Kas nutinka kai atsiveria mūsų trečioji akis? I dalis

Pasak mokslininkų, trečioji akis, esanti kaktos viduryje, apie colį virš antakių, yra nematoma, mistinė akis, susieta su galingu energijos centru. Daugeliui žmonių ši akis uždaryta, o su ja susijusi svarbi energija yra nepasiekiama. Kas atsitinka, kai mūsų trečioji akis atsiveria?

 

Trečioji akis – kas tai?

 

Kai kurie nagrinėtojai teigia, kad trečioji akis iš tikrųjų yra viduje kaukolės ir yra kiaušinio formos. Kosmologijos srityje kartais vadinama kosmišku kiaušiniu ir apibūdinama kaip visos kūrinijos šaltinis. Kai aktyvuojama trečiojoje akyje esanti didžiulė galia, teigiama, kad žmogus gali neapsakomai pasikeisti, ar net sukurti naują pasaulį.

 

Remiantis induistų tradicija, trečiojoje akyje yra šeštoji pirminė čakra, ji siejama su kūno energijos centru ir dažnai vadinama sielos vartais. Kai aktyvuota, sakoma, kad ji labai sustiprina žmogaus suvokimą ir teikia milžiniškas žinias ir išmintį. Be to, sakoma, kad jai atsidarius, suteikiama galimybė telepatiškai bendrauti su kitais asmenimis, matyti mirusiųjų dvasias ir netgi gauti žinutes tiesiai iš aukštesniųjų būtybių. Nenuostabu, kad žmonės su atverta trečiaja akimi, kai kurių kultūrų, yra laikomi šventaisiais. Net raganos išreiškė didelę pagarbą atvertos trečiosios akies vertybėms, už savo galimybes manipuliuoti magiškomis ir dvasinėmis energijomis.

 

H.P. Blavatsky, “The Secret Doctrine” autorius ir šiuolaikinės teosofijos įkūrėjas, trečiąją akį apibūdina kaip susijusią su užkimštąja liauka.

 

Pagal jo mokymus, anksčiau, visi žmonės turėjo atvertą trečiają akį, tačiau per tam tikrą laiką ji atrofavo ir labai sumažėjo jos galios, nes mums evoliucionuojant, atsitraukėme nuo mūsų dieviškosios kilmės. Susilpnėjusi bei sumažėjusi nuo savo pradinio dydžio, trečioji akis tapo tuo, kas dabar žinoma kaip užkimštąja liauka. Akis gali būti atstatyta, tačiau tik kruopščiai laikantis tam tikrų taisyklių ir mokymų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Trečiosios akies atvėrimas gali būti skausmingas

 

Laikui bėgant tiesa apie trečiosios akies atidarymą tapo mįslingesnė, nes ši tema buvo vis labiau nagrinėjama bei aprašoma.
Atsirinkti ir išnagrinėti pateiktą informaciją pasidarė tikrai sunku, tad štai keli faktai apie trečiąją akį:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

  • Spontaniškas, automatinis trečiosios akies atsidarymas, lydimas tam tikrų simptomų, kurių reikėtų vengti.
  • Galima atidaryti trečiają akį ir natūraliu būdu be neigiamų simptomų, tai yra apgalvotai, bei tam tikrų metodų praktika
  • Tie, kurie praktikuoja šventąsias vertybes, tokias kaip “Qi-Gong” arba “Raja Joga”, turi didelę tikimybę turėti jau atvertą trečiąją akį.
  •  

    Šventoji akis serga?

     

    Kaip ir bet kokia kita kūno dalis, trečioji akis gali sirgti tam tikromis ligomis. Šiuo atveju trečiosios akies ligos beveik visada yra susijusios su energijos srautu per akį. Jei šis energijos srautas tampa apribotas, arba net visiškai užblokuotas, su tuo susiję simptomai yra galvos skausmas, sutrikęs regėjimas, skonio bei kvapo jautrumo sumažėjimas. Metaforizuotu lygiu užblokuota trečioji akis gali sukelti pernelyg didelį svajotumą ir mažesnį intuicijos pojūtį, emocinio kintamumo jausmą. Įprantama prie iliuzijų apie savo gyvenimą ir atsiskyrimą nuo savo intuicijos.

     


    Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

    Rekomenduojami video:


    2500
    5 Comment threads
    2 Thread replies
    0 Followers
     
    Most reacted comment
    Hottest comment thread
    7 Comment authors
    Naujausius Seniausius Geriausius
    Sonata

    Vieną dieną kai buvau 33 ejų tsip stipriai išgyvenau išsiskyrimą su žmogumi, kurį atrodė myliu, bet štai tuo pat metu pradėjo labai niežtėti kaktos sritį su tokiy keistu skausmu lyg akiduobė vertusi dar viena. Draugė juokavo..veriadi trečioji akis…tai vyko apue 2 mėn. Dariau masažą, kankinausi. Vieną dieną palaipsniui baigėsi keisti pojūčiai.Gal ir atsidarė trečioji akis, po to vyko dideli perversmai gyvenime. Ištekėjau vadovaudamasi protu ne pojūčiais, jausmais, gimė nerealiai fainas sūnus, padariau karjerą. Gyvenimas atsivėrė kitas. Rodos gyvenu antrą kart, šį kart harmonijoj. Štai kas atsitinka kai atsiveria trečioji akis…

    Aras

    Sveikinu

    Klajoklis

    Taigi rasis dar cia rase pavadinime kad1 dalis beto geras straipsnis

    Varpa

    Automatiškai atsiveria rudoji akis

    Slapukas

    geras as nemazai suzinojau apie treciaja aki galvoje kaupiasi vis daugiau informacijos apie treciaja aki :D

    Dievo Vartai

    Taip ir neparašė kas nutinka kaip atsiveria trečioji akis

    Deividas

    Matyt nesužinosi neatvėręs

    Taip pat skaitykite