūlimo terapiją` pasėti tuos norus pasąmoningame lygmenyje. Tada problema išsisprendzia labai greitai. Kartais, visa tai gali atrodyti kaip stebuklas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pagydyti save ir pakeisti senus įpročius sveikesniais, gali kiekvienas:

 

Sužinokite daugiau apie savo proto galias.
Apie hipnozę ir meditaciją.
Praktikuokite tai.
Klausykite meditacijų sesijų (jų rasite “YouTube”) ir stebėkite norimus pokyčius savo gyvenime.
Suteikite sau dėmesio ir rūpesčio, kurio esate nusipelnę.
Niekas to nepadarys už jus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galų gale, mūsų kūnas žino, kaip išsigydyti. Mums tereikia lesti tam įvykti.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite