Norite būti vieniši? Jūs galite turėti šiuos unikalius asmenybės bruožus

Ar kada susimąstėte, kodėl tam tikri žmonės nori būti su savimi? Tokie žmonės laikomi antisocialiais, todėl jie psichologų yra mėgstami tyrimų objektai. Nors šie asmenys yra laikomi intravertais, jie taip pat gali turėti tokių savybių kaip stiprybė, pasitikėjimas ir aukštas supratimas apie save. Mes tiesiog negalime pamatyti šių savybių, nes šie žmonės jas laiko paslėptas nuo mūsų?

 

Kodėl intravertai nori, kad visuomenė paslėptų savo teigiamus bruožus? Ar todėl, kad jiems trūksta pasitikėjimo kitais žmonėmis? Galbūt socialinės žiniasklaidos poveikis šiai kartai yra susijęs su didėjančiu intravertų skaičiumi šiandienos visuomenėje? Ar norėtumėte būti intravertu? Sužinokime apie save patys. Pirma, intravertas turi neįtikėtiną emocinę jėgą ir yra natūraliai empatiškas. Ar tai atitinka tave?

 

Tikėtina, kad šios savybės nebūtinai atitinka mūsų gyvenimus. Be to, intravertai nereikalauja kitų žmonių palankumo. Ši savybė nubraukia daugelio žmonių nusistatymą, kurie mano, kad yra intravertai. Paprastai žmonėms reikia patikinimo, kad jie priklauso jų aplinkai, o jau kitų žmonių pripažinimas yra socialinė padėtis, galinti patenkinti šį poreikį.

 

Viena iš intravertiškiausių savybių, kurios žmones ištinka, yra tai, kad jie ieško prasmingų romantiškų santykių. Jei intravertas nori būti vienišas, kodėl jis gali nori romantiškų santykių? Ar nuo to taško kai žmonės pradeda mylėti savo gyvenimą reikalingi jiems romantiški santykiai? Intraverto elgesys yra stulbinantis, atsižvelgiant į tarpusavyje nesibaigiančius ryšius su kuriais šiandien susiduria žmonės.

 

Jei šios savybės ir požymiai jus atitinka, apsvarstykite galimybę atsisakyti savo išmaniojo telefono ir pritaikyti šias elgsenas savo kasdieniam gyvenimui.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lol

Geras straipsnis,lygei taip pat kaip “normalūs”mato intravertus kaip nenormalius kurie atsisako bendravimo,lygei taip pat intravertai “normalius” mato kaip žmones kurie nežino kas yra tikra draugystė ir tikri santykei su realiu pasitikėjimu bei jausmais,be jokiu asmenybės kaukiu.Reikia atrasti,atsirinkti žmones su kureis draugauji o ne su visais ir bet kuom,dauguma “normalių” mano,kad turi 100tus draugų,tiesa ta,kad tarp tų 100tų nė vieno tikro :)

Taip pat skaitykite