Susidurti su nematomu ir nepaaiškinamu: mano studijų laikų istorija

nematomos-jegos-senolePortalo anomalija.lt skaitytojas, kuris panorėjo likti anonimu pasivadinusiu tiesiog M., papasakojo savo studijų laikų istoriją, kai jam teko susidurti su nematomu ir nepaaiškinamu. Pateikiame jo laišką.

 

Sveiki. Viskas įvyko mano studijų laikais. Dabar man 29, tuo metu buvo 19. Tuo metu reikėjo greitai susirasti kur gyventi, tad likus vienam mėnesiui iki studijų pradžios, klasiokė pasiūlė apsigyventi pas ją nuomojamame dviejų kambarių bute.

 

Iškart įėjus į butą pasijutau labai įdomiai, jeigu galima taip išsireikšti. Bet pagalvojau nauja vieta, stresas ir t.t. Atėjus vakarui nusprendžiau ilgai nenaktinėti ir gultis. Niekada miego sutrikimais nesiskusdavau, tačiau ten nuo pirmos nakties negalėdavau užmigti iki pat paryčiu. Visą laiką atrodydavo kad kažkas stebi.

 

Prabėgus gal kokiai savaitei, pradėdavo dingti iš kambario daiktai, bet galvojau, kad tai kambariokės darbas. Dėl to pykdavomės, bet galiausiai įsitikinau, kad tai ne jos darbas. Viena vakarą grįžęs iš parduotuves nuėjau su pirkiniais į savo kambarį ir padėjau pirkinių maišą ant stalo. Tuomet bute buvau vienas. Po to nuėjau iki vonios nusiprausti, o atėjęs atgal pasigedau savo pirkinių ant stalo.

 

Tai kartojosi laikui bėgant labai dažnai. Daiktus pavykdavo rasti tai po lova, tai spintoje, tai kitame kambaryje. Pasikalbėjau su klasioke, ji sakė, kad ir jai teko tai patirti, kai dingdavo daiktai. Tada sunerimome.

 

Vėliau pradėjome girdėti virtuvėje keistus garsus. Atrodydavo jog kažkas vaikšto, atsidaro šaldytuvas ar atsidaro virtuves spintelių durelės. Tuomet būdavo išties nejauku.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taip sutapo kad mėnesio pabaigoje atėjo būto nuomininkė pasiimti pinigų.

 

Buvo vakaras ir bute likome trise. Pasiūliau šeimininkei kavos, o valiau šampano, po ko pradėjome ilgai šnekėtis. Galu gale ji prisipažino, kad buvusi buto šeimininkė buvo senole, kuri neturėjo giminių ir buvo vieniša. Labai sirgo, tad ją globodavo kaimynai ir dabartinė buto šeimininkė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išgėrus dar keletą taurių, šeimininkė prisipažino, kad senolę girdydavo visokiausiais vaistais tam, kad atsiprašant senjore nesikankintu o butas atitektu jai. Galu gale senole ten ir mirė.

 

Po šio pasakojimo šiurpas nubėgo pagaugais.

 

Po mėnesio pas mane atsikraustė gyventi mano mergina ir jau poros dienų pradėjo girdėti įvairius garsus. Tada jai nieko nepasakojau. Naktimis girdėdavome stuksenimą į lovą, atrodydavo jog kažkas lėtai beldžia į lovos kraštą.

 

Kantrybė trūko po vienos nakties. Aš nuėjau anksti miegoti o draugė ilgai žiūrėjo televizorių. Kai miegojau draugė išsigandusi ir verkdama mane pažadino ir rėkdama man sakė jog kažkas nematomo pradėjo ją spausti prie lovos.

 

Po to įvykio bute ilgai neužsibuvome. Išsikraustėme neišbuvę net 3 mėnesių.

 

M.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

O tai radot tuos pirkinius ar dingo su visam?

Hmmm

Galejo adresa pasaryt buto.

Taip pat skaitykite