Lietuvis teisininkas fotografuoja angelų ir mirusiųjų energiją

orbaiAr kada nors jums yra tekę nuotraukoje pamatyti nedidelį, tarsi iš niekur išnirusį šviesos kamuoliuką, kiek panašų į muilo burbulą? Tai gali būti orbai – regimąjį pavidalą įgiję angelai, elementaliai (žemės, vandens, oro ir ugnies dvasios), mirusiųjų dvasios ar kitos nematerialaus matmens būtybės.

 

Skeptikai atrėžia – paistalai! Kartais dar priduria, kad reikia objektyvą nusivalyti.

 

“Bet juk žmonės nufotografuoja! Kas tai tada yra?” – tokius argumentus atremia šilutiškis teisininkas Sigitas.

 

Vėlių paminėklai, Helovinas, Visų šventųjų diena, Vėlinės, Ilgės – tos šventės minimos spalio pabaigoje – lapkričio pradžioje, nuo seniausių laikų tikint gyvųjų ir mirusiųjų bendravimu, nežemiškų būtybių pagalba žmonėms.

 

Pasak Sigito, galime netikėti angelais ar dvasiomis, tačiau reikėtų suprasti, jog energija egzistuoja ir, akivaizdu, energijos kamuoliukus užfiksuoti įmanoma. Tai daro daugelis žmonių ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Žmonės nori įrodymų, kad dvasinis pasaulis iš tiesų egzistuoja.

 

Knygą padėjo atrasti mokytojas

 

Ne visi reiškiniai žmogaus gyvenime paklūsta mechaninei logikai – įsitikinęs Sigitas, kuriam darbe dažniausiai tenka remtis racionaliais argumentais ir teisės dogmomis. Jis prisipažino būgštaujantis, jog papasakojęs apie, galbūt, ne visiems suprantamus dalykus gali likti nesuprastas ir susilaukti pašaipios kritikos.

 

orbas-silute

Sigito nufotografuotų orbų autentiškumą patvirtino keli orbų tyrinėtojai. “Dar neteko tokio matyti, labai rimtas” – laiške apibūdino antrąjį orbą bažnyčioje. / Asmeninio archyvo nuotr.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kita vertus, vyras visų pirma pataria į nepažintus dalykus žvelgti smalsiai ir pagalvoti, jog pasaulis yra dar labai mažai ištyrinėtas ir slepia daugybę paslapčių. Kategoriškas atsiribojimas ir nusistovėjusios dogmos dažnai trukdo pažinti ir priimti anapusinę informaciją. Jo manymu, paskatinti diskusiją, ar taip gali būti, taip pat įdomu, nes tai skatina gilintis į šią temą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sigitas prisimena, kad pirmoji pažintis su orbais prasidėjo jam pačiam to nesuvokiant. Kartą pro langą fotografavo audrą ir pamatė nuotraukoje daug taškiukų, dydžio kaip pinigėliai. Tačiau į tai nekreipė dėmesio, numetė nuotrauką kaip nepavykusį kadrą. Po kiek laiko giminaitė psichiatrė, parvykusi iš Indijos, papasakojo Sigitui apie orbus. Jis jai nusiuntė audros nuotrauką ir gavo patvirtinimą – čia kuo aiškiausi orbai.

 

Prieš ketverius metus Sigitas nufotografavo kadrą, kaip mama mergaitei šukavo plaukus. Pasižiūrėjęs į nuotrauką, jis virš mergaitės galvos pamatė didelį baltą apskritimą. Ir šį kartą į tai nekreipė dėmesio, pamanė, gal fotoaparatas ne taip sufokusavo. Bet abejonė, kad tai gali būti orbas, nebeapleido.

 

orbas-veidas

Paranormalių reiškinių tyrėjai atkreipia demėsį, kad dažnai orbuose galima pastebėti veidus. (Anomalija.lt past.)

 

Trūkstamos informacijos spragas užkaišiojo perskaityta D.Cooper, K.Crossvell knyga “Orbai. Meilės ir išminties pasiuntiniai. Nušvitimas per orbus”. “Viskas yra neatsitiktinai. Tai kažkieno planas. Galbūt aš turiu kokį nors nematomą mokytoją, kurio nesugebu atskleisti? Man kažkas tiesiog į rankas kiša tuos dalykus, kad domėčiausi, sužinočiau…”, – svarsto Sigitas, paklaustas, kaip jam į rankas pakliuvo knyga apie neapčiuopiamą pasaulį.

 

Vėliau kompiuteryje Sigitas prisiartino mergaitės skaitmeninę fotografiją ir virš jos galvos esantį balkšvą skritulį. Jame sako pamatęs du susiglaudusius žmones, vaikutį. Po kiek laiko tai mergaitei gimė sesutė. Sigitas bendravo su mergaitės mama, o ši papasakojo, kad dukrelė labai norėjo turėti sesutę.

 

Šilutės bažnyčioje užfiksavo orbą

 

Pasak Sigito, orbai visada reiškia gera. “Kiekvienas orbas yra dvasinė būtybė, pasirodanti fotografijose, kad praneštų žmogui ypatingą žinią. Per nuotraukas su orbais gauname energiją tiesiogiai iš angelų, Arkangelų, vienaragių ir kitokių dvasinės hierarchijos būtybių. Ji pateks į žmogaus sąmonę, nesvarbu, ar esate jai atviri, ar ne. Jei žmogus sąmoningai pasiruošęs, tai gali paveikti esybę iki pat jos gelmių”, – skaitytos knygos žodžius kartoja šilutiškis.

 

Tai viena nuomonė. Kiti orbų tyrinėtojai sako, kad orbai tai materializavęsi tiek gyvųjų, tiek mirusiųjų emocijos, mintys jausmai.

 

Per Šilutės miesto 500 metų jubiliejaus šventę užfiksavo, pasak jo, patį tikriausią orbą, kurį nuginčyti sunku. Jau buvo pasibaigusi visa skaitmeninio fotoaparato atmintis, todėl itin fotografuoti mėgstantis vyras kiek įmanoma sumažino kokybę, kad tik išeitų dar nors vienas kadras. Tas paskutinysis ir buvo bažnyčioje. Sigitas šio orbo perduodamą žinią vertina kaip šventinį laišką, kurį reikia perskaityti.

 

Pamatė daugiau orbų

 

Perskaitęs knygą, Sigitas panoro peržiūrėti senesnių nuotraukų archyvą ir paieškoti, ar ten yra orbų, kurių nepastebėjo. Keletą rastų fotografijų nusiuntė knygos autorėms jų nurodytu el. pašto adresu. Moterys patvirtino orbų fotografijose originalumą.

 

“Visi kažkuo tiki. Skeptikai tiki kažkuo kitu. Jų teigimu, orbai – išgalvotas, nepatikrintas reiškinys. Bet atvirkščiai – tai labiausiai patikrinta, nes yra vaizdas”, – aiškina teisininkas, kuriam orbai – tyrinėjimo objektas.

 

Knygos autorės rašo, jog suklastoti tokių nuotraukų neįmanoma. Galima tik gauti panašų vaizdą fotografuojant dulkes, vandens lašus, blykstėje atsispindinčius vabalus ar šviesų žaismą. Tačiau tokios nuotraukos neskleis dvasinių virpesių, neneš jokios informacijos.

 



 

Yra filmuotas vaizdas iš Jurbarko rajone esančio Belvederio dvaro, kur, pasak orbų tyrinėtojų, orbus galima nufotografuoti arba nufilmuoti kiekvieną kartą. Šis šviesiai geltonos spalvos orbas vadinamas dvaro stebėtoju. Jis pasitinka tik įėjus į dvarą ir būna greta, kur beeitum.

 

Energetiniai vampyrai siurbia energiją

 

Užfiksuoti šviesią energiją nuotraukoje galima, tačiau Sigitas neabejoja, jog gyvenime yra ir negatyvios energijos, tai vadinamieji “energetiniai vampyrai”. Terminas energetinis vampyras apibūdina kitų žmonių (arba apskritai kitų gyvų būtybių) gyvybinę energiją siurbiantį asmenį.

