Rytoj Perseidų meteorai pildys norus: senovės babiloniečių ritualas sėkmei ir turtams

perseidu-meteoraiNuo rytojaus iki pat rugpjūčio 24 d. vyks didžiausias Perseidų meteorų lietus per paskutiniuosius 96 metus.

 

Senovės babiloniečiai laukdami ir stebėdami meteorų lietų tikėjo, kad žmogus tokiomis dienomis turi galimybę stipriai pakoreguoti savo gyvenimą ar net likimą. Buvo manoma, kad Visatos jėgos tokiomis dienomis yra ypatingai dosnios.

 

Senovės babiloniečių išminčiai sakydavo, kad laikas kai iš dangaus “krenta žvaigždės” – yra geriausias laikas žmonių gyvenimuose, kurio jokiais būdais nevalia iššvaistyti.

 

Tikėdami stipriomis dangaus jėgomis, babiloniečiai turėjo ne vieną ritualą norų išsipildymui. Užrašytus ritualus perduodavo iš kartos į kartą.

 

Senovės babiloniečių ritualas norint pakeisti savo likimą ar gyvenimą

 

Stipriausias ritualo poveikis bus rugpjūčio 12–14 dienomis, tačiau ritualą galima atlikti iki pat rugpjūčio 24 dienos, kai baigsis Perseidų meteorų lietus.

 

Paimkite bet kokios spalvos lapą. Lapas neturi turėti jokių papildomų užrašų ar linijų. Ant lapo nupieškite žvaigždę ir jos viduje užrašykite vieną didžiausią savo norą. Turėkite omenyje, kad dangaus jėgų galite prašyti visko: ir materialių dalykų ir nematerialių (pvz. sveikatos, gerovės, meilės ir pan.).

 

Prieš pradėdami ritualą nusiraminkite, kelis kartus giliai įkvėpkite ir iškvėpkite.

 

Kai užrašysite savo didžiausią norą, perlenkite lapą du kartus per pusę ir padėkite jį taip, kad atsidurtų po dangumi. Padėti galite prie savo miegamojo lango, atvirame lauke ir pan.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Senovės babiloniečiai tikėjo, kad raštu užrašytas noras, tokiomis dienomis įgauną labai didelę jėgą. Kadaise tie, kurie nemokėjo rašyti, prašydavo išminčių, kad šie jiems padėtų su ritualu.

 

Kitos dienos ryte, dar kartą garsiai perskaitykite savo norą ir sudeginkite lapą virš baltos, auksinės ar geltonos žvakės kokiame nors indelyje ar vonioje. Pelenus išbarstykite lauke ar pro langą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atminkite, kad norai turi būti tik jums ir apie jūs, negalima norėti ko nors kitiems žmonėms ar norėti pakeisti kitus žmones. Kai ryte pakartotinai skaitysite savo norą, tai daryti turite su įsijautimu ir tikėjimu jog tai ko paprašėte jau turite savyje kaip energiją ir potencialą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite