Lobių medžiotojai ginčijasi dėl senovinių piešinių, kurie galėtų įrodyti Majų komunikaciją su ateiviais

Grupė lobių ieškotojų per ekspedicjią, Meksikoje esančiose olose, rado „Jada” akmenis. Ant jų išraižyti piešiniai, kuriuose vaizduojami ateiviai bei kitos nežemiškos būtybės.
Ištyrus radinius paaiškėjo, kad akmenys yra iš Majų civilizacijos laikų. Juose išraižyti paveikslai gali įrodyti tai, kad Majai komunikavo su ateiviais. Šie akmenys buvo rasti jau praėjusių metų kovo mėnesį, bet publikacijos apie šį radinį pasirodė tik pastarosiomis dienomis. Lobių medžiotojų komanda net keletą valandų vaikščiojo požemiu, kol rado tris privačius urvus tarp Puebla ir Veracruz. Tuose urvuose jie rado daugybę „Jada” akmenų su nežemiškų būtybių graviūromis, taipogi ir kitokių akmens luitų atrodančių lyg auksas.

 

Akmenyse vaizduojama kažkas panašaus į erdvėlaivį, bei ateivį įteikiantį daiktą, panašų į dovaną, Majams.

 

 

Ar raižiniai ant akmenų galėtų įrodyti kad Majai buvo užmezgę ryšį su nežemiškais padarais?

 

Grupė lobių medžiotojų, kuri rado šiuos akmenis, yra įsitikinusi, kad tai įrodymas, kuris patvirtina kad Majų arba Actekų civilizacijas buvo aplankiusios antgamtiškos būtybės. Jie teigia, kad ateivių laivas sudužo ir prieš jiems išsigelbstint, bei išvykstant, jie paliko šiuos piešinius, kaip įrodymą, kad jie lankėsi žemėje.

 

Yra legenda, kad urvai yra arti teritorijos, kurioje svetimieji erdvėlaiviai buvo įstrigę ir galėjo būti įtraukti į urvą. Būtent dėl šios legendos lobių medžiotojai ir ryžosi apieškoti olas, tikėdamiesi rasti nuolaužų arba antgamtiškų daiktų.

 

 

Mokslininkai vykdo tyrimus siekdami patvirtinti arba paneigti šių akmenų kilmę…

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiama turini portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jus turite ideti nuoroda i šaltini (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Weather973

Labai kvaila būtų manyti jog tokioje begalinėje visatoje vienintelėje žemėje ira gyvybę. Tikrai kitose galaktikose ira kitų gyvūnų ir ne tik ateivių, tik mokslininkai nevisiškai tai išsiaiškino, bet ateityje tikrai turėtų išsiaiškinti.

Darvinizmo heiteris

Tai logiska kad akmenyse vaizduojami pilkieji ateiviai.Idealus ju atitikmuo.O majai ar actekai yyyy amzino visa tai ant akmenu.Tik visiski darvinistai gali sakyti kad akmenyse yamzintas asmuo panasus y landzbiergery…ske sakant…

trollolol

Erdvelaiviai galejo buti itraukti i urva. Kas per vertimas? Bet tebunie, po biski lenda i pavirsiu mus mokiusiu didziuju protu ir knygu, kad gyvenam melo ir iliuzijos pasauly. Kolkas tai skelbiama tik pogrindzio puslapiuose. Ateis laikas ir gal musu anuku anukai mokinsis tikros zemes ir zmonijos istorijos. Amen

Pyktis.

Idomu koks cia nevykelis zombis heiteris uzdejo tau ta minusa. Butu idomu paziuret i ta snuki.

Pyktis.

Ateiviu laivai neduzta… O kad jie ant akmenu piese tai vapse briedas…
Kad patys majei po kontakto puole piest ant akmens tai visiskai suprantama nes juk “dievai” buvo sveciuoe.

CNN

Tai sakai bandei dauzyt ateivių laivą ir neduzo?

Pyktis.

Koks tu smaikstus. Nori pliuso?

CNN

Na kai taip sakai, tarytum tavo kieme nukrito ir nesuduzo tai ce tu manau smaikstesnis

Pyktis.

Bandai vaidint protinga,bet tau toli iki tokio. Jeigu jau kazkas sugeba iveikti baisulinius atstumus kosmose ir daskrenda iki cia tai manau ju technologijos yra baisiai pazengusios. Ir matai daskridus ima ir suduzta…. –> ;D o gal mes juos pasaunam is kokios raketos? ;D nu ok ok is lazerio? Nu netikiu nors tu ka. Bet akivaizdu tau limpa viskas ka perskaitai.

CNN

Aš aplamai tuo netikiu, o koks atstumas, gal mėnulio kita pusė? O Gal marsas. Kaip voyager1? Koky milžinišką atstumą yveike, bet sunaikinamas kuo lengviausiai. Nevaidinu protingo, bet ir nesivadovauju stereotipas, kad ateiviai iš kitų saulės sistemų ce skrenda.

Pyktis.

As aplamai netikiu ta kosmoso programa. Ten per daug nesusipratimu ir skleidziamo melo,kad bent jau as i tai patikeciau.

nuk

Pyktis, bent as manau, kad technikos gedimo atveju yra galimybe, kad gali nukristi. Yra maza tikimybe, kad ir pazangiausia technika gali sugest. Ta tema prisiminkim roswell avarija.

Pyktis.

Va va ;DDD taip laukiau kada kas suvels apie rosvelo ivyki.
Tai va esi eiline propagandos auka :D per tv paziurejei internete perskaitei ir vsio tau to pakako,kad visa tai priimtum uz tiesa. O ar pagalvojot kas nors,kad minetos info priemones yra masines smegenu plovimo masinos. Ir kas jos formuoja jusu nuomone apie viska. Ar pagalvojot??? Esu isitikes,kad NE. Nes jeigu apie tai galvotumet butu kitas mastymas paa jus.
MASTYKIT!!!! o ne tikekit viskuo ka perskaitet ar per prakeikta tv jums parode.
MASTYKIT!!!!

Nuk

Tai kas pagal tave roswell nukrito? Oro balionas metalinis netikiu? Yra internete islikusi straipsnio antraste originali kurioje kariskiai patys teige, kad numuse nso, o kita diena jau pasirode paneigimas kaip iprasta su juokinga oro baliono istorija. Gal kolega ijunk mastyma ar tau atrodo, kad vieninteliai visatoje esam? Ir kodel taip greitai kariskiai patys pakeite savo parodymus ar ne todel, kad tiesa nusleptu?

Pyktis.

Nu nejuokink. Internete islikusi TIKROJI TIESA apie rosvelo ivyki…;D ir matai tie kas noretu nuslepti sita reikala nepajegtu tos TIESOS pasalinti jo… ;D Kariskiai galejo pasakyti daug ka tu tai supranti??? Jie vygdo isakymus,bet kokius. Ir sneka kas jiems liepta. Ta supranti? Vieni ar ne,mes to dar nezinome. Niekas akivaizdziai dar nepasirode. “TIESA” nuo musu slepiama kiekviena diena ivairiausiais klausimais. Dabar pagalvok. Kaip prasidejo tas bumas su NSO. Tu bent isivaizduoji kiek milijardu pinigu ivairiausiais budais buvo sugeneruota is sito reikalo? Turbut penkis gyvenimus skaiciuotum ta suma. Vezio tyrimams kasmet isleidzia virs 1.5 trilijono doleriu. Bet vis neatranda tu normaliu… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Minusuotojei jus esat nevykeliai :D tik silpno proto individai gali uzdeti minusa nes protingi sugebetu ir komentara parasyt. Bet as jus suprantu jus sergat ir jusu protinis pajegumas lygus nuliui.
Niuhaiti slepu duheliai. ;D

cortesas

PYKTIS labai gerai pastebėjo,kad būtent šiais,”visaapimančio “interneto laikais tikroji tiesa yra vykusiai maskuojama,nuslepiant nuo viešosios erdvės tikruosius įvykius,faktus ir t.t.,arba jei ir pateikiami tikri neiškraipyti faktai,tai jie patiekiami su tokiais prieskoniais,kad eiliniai runkeliai nepajaustų tikrojo skonio.Nesakau kad visur aplinkui melas melas ir daugiau nieko,tačiau tikroji tiesa yra stipriai iškraipoma ir tai daroma super profesionaliai,nepyk PYKTI kad eiliniai melo dozių valgytojai neatskiria pelų nuo grūdų,ateis laikas gal ir jie praregės,nes po truputėlį tiesos grūdeliai visgi pabyra iš pasaulinio melo maišo…

Pyktis.

As labai noreciau,kad tie “eiliniai” kuo greiciau praregetu,bet akivaizdu,kad to nebus…
Reikalas tas,kad labai didelis melas yra paprieskoniuojamas siek tiek tiesos ir tada jis yra ypac veiksmingas.

Apgauti zmones yra daug lengviau negu itykinti juos,kad jie yra apgauti.
Markas Tvenas.
Berots ;D

cortesas

K.Lohas, anglų režisierius, kartą pasakė: „Svarbu, kad istoriją rašytume mes, nes tas, kas rašo istoriją, kontroliuoja dabartį“.Kad išplautum smegenis ištisai visuomenei ir atjungtum sveiką protą kelioms žmonių kartoms, pirmiausiai reikia sunaikinti istorinę atmintį.Dirbtinai suformuotas istorinės realybės paveikslas perduodamas atskiriems individams per knygas, paskaitas, radiją, TV, spaudą, teatrą, filmus. Be to, propagandinis poveikis žmogui čionai yra neregimas, nejuntamas, jis vyksta emociniame lygmenyje, kurio nekontroliuoja protas. Jokie racionalūs kontrargumentai šiuo atveju nesuveikia.Informacija pamąstymui: šiandien 30% japonų jaunimo nuoširdžiai įsitikinę, kad Hirosimą ir Nagasakį sunaikino rusai, o amerikiečiai pasiaukojančiai gelbėjo nukentėjusius.Marko Tveno pasakymas,pacituotas PYKČIO tik tai patvirtina.

Taip pat skaitykite