 

Ši savybė paprastai priskiriama konfliktinėms asmenybėms ar šiaip žmonėms, su kuriais nemalonu būti, kurie kelia susierzinimą, kitas neigiamas emocijas. Teigiama, kad neigiamų emocijų sukėlimas yra tokio vampyro metodas “nusiurbti” energiją ir taip pasikrauti pačiam. Pats vampyras gali net nežinoti, kad tai vyksta. Tokios energetinės atakos, jei jos kartojasi reguliariai, gali sukelti aukos nuovargį, liūdesį ir beviltiškumą. Po kurio laiko auka gali net fiziškai susirgti.

 

“Akivaizdu! Nereikia nė galvoti. Ateina pas tave žmogus, pabūna dvi minutes, ir tu jauti, kad jis iš tavęs siurbia energiją. Manau, kiekvienam yra tekę susidurti su tokiais žmonėmis, su kuriais bendraudami jaučiame diskomfortą, o trumpai pabendravę jaučiamės išsekę, norime kuo greičiau atsisveikinti”, – aiškina jis.

 

Sigito manymu, dažniausiai siauras, stereotipais paremtas požiūris trukdo suprasti, kad energetinis vampyrizmas egzistuoja ir slopina norą efektingai apsiginti nuo plačiai paplitusio ir labai sudėtingo reiškinio.

 

“Visiems kažko paskirta po truputį: vienam – vilties, kitam – kančios, trečiam turtingu skirta būti, o ketvirtam – tiktai kriaukšlės juodos…” – citatą iš savos kūrybos eilėraščio prisiminė Sigitas. Pasak jo, toks likimas: žmonėms duota arba neduota sužinoti, jausti, pamatyti.

 

Kažkada rašęs nemažai eilėraščių ir tapydavęs Sigitas dabar apleido šias kūrybos formas. Tačiau sako, jog mūza dabar lanko kitose srityse.

 

Parengė: Simona Pužaitė, šaltinis: silutesnaujienos.lt

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
OVK

jus geriua paziurekit kiek orbu yra skystuju kristalo monitoriuose

Paradigm Shift

Šudu gimęs orbu netapsi.

...

Per Youtube esu mates ten kazkokie “vaiduokliu medziotojai” prikele daug video ir orbu tuo paciu nemazai prifilmave. Taciau sioje filmuotoje medziagoje tik sviesu zaismas ir dulkes ant objektyvo ar paprasciausiai ore. Nieko paranormalaus nera. Galiu nueiti i palepe nakti, prifotkinsiu as jums tu orbu kiek tik norite. Antras straipsnis sia savaite anomalijoje is Lietuvos apie nieka. Pilnatis kiek pamenu uzpraeita savaitgali buvo.

susidom?j?s

Sveiki,
gal straipsnio autorius galėtų suteikti Sigito elektroninį paštą, ar kokius nors kontaktus? Norėčiau pasidalinti keletu savų nuotraukų.

Rimvydas

Aš irgi užfiksavau orbą:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103548613313640&set=a.103548649980303.1073741827.100009755042974&type=1&theater

Aš nesu tikras, ar čia ištikro yra orbas, bet nesvarbu

Vokietija, Schwangau pilis

2010-08-16

Rimvydas

Kai atsidarysite nuotrauką paspauskite pirmyn.

atidus

Proto bokštai tai gal prieš tai pasitikrinkit ar jūsų objektyvas švarus bei tai gali būti dulkės kurios matosi nuotraukoje. Kiek teko nufotografuot dulkes sukeltas skersvėjo tai ir panašiai matos.

do

ir aš turiu savo orbą
https://photos.google.com/u/0/photo/AF1QipPhfMmdw1vOoUxsQYotuOi0GA-huS18RhZNw41u
jis didelis
joninių naktis ,dangus asiniaukes buvo,orbas labai arti

Taip pat skaitykite