Milžiniški įtrūkimai pakeitė žemės reljefą Peru Kusko regione

Peru valstybėje įvyko sunkiai įsivaizduojami dalykai, kuriuos greičiausiai matėte tik kino filmuose. Informacija gali atrodyti išgalvota, tačiau tai įvyko iš tikrųjų. Šis įvykis gyventojams sukėlė siaubą ir paniką. Lluto yra gan maža bendruomenė, kuri įsikūrusi Peru Chumbivicos provincijoje.

 

Ši vietovė yra pasakiško grožio, ramaus kraštovaizdžio, įsikūrusi tarp gražių didžiulių kalnų. Tačiau provincijoje šiandien vaizdas visai ne toks koks buvo prieš kurį laiką. Dabar atrodo, kad filmuojamas milžiniško biudžeto Holivudo filmas, kuriame pasakojama istorija apie žmonijos pabaigą. Tai visgi, kas įvyko Lluto, kas įvyko destruktyvaus? Žemė atsivėrė. Taip, jūs perskaitėte teisingai. Dešimtys plyšių atsivėrė Chumbivicos provincijoje ir jų toliau daugėja.

 

Šiandien plyšiai vienas po kito atsiveria ir pasiglemžia namus. Labai daug stulbinančio grožio namų jau nebėra, įvairios struktūros ir laukai suniokoti, o civiliai bejėgiai prieš tokią anomaliją. Pranešama, kad iš šios provincijos jau evakuota apie 60 šeimų. Jeigu žemė toliau taip atsivers, kaimą turės palikti dar daugiau žmonių. Kaime likę vyrai ir moterys šiuo metu gyvena ypatingai budriomis sąlygomis, nuolat stebi situaciją, nes neaišku ar plyšiai žemėje apims vis platesnes teritorijas, ar įvykiai bus dar blogesni. Kalbama, kad plyšiai žemėja ir seisminis aktyvumas prasidėjo dar 2012 metais, tuo metu vos vienas kitas įtrūkimas buvo, tačiau pastaruoju metu padėtis tapo katastrofinė.

 

Naujausiomis žiniomis pranešama, kad kovo 2 dieną, anksti ryte nuošliaužos palaidojo 37 gyvenamuosius namus ir kaimo medicinos įstaigą. Regiono žurnalistai buvo informuoti, kad buvo pastebėti net 53 plyšiai žemėje. Jeigu tiek plyšiai toliau plis, šalia esančios mokymo įstaigos bus prarastos ir iškils pavojus žmonių gyvybėms. Taigi, kas iššaukė tuos žemėje esančius įtrūkimus? Tai nėra antgamtinės jėgos ar kažkokie mistiniai dalykai. Manoma, kad žemėje plyšius sukėlė stiprus lietus, kuris tekėdamas nuo kalno išplovė tvirtą žemę ir ties nuokalnėmis ji įtrūko. Žemės drebėjimai taip pat labai stipriai prisidėjo prie šios problemos, nes techtoninių plokščių judėjimas šiuos žemėje atsiradusius plyšius toliau plečia ir vieni su kitais susijungdami visiškai suniokoja ištisus žemės plotus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip ir bebūtų, kaime gyvenimas nesustoja, nes žmonės norėdami išsaugoti Lluto bendruomenę ir palikimą vaikams bei anūkams, statosi namus toliau nuo plyšių šalia kaimo, o gyventojai, kurie paliko kaimą, tikimasi, kad dar sugrįš.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Žemės plokštės juda?

Taip pat skaitykite