Kaip žinoti, kad sapnas yra pranašingas?

Ajurvedoje sakoma, kad nėra galingesnės medicinos praktikos ir geresnio būdo gyventi sveikai už dienos režimo laikymąsi (tuo pat laiku eiti miegoti, keltis ir valgyti). „Bhagavad-gitoje“ 6.17 parašyta: „Kas saikingai maitinasi, miega, ilsisi ir dirba, tas praktikuodamas jogos sistemą gali numaldyti visas materialias kančias“. Todėl mūsų miego kokybė ir sapnai priklauso nuo dienos režimo laikymosi. Vienas iš teiginių, apie sapnų išsipildymą, kad tai priklauso nuo laiko, kada sapnas buvo susapnuotas teigia balarma.lt

 

Jeigu sapnavote:

 

  • nuo 20 iki 22 valandos, sapnas gali išsipildyti metų eigoje;
  •  

  • nuo 22 iki 24 valandos, sapnas gali išsipildyti pusės metų eigoje;
  •  

  • nuo 24 iki 2 valandos, sapnas gali išsipildyti 3 mėnesių laikotarpyje;
  •  

  • nuo 2 iki 4 valandos, sapnas gali išsipildyti mėnesio eigoje;
  •  

  • nuo 4 iki 6 valandos, sapnas gali išsipildyti 10 dienų eigoje;
  •  

  • saulėtekio metu – gali išsipildyti tą pačią dieną.
  •  

    Tam, kad nesisapnuotų košmarai, Ajurvedoje rekomenduojama eiti miegoti praėjus 3 valandoms po saulėlydžio, o prabusti likus 1,5 valandos iki saulėtekio – tai geriausias laikas.

     

    Jeigu žmogus eina miegoti pilnu pilvu, praranda energiją. Ta energija, kuri turi būti skirta atstatyti organizmą, skiriama maisto virškinimui, tokiu būdu kūnas nuodijamas ir sapnuojasi košmarai. Ajurvedoje teigiama, kad tas, kuris niekada nemiega dieną ir neina miegoti anksčiau nei 3 valandos po valgio, visada turės patrauklią išvaizdą. Prieš miegą palanku pamedituoti, giliai pakvėpuoti. Taip pat rekomenduojama prieš miegą švarias pėdas pasitepti sezamo aliejumi, tai padės išlikti sveikam ir atstatyti imuninę sistemą. Nepalanku miegoti su kojinėmis. Taip pat nepalanku miegoti virtuvėje ir laikyti maistą miegamajame. Jeigu kambaryje šalta, gulėkite ant kairio šono ir kūnas sušils greičiau. Miegamajame oras turėtų būti šviežias.

    Junkitės prie mūsų Facebooke
    ir
    sekite mus Instagram @anomalija.lt

    Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

     

    Miegas dienos metu gali tapti kvėpavimo sistemos ligų priežastimi. Dieną gali miegoti tik tie, kurie pavargo po sunkaus fizinio darbo, ligoniai, kenčiantys skausmą, kenčiantys nuo kvėpavimo sistemos ligų. Trumpas miegas rekomenduojamas tiems, kurie laikosi pasninko, turi sveikatos problemų ir tiems, kurie gyvena labai šiltame klimate, kitiems nerekomenduojama.

    Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
    Dalintis

     

    Ką daryti susapnavus palankų sapną?

     

    Jeigu susapnavę palankų sapną miegame toliau – sapnas neišsipildys. Norint, kad jis išsipildytų, palanku likusią nakties dalį melstis.

     

    Kaip išvengti nepalankių sapnų?

     

    Geriausias būdas – prieš miegą galvoti apie Kūrėją, apie šventas vietas ir šventuosius.

     

    Susapnavus nepalankų sapną reikia vėl užmigti ir niekam apie jį nepasakoti. Ryte pagalvoti apie Dievą ir pasimelsti, padaryti kokį nors gerą darbą.

     

    Kaip prisiminti sapną?

     

    Po prabudimo nesijudinti, prie lovos laikyti užrašus ir rašiklį, kad galėtumėte užsirašyti. Kuo sąmonė dvasingesnė, tuo sapnai gali būti dvasingesni.

     

    Kaip apsisaugoti nuo negatyvių sapnų?

     

    Palanku virš lovos pakabinti šventojo paveikslą. Namuose skambanti dvasinė muzika ir deginami smilkalai išgina nelabuosius. Prieš miegą derėtų išvėdinti kambarį, o prabudus išplauti grindis. Negatyvios būtybės nesiartina prie švaraus proto, todėl reikia stengtis palaikyti savo sąmonę švarią ir atsikratyti žalingų įpročių. Prieš miegą rekomenduojama skaityti šventraščius, nes tai pakelia mūsų sąmonę.

     

    Šaltinis balarma.lt

    Rekomenduojami video:


    2500
    2 Comment threads
    0 Thread replies
    0 Followers
     
    Most reacted comment
    Hottest comment thread
    1 Comment authors
    Naujausius Seniausius Geriausius
    juozas

    Ar galvojate ką rašote?Gal žiemos laikui ir galioja gulti 3 val.po saulėlydžio ir keltis 1,5 val.prieš saulėtekį,bet vasarą nespėsite nė prigult,kai reikės keltis.

    juozas

    Gulti 3 valandas po saulėlydžio,ir keltis 1,5 val prieš saulėtekį?Ar ten Ajurvedoje pilno protelio?Žiemą tai įmanoma,bet vasarą tikrai būsite be miego.

    Taip pat skaitykite