Kas sunaikino šumerus ir jų dievus Anunakius?

Tarp Tigro ir Eufrato upių (Tarpupyje) senai gyveno žmonės. Tai buvo primityvūs laikai. Bet staiga ten atsirado labai išsivysčiusi civilizacija. Tai – Šumerai. Tačiau, net iki šiol aiškiai nėra žinoma, iš kur ji atsirado. Šios civilizacijos laimėjimai praktinėje žmogaus veikloje ir įvairiose mokslo srityse stebina ir šiandien. Iki tol buvusiam, vietinių žmonių gyvenimo būdui, tokių pažangių žinių tarsi ir nereikėjo. Keisčiausia, jog tos įvairios žinios, taip netikėtai atsiradusios ir plačiai paplitusios, vėliau palengva buvo užmirštos.

 

Išvada peršasi tik viena: visų tų stulbinamų žinių ir technologijų jie patys, per tokį trumpą laiką, sukurti negalėjo, o greičiausiai perėmė iš kitos, kur kas aukštesnio išsivystymo lygio civilizacijos. Bet tuo metu, mūsų žiniomis, Žemėje nebuvo kitos, taip išsivysčiusios civilizacijos. Tad tikint įvairiomis legendomis ar mitais, galima daryti prielaidą, kad tokias žinias šumerai galėjo perimti iš jų garbinamų dievų Anunakių. Dabartinių laikų požiūriu tai ir buvo aukštesnio išsivystymo lygio civilizacija. Juk tikint, kad Šumerų civilizacija atsirado „staiga, netikėtai ir nežinia iš kur”, išvada peršasi tarsi savaime, kad jai atsirasti ir įgyti tokias žinias galėjo padėti tik daug aukštesnio išsivystymo lygio civilizacija. O kadangi Žemėje tada niekas nežinojo apie tokią civilizaciją, belieka manyti, kad tai buvo šumerų garbinami dievai, Anunakiai.

 

Vartant istorijos puslapius, gausybėje rašytinių šaltinių, kuriuose aprašyti net sunkiai tam laikotarpiui įsivaizduojami dalykai, kol kas nerasta pačių šumerų aprašytų jų atsiradimo „šaknų”. Ne mažiau keista ir tai, kad Šumerų civilizacija išnyko staiga ir nežinia kodėl.

 

Yra tik kelios versijos

 

Mokslininkų versija, yra kad šumerų garbinami dievai Anunakiai, buvo ateiviai. Jie norėjo užgrobti Žemės planetą, nes joje buvo gausu aukso, kurio jiems reikėjo. Anunakiai “sukūrė” žmogų kaip vergą, kuris jiems kastų auksą. Bet, logiškai mąstant, kam tada šumerams buvo reikalingos žinios apie kosmosą, mėnulio fazes ir taip toliau? Galima minėti ir daugiau sričių, kur šumerų žinios net ir dabar mokslininkams kelia nuostabą, tai chemijos, medicinos, fizikos ir elektrotechnikos, matematikos, astronomijos ir geografijos laimėjimai. Vergams, kasantiems auksą, turėti tokias žinias tikrai nebuvo būtina. Tačiau šumerai jas turėjo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Logiškai mąstant, patiems Anunakiams tokių žinių reikėjo, kad galėtų užvaldyti žmoniją, kuri jiems padėtų vykdyti savo tikslus. Tačiau į jokius logikos rėmus netelpa toks staigus Šumerų civilizacijos išnykimas ir, svarbiausia, įgytų mokslo laimėjimų „užmiršimas”. Šumerai staiga išnyko, tarsi po branduolinio karo. Nelogiška, kad šumerus sunaikino jų pačių dievai, Anunakiai. Juk tam, kad kažkas kastų auksą, vėl iš naujo reikės kurti kitus vergus?

 

Šiek tiek aiškiau pasidarytų, jei darytume prielaidą, kad juos ir šumerus sunaikino dar galingesnė ateivių rasė. Prie tokių galima priskirti reptiloidus. Žinoma, tai tik versija, nes nerasta jokių, tai patvirtinančių, rašytinių šaltinių. Tačiau, žinant, kad rasta pasakojimų apie reptiloidus, galima patikėti, kad taip galėjo būti. Nėra garantijos, kad taip buvo, bet iššifruotos šumerų raudos labai primena branduolinio karo pasekmes.

 

Tuo įsitikinęs Zechariachas Sitchinas, kuris 1985 m. iškėlė versiją, kad vakarinėje Šumero dalyje tuo metu buvo panaudotas branduolinis ginklas ir šumerai išnyko dėl radioaktyvaus vietovės užkrėtimo. Užuominos apie tai randamos daugelyje lamentacijų (raudų) tekstų. Kaip iš tikrųjų buvo, sunku nuspręsti, nes ne visi šumerų raštai yra iššifruoti.

 

Remiantis esamomis žiniomis, kol kas sunku surasti tikslų atsakymą, kodėl staiga išnyko Šumerų civilizacija ir ar kartu buvo sunaikinti ir šumerų dievai Anunakiai. Klausimų kyla labai daug…
Pavyzdžiui: Ar Nibiru planeta tikrai jų gimtoji? Kur ji dabar, kad reikia tikėti tik mistika? O jei Anunakiai išliko, tai kur jie dabar?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
secret revealed

Na visada maniau, kad mano uosviene reptilija. Vien del keisto poelgio ir del kitu zmoniu nemegimo bei saves aukstinimo. :D

karininkas

nesu joks “antifeministas”, bet evoliucija (dievas?) taip sutvarkė, kad visų (beveik?) rūšių patelės rūpinasi tik savimi ir tik savo vaikais, o dauguma patinų rūpinasi tik visuomene ir tik kariuomene.

Pyktis.

Sugryzo ;D
Cia tokiu straipsniu pilnas internetas. Tokiom ir pan bei paciom ivairiausiom temom kas vakara pliekia per RENT TV.
Taip kad nk tu cia naujo neparasei.
Nieko asmenisko ar pikto,bet eilinis straipsniukas apie kuri zino visi.

alvydas

Pykčiui > pilna tai pilna, galiu kirsti lažybų, kad pats net nesi bandęs kažką panašaus rašyti.Bet įtariu, kad bijosi rašyti, nes tai bus tik eilinis straipsniukas.

MsVabaliukas

Pyktis, o kur galima paskaityti Jūsų NAUJUS ir NEEILINIUS straipsniukus?

Pyktis.

As straipsniu nerasyciau ir negaisciau savo laiko.
Nes kad paraayt kazkoki gera irodymais parengta straipsni reik dau lesu ir laiko.
O cia tik surinktos ir perrasytos kitu autoriu mintys.

MsVabaliukas

Kritikuoti kitus visada paprasčiau, nei pačiam kurti. O čia ne tik kitų autorių mintys, bet ir pačio autoriaus išsakyta versija.

Pyktis.

Alvydai :D Beabejo,kad lengva. Bet ka tu cia sukurei? Kokia dar versija? Pridejus pora nebutu zodziu jau gaunasi nauja versija?
SUSIMILDASMAS ;D

MsVabaliukas

Alvydai Aukštuoli, malonu, kad vėl sugrįžai!

Pyktis.

Beje vabale,o is kur tu suzinojei,kad cia butent Alvydas parase si straipsni? ;D
As cia sy ta itariu :D

alvydas

Įtarimas tau tikrai netinka > nebelieka pykčio – tik suveltos emocijos. Beje,Vabaliukas, geras redaktorius, štai ir po viso įtarimo.

Pyktis.

A tai jus cia slapta komanda :D

alvydas

Tiesa, jei gerbi save rašyk lietuviškas raides, kas tikrai neprieštarauja tavam “aš”.

Pyktis.

Na tik nevykelis is nevilties gali kibti prie gramatikos. Nes normalus viska supranta.

alvydas

Normalus tai supranta, bet va tinginys arba užsienietis nekenčia lietuviškumo.

MsVabaliukas

Aš ne “vabalas”, o MsVabaliukas, o sužinojau iš komentarų, kur pasirašo Alvydu ir iš autoriaus stiliaus, nes ir anksčiau skaitydavau šioje svetainėje. :)

alvydas

Keista, ankščiau mano straipsnius publikuodavo su mano pavarde ir “nuomonėse ir komentaruose”, o dabar > tik aš, o ne skaitytojai žino, kad straipsnis tai mano.

X planeta

>> Ar Nibiru planeta tikrai jų gimtoji? Kur ji dabar?

gerai, tik tu, daugumoje rašai teisingai! Nibiru (dar vadinama X planeta) buvo orbitoje tarp Jupiterio ir Marso, jos gyventojai buvo aukšto technologinio lygio bet “žemos” moralės. Galaktikos taryba nusprendė juos sunaikinti, tam Jupiterio palydovas buvo išvestas iš orbitos į jų planetą. Dabar ten tik asteroidai laksto. Keli asteroidai tapo Marso palydovais, keli “pervėrė” Marsą ir taip sukūrė Marso didžiuosius kanalus. Pats Jupiterio palydovas tapo Mėnuliu, o pati planeta liko išmušta į labai ilgą 20000 metų trukmės orbitą.

alvydas

teisingai, kad Nibiru laikoma X planeta aš taip esu rašęs nuomonės ir komentarai, viename straipsnyje.

cortesas

Asmeniškai man pačiam ir, mano nuomone, didžiumai kitų daug įdomiau ir naudingiau būtų sužinoti kas kiršina tautas tarpusavyje,kas skatina konfliktus ir visaip kitaip neleidžia susitelkti žmonijai ties kosmoso tyrinėjimu ar spręsti savo planetos problemas nei aiškintis apie ateivius,nes kad jie yra tai šiuo metu tas aišku net mažamečiui.

alvydas

ne į temą.

alvydas

Dabar galvoju parašyti apie kristalinę kaukolę, bet ar pavyks įkelti, nežinau.

Pyktis.

Is kur tu gali zinoti,kad buvo taip kaip tu cia suvelei? Pafantazuot gali kiekvienas.

Pyktis.

Cha ;D tai tu ir esi MsVabaliukas ;DDD
Ech taip noris to demesio ane?

Taip pat skaitykite