2019 m. horoskopas Jaučiui

2019-ieji Jaučiams bus puikus metas siekti asmeninių tikslų. Palanku užsiimti nauja veikla, keisti karjeros kryptį, pradėti studijuoti. Tai – asmeninio tobulėjimo metai, kurie į Jaučio gyvenimą įneš naujų, dar neatrastų spalvų. Gegužės–rugsėjo mėnesiai bus itin palankūs padidinti asmenines pajamas, tad labai svarbu nepraleisti savo progos. Nors dirbti reikės tikrai nemažai, su visomis užduotimis susitvarkysite greitai ir sklandžiai, taigi, pervargimas Jaučiams negresia.

 

Pirmoje 2019 m. pusėje rekomenduojama pabaigti senus darbus, nes priešingu atveju jie taip ir liks užmarštyje. Patartina vengti neapgalvotų pirkinių, nes tokiu atveju nė nepajusite pagerėjusios finansinės situacijos. Maža to, išaugę poreikiai gali lemti pinigų stygių, o jau tada teks svarstyti, iš kur būtų galima jų pasiskolinti. Neskubėkite priimti didelių finansinių įsipareigojimų – tam 2019 m. nebus palankūs. Vis dėlto, jei svarstote įsigyti naują būstą, žvaigždės žada, kad tam bus palankiausi balandžio–gegužės mėnesiai, tad nepraleiskite savo šanso.

 

Nors Jaučiai dažniausiai pasižymi stipria sveikata, 2019 m. reikės laikytis tam tikrų apribojimų. Itin atsakingai vartokite vaistus – jei susirgsite, neskubėkite į vaistinę, geriau apsilankykite pas gydytoją ir atlikite sveikatos tyrimus. Taip pat patartina gerokai sumažinti alkoholio vartojimą ar apskritai jo atsisakyti. Jei ketinate mesti svorį, tam bus palankiausi balandžio–gegužės mėnesiai, tačiau sveikos mitybos ir mankštos vertėtų nepamiršti visus metus. Jaučiams ateinantys metai bus itin palankūs atsisakyti žalingų įpročių – tai bus gana paprasta ir beliks stebėtis, kodėl anksčiau to nepadarėte. Tikėtina, kad 2019-aisiais Jaučiai į gyvenimą pradės žiūrėti visai kitomis akimis, taigi, pokyčiai tiesiog neišvengiami.

 

Šaltiniai horoskopai.patarimupasaulis.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite