Išsirinkite magišką totemą


Išsirinkite magišką totemą ir gaukite dvasinę žinią!

1. Tai ženklas iš visatos, kuris reiškia, tai kad viską ką jums reikia padaryti, jau padarėte. Dabar galite sėdėti sudėjus rankas ir džiaugtis darbais kuriuos nudirbote. Visata nori jums atsidėkoti , už tai kas jūs esate. Jūs tikras dvasios mokytojas, kuris įkvėpė daugelį, ir dabar atėjo metas kai jūs gaunate savo atlygį. Aišku ši dovana nėra materiali, ji kur kas geresnė. Tai pažinimo dovana. Jūs gavote šia dovaną tam, kad suprastumėte koks nuostabus yra gyvenimas. Nėra nieko blogo ir gero, teisingo ir neteisingo. Pastaruoju metu daug dirbote, todėl atėjo metas ilsėtis.

2. Atėjo laikas kurti ryšius. Kad atrastumėte ryšį su aplinkiniais, pirmiausia turite atrasti ryšį su savimi pačiu ir gamta. Jūs – ne vienas, esate tkras visatos tinklas ir jūs turite prisiminti, kad kiekvienas dalykas – augalas ar gyvūnas , visi jie tarpusavyje yra susieti ryšių.Nusiimkite visas kaukes, kurios slepia tikrąjį jūsų veidą ir susiraskite tikrų ryšių.

3. Jūs daug dirbote ir dabar metas pailsėti, žaisti ir atsipalaiduoti. Padarykite ką nors spontaniškai ar suplanuokite išvyką į užsienį. Iš jūsų yra ko pasimoko, jus visa savo laiką skiriate, tam, kad padaryti ką nors labai malonaus kitiems žmonėms.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite