Tai prasidėjo: JAV atsirado pirmoji įmonė, kuri “čipuos” savo darbuotojus

cipas-imoneJAV technologijų bendrovė „Three Square Market“ – pirmoji Jungtinėse Valstijose, kuri savo darbuotojams implantuos lustus po oda. Tai pirmadienį vakare interviu televizijos kanalui CNBC pranešė bendrovės vadovas Toddas Westby, skelbia LRT naujienų tarnyba.

 

Viskonsine įsikūrusi bendrovė pasirengusi implantuoti lustus maždaug 50 savo darbuotojų. „Lustų implantavimas – teisingas, inovacijų plėtrą palaikantis sprendimas. Mes pirmieji pradėsime jį taikyti Jungtinėse Valstijose“, – sakė T.Westby ir pridūrė, kad jis ir jo šeimos nariai artimiausiu metu planuoja implantuoti mikroschemas po oda.

 

Bendrovės vadovas pažymi, kad lustas gali būti naudojamas vietoj leidimo į darbą, taip pat maistui įsigyti – saugiai, be kreditinės kortelės, grynųjų pinigų ar išmaniojo telefono.

 

Pasak T. Westby, „Three Square Market“ partneriai – Švedijos bendrovė „BioHax International“ – jau implantavo tokius lustus 150 savo darbuotojų.

 

„Vos ryžio grūdelio dydžio“ mikroschema bus implantuojama į ranką po oda tarp nykščio ir smiliaus. Vieno lusto implantavimo kaina siekia 300 dolerių, bendrovė žada apmokėti šias išlaidas. Operacija bus atliekama savanoriškumo pagrindais.

 

Pasak T.Westby, JAV maisto produktų ir vaistų kokybės kontrolės valdyba jau pritarė šiai iniciatyvai. Kaip teigia T.Westby, susekti žmogaus vietos buvimą pasitelkus lustą neįmanoma.

 

„Mikroschema atpažįstama tik 15 cm atstumu nuo nuskaitančio prietaiso“, – pabrėžė jis. Kiek anksčiau BBC skelbė, kad 50 iš 85 „Three Square Market“ darbuotojų jau sutiko, jog jiems po oda būtų implantuotas lustas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Nu ne uz ka nesideciau to cipo. Gales jie daryt ka tik nores,o as busiu kaip neiveikiama siena pro kuria tie sutriai nepraeis.

rūkas

O aš nieko prieš, gal kai visi žmonės bus sučipsuoti tada baigsis visi karai nusikaltimai ir pan.Kaip pastebėjau šiame forume daug yra dievo baimingų žmoniu man del tokių gėda

Isla Zein

Reikėtų būti pasiruošus tam,reikia stengtis išmokti išgyventi bet kokiose situacijose. Jei čipas atkeliaus,prie jo bus viskas pririšta. (Atlyginimas, pašalpos, mokesčiai, ID, produktų pirkimas) yra manoma, kad Amerikoje jau dabar slapta čipuojami naujagimiai. Taip norima galutinai paversti vergais žmones. Žinoma,tai skambės pradžioje kaip super priedėlis(piniginė, medicinos kortelė, dokumentas ir t.t) tačiau su laiku jis pavers žmones zombiais..nemastančiais ir kontroliuojamais kitų žmonių robotais.. žinoma, greičiausiai pradės nuo silpniausias grandies, vaikų ir socialiai remtinų žmonių, na o vėliau ….
Vis dėlto viliuosi, kad šis blogis bus nugalėtas ir nei mes, nei mūsų vaikai ir anūkai to nepatirs…

Taip pat skaitykite