Buvęs CŽV darbuotojas: 90 proc. NASA misijų yra slaptos ir žmonės daug ko nežino

nasa-vaikai-marsasBuvęs Centrinės žvalgybos agentūros darbuotojas Robertas Steele’as sukrėtė visą kosmoso bendruomenė savo pareiškimu. Pasak jo, NASA daug ką slepia nuo paprastų žmonių.
 
„InfoWars“ laidoje, kurią veda žurnalistas Alexas Jonesas nuskambėjo tai, kas jau seniai gvildenama tarp sąmokslo teoretikų.
 
„Aš žinau, kad tai ką pasakysiu, gali šokiruoti klausytojus, tačiau mes tikime, kad Marse yra kolonija, kurią sudaro vaikai. Jie buvo pagrobti ir išsiųsti į 20 metų trukmės kelionę”, – žurnalistui pareiškė buvęs CŽV darbuotojas R.Steele’as.

 

“Nežinau pagal kokius kriterijus buvo atrinkti tie vaikai, tačiau jie dabar privalo vykdyti visus nurodymus, kitaip jie ten žus, kadangi NASA gali bet kada nutraukti pragyvenimui reikalingų žaliavų tiekimą. Jie dabar ten kaip vergai”, – sakė R.Steele’as.

 

Išgirdęs tokią naujieną A.Jonesas visai nenustebo, bet paantrino, kad valdžia nenori, jog žmonės žinotų tiesą.

 

„Aš žinau, kad 90 proc. visų NASA misijų yra slaptos. Aukšto rango NASA inžinieriai man išsipasakojo, kad mes nė neįsivaizduojame kokie dalykai ten vyksta“, – sakė jis.

 

Nors dažniausiai NASA nekomentuoja panašių pareiškimų, tačiau šiuo atveju kažkodėl padarė išimtį ir greitai pabandė paneigti tokius buvusio CŽV pareigūno žodžius.

 

„Marse tikrai nėra žmonių. Ten nėra nei vieno žmogaus.“, – teigė NASA atstovas spaudai Guy Websteris.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Greitas bandymas paneigti tokią informaciją tik dar labiau pakurstė aistras. Kodėl NASA būtent šiuo atveju nusprendė viešai atsakyti į sąmokslo teoriją?

 

Paslaptinga sąmokslo teorija video siužete žemiau:

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

marse joks zmogus neisgyventu, energetine sistema pradetu griuti, uzpultu ligos, ir mirtis…………. planeta MARSAS visai ant kitu vibraciju rezonuoja, mes dar tiek nepazenge energetiskai kad tokius barjerus iveiktume, fizinio kuno- auros prasme

Ftap

Nu tu ir nusisvaigai.

trollolol

Slaptos tai slaptos. Bet cia jau perlenke lazda. Su kuo ir kaip jie ten nuskrido?

to Valdas Lazutka

kad tu nezinai nereiskia kad negali nuskristi

Eris

Jeigu tu tiki tokeis dalykais, tai tu visiskas idiotas.

Balsas

Marse vaiku kolonija? Nezinau kaip ten su tuo czv agentu, bet mano manymu visa tai prasilenkia su realybe. Sutinku, jog NASA turi paslapciu, bet zmones linke ieskoti atsakimu apie tai ko nezino, taip ir gimsta samokslo teorijos. Neseniai maciau video kuriame autorius nufilmavo dvi vaivorykstes, ryskesne ir blankesne. Kokiu jis ten tik teoriju neisvedinejo, net juokas eme. Ko tik zmones neprigalvoja ir savo teorijas bando remti visais imanomais budais. Kaip ir antra saule. Kartais tai jau erzina istikruju.

Taip pat skaitykite