Jūsų „Komforto Zona“ pagal zodiako ženklą

Kur gera vienam, gali būti bloga kitam. Būtent todėl mes nesąmoningai ieškome idealios vietos gyventi ir vystytis. Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo prioritetus.

 

AVINAS

(03 21–04 20)

 

Avinui priimtina bet kokia situacija, kuri skatina imtis neatidėliotinų veiksmų, reikalauja drąsos ir žadina konkurencijos dvasią. Avinas visada turi jausti pasirinkimo laisvę. Jis nemėgsta sėdėti namie, jam reikia judėti į priekį.

 

JAUTIS

(04 21–05 20)

 

Nuošalus namelis gamtos apsuptyje – štai ko reikia Jaučiui. Dar jam svarbu komfortas, geras maistas ir grožis.

 

DVYNIAI

(05 21–06 21)

 

Šis ženklas mėgsta tankiai žmonių gyvenamus rajonus, kur galima susirinkti didelėmis kompanijomis ir aptarinėti naujienas bei gandus, vaikščioti į įdomius renginius ar paprasčiausiai susipažinti su kuo nors.

 

VĖŽYS

(06 22–07 22)

 

Geriausiai Vėžys jaučiasi namuose su savo šeima ir draugais, kur jam viskas gerai pažįstama.

 

LIŪTAS

(07 23–08 23)

 

Daug saulės ir dėmesio – pagrindiniai Liūto laimės dėmenys. Jam reikia tokios vietos, kur jis galėtų maksimaliai atskleisti savo kūrybinį potencialą ir mėgautis į jį nukreiptų susižavėjusių akių žvilgesiu.

 

MERGELĖ

(08 24–09 23)

 

Jaukiausiai Mergelė jaučiasi namuose, tarp gamtos ir gyvūnų. Šiam ženklui reikia kartkartėmis parodyti savo valdžią ir vadovauti kokiam nors procesui.

 

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

 

Joms tiks bet kokia vieta, kur viskas gražu, taip pat ir žmonės. Svarstyklės stengiasi apsupti save kūrybingomis, išskirtinėmis asmenybėmis, todėl puikiai jaučiasi elitiniuose sluoksniuose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

 

Skorpionui prie širdies yra tamsios, uždaros vietos, kurios skatina jausmingumą ir padeda atskleisti jo aistringą prigimtį.

 

ŠAULYS

(11 23–12 21)

 

Tik ne namie! Šauliui tiesiog būtina visą laiką būti nuolatiniame judėjime, kuo daugiau kraustytis, keliauti ir pažinti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

 

Šiam ženklui patinka didelių miestų atmosfera, kur juntamas veržlus gyvenimo ritmas su unikalia miesto kultūra ir stiliumi. Jam reikalinga vieta, kur galėtų visiškai pasinerti į darbą.

 

VANDENIS

(01 21–02 19)

 

Didelės kompanijos su skirtingais interesais – štai kas žadina Vandenio gyvenimo troškimą ir suteikia jam naujų idėjų.

 

ŽUVYS

(02 20–03 20)

 

Romantiškos prigimties ženklui reikia gyvenimo prie jūros, kur galėtų atsipalaiduoti ir atsiduoti savo begalinėms fantazijoms.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite