Žmona ir vyriška sėkmė – kaip tai susiję?

Norisi pasakyti keletą žodžių apie moters įtaką vyro sėkmei. Pradėsime nuo to, kad ne visos moterys – moterys, o vyrai – vyrai. Antriniai lyties požymiai nei prie ko, svarbiausia – esmė, mąstymo ir elgesio būdas. Būtent tai mus daro vyrais ar moterimis.

 

Moteris – besiveržianti į socialinę savirealizaciją, užmirštanti apie šeimą ir arianti kaip „jautis“ – nenormali, taip pat kaip ir neturintis atsakomybės vyras, paskendęs namų rūpesčiuose ir grindų plovime, bet taip ir nesugebantis aprūpinti šeimos.

 

Deja, daugelis iš mūsų, neturėdami tinkamo elgesio pavyzdžių, nusirito į kažką, kas yra tarp vyro ir moters. Ir tokios šeimos pasiekimai gyvenime – vidutiniai.

 

Kol kas pradėsime nuo vyrų. Ir taip, vyrai… vyriški ar nelabai, ar žinote jūs, kad jeigu vyras negarbingai elgiasi su savo moterimi ir neparodo pakankamai vyriškumo, nuo jo nusisuka laimė ir sėkmė?

 

Kodėl taip atsitinka?

 

Reikalas tame, kad tarp mūsų yra skirtumas. Vyras stipresnis fiziškai, o moteris energetiškai. Moters energetika tiek stipresnė už vyro, kiek vyras stipresnis už moterį fiziškai. Todėl moters (žmonos) sugebėjimas paveikti jūsų likimą yra milžiniškas.

 

Kada moteris išmoksta būti moterimi (o ne paprasčiausiai ją vaidina), tada tokia moteris patiria malonumą ir laimę iš savo moters vaidmens – talismano, židinio saugotojos, žmonos ir motinos. Jeigu tokią moterį pripildyti laime, jos vyrui pradeda sektis visur, prieš jį atsiveria visos durys ir sėkmė pradeda sekti paskui jį.

 

Ir atvirkščiai – patikrinta sava, kartais karčia, patirtimi. Taip yra todėl, kad savo laiminga ir patenkinta būsena ji kaip magnetas pradeda traukti laimę, džiaugsmą ir sėkmę. Iš esmės savo energetika laimina vyrą sėkmei ir pritraukia į jo gyvenimą palankius įvykius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pabrėžiu – tą sugeba kiekviena tikra Moteris (nemaišyti su „nuplaukusiomis“). Per moterį į vyrą nukreipiamas arba gėrio, sėkmės ir klestėjimo srautas, arba chaoso ir sunaikinimo (kartais, laikinai, gali susimaišyti vienas ir kitas).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vientisa, harmoninga Moteris – tiesioginis materialinio pasaulio įsikūnijimas, ji raktas į pinigus, sėkmę ir klestėjimą. Jos mintys, jos vidinė emocinė būsena formuoja fizinį planą ir greitai materializuojasi. Todėl, jeigu žmonos netenkina vedybinis gyvenimas, ji nepatenkinta vyru, jam bus sunku realizuoti save, sunku pasiekti pasisekimo, tai kaip pradurtas oro balionas – negali pakilti ir pasiekti tikslo.

 

Todėl labai svarbu atrasti TIKRĄ MOTERĮ, o radus ją pripildyti ją džiaugsmu, dovanoti jai gėles ir dovanas, apsaugoti ją nuo sunkaus, nemalonaus darbo ir žmonių, sukurti malonius įspūdžius. Pasitenkinusi, džiaugsmo kupina moteris – gerovės ir laimės šaltinis visai šeimai ir jūsų investicijos į ateitį.

 

Taip, jeigu tikros moters ar vyro savybių nėra, jas galima vystyti (jeigu užsinorėsite tai daryti) ir realiai pagerinti savo gyvenimą.

 

Vladimiras Kurovskis

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
FRITZ

Suaugęs, protingas, save gerbiantis vyras niekada neturės moterims jokių pretenzijų. Jis atseikėja visokias kvailutes, isteriškas garbėtroškas ir merkantilines kales, ir renkasi moterį pagal save ir dirba, tam ,kad santykiai būtų tvirti ir brandūs. Tada jis vystosi, bręsta pats ir padeda savo moteriai.
Bet tie, kurių smegenys, kaip žvirblio šūdas, sugeba tiktai laidyti gerklę, kad moterys- kekšės ir t.t. ir reikia joms tik pinigų.
Kiekvienas gauna moterį pagal savo smegenų kiekį ir išsilavinimą. Jeigu tave nuolat apgaudinėja, tavimi naudojasi, reiškia pasirinkti tinkamą partiją negali, nes trūksta smegenų. Jeigu nuolat gauni į snukį, tai gal snukis kaltas…?
Va tokie reikalai…

FRITZ

…ar teko girdėti: mylėsiu tave jeigu tu…, myliu tave todėl, kad…, ir tada aš tave mylėsiu. Laikui bėgant, dingsta tikrovė, atsiranda: moduliai, rėmai, šablonai, parametrai. Retai jau galima išgirsti paprastą frazę,- ačiū, kad esi. Be jokių formulių, nelaukiant atlygio, pažadų, kuriuos nuolat tenka laužyti ir panašiai. Geriausia, kad viskas būtų švaru ir be klastos. Nes kuo daugiau melo, tuo daugiau reikia prisiminti, o susimauti……..užtenka vienos sekundės. Ir prasideda… Dažnai į kovą stoja: indai, baldai, buitinės technikos rakandai, žodžiu viskas kam neužteko žodžių, keiksmažodžių ir panašiai. Audrai nurimus, 50%50, skirybos, arba susitaikymas. Na su skirybom, kaip ir aišku, tačiau gyventi kartu,… Skaityti daugiau »

cortesas

visų pirmiausia šalia esantys du kartu gyvenantys žmonės turi būti ŽMONĖMIS nepaisant jų lyties skirtumų,tada santykiai vystosi žmoniškai,padoriai ir laimingai,niekas neneigia moters daromos įtakos vyrams,tačiau tai jai duota iš Dievo už kančias išnešiojant ir gimdant palikuonis,tačiau be vyro nebūtų ne tik kad paprasčiausių dalykų moters gyvenime,bet ir jos pačios,viskas susieta nematomomis gijomis ir taip sudėliota,kad šiame pasaulyje pasirūpinti vieta po saule privalo abiejų lyčių individai,sudėję bendrai savo geriausius charakterio bruožus ir sugebėjimus tuo papildant vienas kitą ir joks vyras nebus laimingas su “savo spinduliuojančia,taškančia vyro uždirbtus pinigus ir serialus vieną po kito ryjančia ” žmona,dar negana to bandančia įvesti savo… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite