Ezoterikė pataria: kaip gyventi pirmąsias 12 dienų po gimtadienio?

gimimo-dienos-pirmosKasmet visi švenčiame gimtadienį. Vieniems tai paprasta diena, tiesiog galimybė pašvesti, kitiems tai svarbus ir susikaupimo metas. Tačiau kaip bebūtų Jūs atverčiate naują švarų puslapį naujiems metams, rašo astrologė ir ezoterikė Ingrida Poccia.
 
Turite pasiruošti maksimaliai išnaudoti kitų metų teikiamas galimybes. Gimtadienio laikas žmogaus gyvenime – labai ypatingas, nes būtent tuo metu Saulė išbaigia visą zodiako ženklų ciklą, t.y. 360 laipsnių, 365 dienas. Astrologai saulės grįžimą į tą patį tašką, kuris buvo gimimo metu vadina Soliaru. Yra manoma, kad pirmosios 12 dienų po Jūsų gimtadienio atitinka 12 mėnesių metuose:
 
• Pirma diena – tai aš, Jūsų pasireiškimas kaip asmenybė;
• Antra diena – tai Jūsų nuosavybė, pinigai;
• Trečia diena – Jūsų kontaktai, aplinka, broliai ,seserys, trumpos kelionės;
• Ketvirta diena – namai, šeima, mama;
• Penkta diena – pagundos, pramogos, azartas, vaikai;
• Šešta diena – darbas, darbo sąlygos, sveikata;
• Septinta diena – dalykiniai partneriai, vedybos;
• Aštunta diena – krizės, partnerio sėkme, slapti reikalai;
• Devinta diena- religija, pasaulėžiūra, Švietimas, karjera;
• Dešimta diena- profesija, sėkmė, tikslai ir būdai savirealizacijai;
• Vienuolikta diena- draugai, norai;
• Dvylikta diena – apribojimai, slapti priešai , izoliacija, ligoninės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirma diena – šią dieną skirkite sau. Analizuokite savo charakterį, jo poveikį aplinkiniams, kaip jūsų charakteris įtakoja jūsų santykius su kitais; prisiminti, ką padarėte pernai. Dėl ko galite pasidžiaugti, o dėl ko liūdėti.

 

Jei reikia pagirkite save, o jei reikia tai ir papeikite. Svarbiausia, kad ateinančiais metais nebekartotumėte tų pačių klaidų.. Pagalvokite apie tai, ką norėtumėte pakeisti? Tai diena, kada reikia kurti ateities planus, keisti įvaizdį, požiūrį, sampratą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Antrąją dieną skirkite ypatingą dėmesį finansams.. Įvertinkite savo finansinės operacijas už praėjusius metus ir suplanuokite naują biudžetą į ateitį. Atkreipkite dėmesį į tai ką valgote, nes nuo maisto produktų priklauso jūsų energetinis potencialas, galite tądien nusistatyti taisykles kaip maitinsitės per ateinančius metus,koks bus jūsų produktų racionas. Pagalvokite kaip pakelti savo savivertę, įvaizdį ….Taip pat iš naujo pervertinkite savo dvasines ir materialines vertybes.

 

Trečioji diena. Ji turi būti skirta naudingos informacijos kaupimui ir analizei. Bendraukite su broliais, seserimis, kambariokais… Ši diena labai svarbi ateinantiems metams santykių kūrime. Teisingai pasirinkta bendravimo strategija sekančiais metais atneš sėkmę tiek privačiame tiek viešajame sektoriuje… Galite vykti į trumpą verslo kelionę.

 

Diena ketvirta – aplankykite savo tėvus, ypač motiną. Stiprinkite savo šeimos santykius, atmosferą, šeimos moralinį pagrindą. Aplankykite protėvių kapus, sutvarkykite foto albumus. Sutvarkykite savo namus, jei norite ateinančiais metais pirkti ar parduoti nekilnojama turtą tai tądien pamąstykite apie tai.

 

Penkta diena – Ši diena tinka aktyviam kūrybiniam tyrinėjimui, pramogoms, malonumams. Penktą dieną galite planuoti savo atostogas, pasitelkite vaizduote ir pieškite mintyse kur norite nuvykti. Jei turite vaikų, tai nuvažiuokite su jais į pramogų parką, prie jūros ar kitaip praleiskite laiką su savo vaikais. Jei turite žmogų su kuriuo sieja slapti ryšiai, šią dieną galite pervertinti ar tikrai šis ryšys jums reikalingas.

 

Šeštoji diena turėtų būti skirta sveikatai. Galite atlikti valymo procedūras siekiant atsikratyti toksinų. Neblogai badauti arba pradėti dietą. Tą dieną nerekomenduojama vartoti alkoholio, tai savidisciplinos diena. Peržiūrėkite savo darbo vietą, santykius su bendradarbiais, su valdžia – šefu.

 

Kruopščiai dirbkite, gerinkite savo profesinius įgūdžius. Šeštąją dieną galite įsigyti gyvūną, arba pagalvokite kokio gyvūno norėtume. Tai paslaugų diena, skirkite daugiau dėmesio artimiesiems.. Kuo daugiau švelnumo ir kantrybės parodysite šeštąją dieną, tuo daugiau jums bus atlyginta ateityje.

 

Septintoji diena – permąstykite savo santykius su partneriu.. Pagalvokite ką reikėtų santykiuose keisti, kad jie pagerėtų… Kokių savybių jums trūksta, kodėl pritraukiate tokius, o ne kitokius partnerius… Analizuokite kokie jūsų partnerystės susitarimai. Nemeluokite.Tą diena galite kurti pelningus verslo susitarimus. Septintąją dieną rekomenduojama praleisti laiką su mylimu žmogumi, aplankyti meno galerijas ar parodas, pavakarieniauti.

 

Aštuntoji diena. Rekomenduojama medituoti. Tai gali būti pranašiška diena, galite susidurti su mistiniais dalykais, stebėkite ką sapnavote. Stenkitės praleisti laiką namuose, nedalyvaukite žmonių susibūrimo vietose, nes galite patekti į nemalonias situacijas.

 

Jei esate drąsus žmogus, ir nenorite ramių metų. Tada pirmyn ir Jūsų aštuntas mėnuo jūsų metuose bus pilnas ekstremalių įvykių. Aštuntą dieną patartina spręsti paveldėjimo, kreditų klausimus. Parinkti valdymo metodus bendram šeimos biudžetui.

 

Devintoji diena – tai mūsų pasaulėžiūra, religija, dvasinės vertybės…Jei bus galimybių skirkite laiko dialogui su kitos tautybės žmogumi arba kito tikėjimo. Praplėskite akiratį, pasaulėžiūrą ir siekite naujų filosofinių, religinių žinių. Jei galvojate apie emigraciją, tai ši diena tinkama tokiam sprendimui priimti. Devintoji diena palanki studijų krypčiai pasirinkti. Šią diena svarbiausia būkite geros nuotaikos, daug šypsokitės ir jūs lydės sėkmė.

 

Dešimtoji diena – tinkama ilgalaikiam planavimui. Šią dieną galite didinti savo autoritetą, užsirašykite į karjeros tobulinimo kursus, gerai mokytis iš vyresnių, klausti patarimų… Pagalvokite apie savo karjerą, tikslus, siekius, kokia yra jūsų pozicija visuomeniniame gyvenime, kokie Jūsų santykiai su valdžia.

 

Vienuoliktoji diena po gimtadienio. Šią dieną reikėtų atsisakyti visko kas sena, atgyvenę ir nereikalinga. Ypatingai pasenusio stereotipinio mąstymo, kvailų ir bereikšmių principų. Galite keisti išvaizdą ar formuoti naujus elgesio standartus. Formuokite savo norus. Susitikite su bendraminčiais, draugais, jei negalite susitikti tada paskambinkite jiems, parašykite elektroninį laišką. Šią dieną galite priimti sprendimą dėl socialinio statuso pakeitimo (pav. pavardės ar vardo ), šią dieną galite stoti į kokią tai naują grupuotę (keisti egregorą).

 

Dvyliktoji diena, tai jūsų – žalingų įpročių ir slaptųjų ydų diena. Šią dieną pamirškite tai kas nutiko jums blogo praeityje, atleiskite priešams. Dieną skirkite meditacijai, kurkite apsauginį „kupolą „ aplink save. Pasistenkite meditacijos metu pašalinti baimes, kompleksus ir net paslėptas ligas. Paklausykite klasikinės muzikos, paskaitykite poeziją. Jei esate tikintis žmogus aplankykite savo šventovę. Pagalvokite apie karminius įsikūnijimus.

 

Parengė: Ingrida Poccia (Asmeninės astrologinės ir parapsichologinės konsultacijos)

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
vikce

dvi dienas po to tai tikrai reikia ciuhintis, o poto tai kiekvienam savo

Taip pat skaitykite