Ar sielos pasirenka draugus bei šeimą dar prieš gimstant?

Prieš fizinį gimimą, kiekvieno žmogaus siela pasirenka kriterijus, pagal kuriuos nustatomi tie draugai ir šeimos, kurie juos apsups naujajame gyvenime. Tarp gyvenimo siela pasirenka sritis, kuriose ji nori augti, jos pasirinkimo kriterijai yra priemonė, kuria užtikrinamas savęs tobulinimas. Tai užtikrina, kad kiekvieną įsikūnijimą lydės žmonės, kurie jums vadovaus ir kurs tinkamą augimo aplinką tobulėjimui.

 

Pavyzdžiui, jei siela norėtų tapti labiau pakanti, jus galimai sups pora dirginančių darbo kolegų, verčiančių plėtoti kantrybę. Sielos gali keletą kartų susidurti su šeimos nariais ir draugais, tačiau jie pateks į savo naują gyvenimą, nepamiršdami priimtų sprendimų.

 

Sielos sutartys leidžia sielai išanalizuoti artėjantį gyvenimą, žmones, su kuriais jis susitiks, ir pamokas, kurias ji išmoks. Nors laisva valia vis dar išlieka ir viskas gali pasikeisti, žinoma, sielos sutartys suteikia kontūrą, leidžiantį kūnui keliauti. Sielos draugai, giminės sielos ir greitosios jungtys – tai visi sielos sutarčių pavyzdžiai: sielos, kurios turėjo susitikti, rasti vieną kitą.

 

Viskas vyksta dėl priežasties, ir kiekvienas žmogus atlieka tam tikrą vaidmenį nusistatydamas priežastis pats.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
taspats

Tai kaip čia išeina-ar visi aplinkiniai irgi pasirinko būti su tavimi?Kažkodėl pamirštama,kad ir kiti gali turėti teisę pasirinkti.Kaipgi tada,pavyzdžiui,pasirinko Stalinas,ar Hitleris?Reiškia,kad ir visi tos epochos žmonės iš anksto matė būsiančias beprotiškas skerdynes ir sąmoningai pasirinko ar vieną beprotį,ar kitą?

Visata

Viskas buvo numatyta jų naudai.

Lietuvis

Ė jųs kai rašysit pasakas pasistenkit kad jos būtų kiek ilgesnės, nes kai senelė skaito, nespėju užmigt :D .

paprika [aitrioji]

lyg ir buvom isitikine, kad zmogus gimsta [atein i seima] pagal ”nuopelnus” is praejusiu gyvenimu, o ne pagal savo sielos norus.. kokia karma turi, ta ir gauni.. gyvenime uz viska reik ”moket”= gerus darbus darai ar kenki kitiems =be atpildo neliksi. jei ne siame, tai kitame gyvenime..

Taip pat skaitykite