Bitės-robotai gali pradėti žudyti žmones

Mokslininkai iš JAV kuria miniatiūrinius dronus, skirtus gėlių apdulkinimui, tačiau tuo pat metu pripažįsta, kad juos įmanoma nulaužti ir naudoti kaip ginklą prieš žmones.

 

Mokslininkai žada, kad nuotoliniu būdu valdomi dronai gali apdulkinti gėles ir taip bus galima išvengti daugelio augalų rūšių išnykimo.

 

Profesorius Shashi Šeharas, kuris dirba prie šio projekto teigia, kad bičių dronai gali net panaikinti maisto trūkumą planetoje. Mokslininkas tikisi, kad JAV vyriausybė patvirtins šio prjekto finansavimą mažiausiai dvejiems metams.
 

 

“Dabar mes stengiamės suprasti, kodėl Žemėje miršta bičių kolonijos. Tokių dronų kūrimas yra atsarginis planas. Jau dabar pasaulis netenka daug augalų dėl to, kad bičių mažėja. Ko pasekoje gali mažėti ne tik augalų, tačiau ir gyvūnų populiacija. O tada prasidės badas”, – sako mokslininkas.

 

Tuo pačiu metu Šeharas pripažino, kad į bites-drones gali būti įsilaužta.

 

Jeigu tokių bičių kontrolę perimtu pvz. teroristai, jie bičių pagalba galėtų cheminėmis medžiagomis užkrėsti labai didelius žemės plotus, o tai tiesiogiai susiję su žmonių gyvybės klausimu.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ghj

Didziaja dali biciu naikina uzterstumas, ypac chemtrailai, cia korporaciju darbas. O del teroristu nereik jaudintis, cia slaptos tarnybos arba kariniai padaliniai nudos juos kaip ginkla

Flyed

Atsibodo bitem buti isskrypelem ir nebedulkina augalu, dabar jos dulkinasi taip kaip priklauso, viksta biciu orgijos, nereik but net mokslininku, kad suprastum. Mokslininkai per giliai ziuri ir nemato kas vyksta is tikro.

Taip pat skaitykite