Sveikata pagal žvaigždes: kuo linkę sirgti skirtingi Zodiako ženklai?

zodiako-zenklai-sveikataŽmogaus sveikatą ir gyvenimo būdą dažnai lemia ir Zodiako ženklas. Pažiūrėkime, ką mums žada gimimo diena.
 
Ožiaragis
 
Ožiaragiai jaučiasi stipresni senatvėje. Tai ištvermingiausias ženklas, kuriam būdingas stiprus savisaugos instinktas. Ožiaragio silpniausi bruožai – pesimizmas ir depresyvumas, jie kenkia sveikatai. Ožiaragis niekada nepastebi pirmųjų ligos požymių, o kai suserga iš tikrųjų, įsitikina, kad tai fatališka.
 
Didžiausi jo priešai – šaltis, drėgmė ir skersvėjai. Gydytojas, gydantis Ožiaragį, pirmiausia turėtų būti psichoterapeutas, gebantis šalinti pesimizmo priepuolius ir subtiliai patarti. Taip gydomi Ožiaragiai greitai pasveiksta, pasidaro kritiški savo jausmams ir emocijoms.

 

Vandenis

 

Šio ženklo žmonės – ilgaamžiai, jie filosofiškai priima bet kokius pakilimus ir nuosmukius, gyvenimo posūkius ir sveikatos problemas. Vandeniui paprasčiausiai būdinga laikytis sveikos gyvensenos taisyklių, ir visai ne todėl, kad jam tai patinka.

 

Šio ženklo žmonėms labiau negu kitiems kenkia rūkymas. Vandenio silpnybės – staigūs ir spontaniški perėjimai nuo pasninkavimo prie persivalgymo, nuo poilsio prie atkaklios veiklos. Todėl Vandenio ligos netikėtos, neprognozuojamos. Vandenis – sunkus pacientas gydytojui, nes jis greitai pavargsta ir liaujasi gydytis. Vandenis nepakelia karščio.

 

Žuvys

 

Gimusieji po šiuo ženklu – trapūs, silpni, subtilūs, linkę į mistiką žmonės. Dažnai užsiima saviįtaiga ir linkę save apgaudinėti. Žuvys rūpinasi sveikata, stengiasi profilaktiškai apsisaugoti nuo gripo ir kitokių ligų. Mėgsta pasmaguriauti, vertina delikatesus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dalis Žuvų yra vegetarai. Jie mėgsta skaityti medicinos literatūrą, suranda daug įvairių savo ligų simptomų. Žuvys dažnai panikuoja dėl menkniekių, tačiau ramiai elgiasi gresiant pavojams. Jie vykdo gydytojų nurodymus, nors iš tikrųjų mano, kad patys geriau žino. Žuvys gimsta pavargusios, todėl jų atsparumas ligoms yra mažesnis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Avinas

 

Avinas visada sveikas ir nerūpestingas. Jis nekreipia dėmesio į įvairius ligos simptomus, pirmenybę teikia darbui ir malonumams. Ligų ignoravimas padeda Avinui nuo jų pabėgti. Jis nemėgsta vaikščioti pas gydytojus, ypač pas stomatologus.

 

Tik labai susirgęs Avinas kreipiasi į gydytoją, tačiau kai tik pasidaro geriau, jo patarimus tuoj pat užmiršta. Avinai – stiprūs ir optimistai, jie myli gyvenimą. Dėl to retai serga.
Avinai paprastai skundžiasi galvos skausmais, svaigimu, migrena, trumparegyste, ėduonimi, hipertonija, miokardo infarktu, hepatitu, nemiga, nutukimu, traumomis, narkomanija.

 

Jautis

 

Jaučiai yra sveiki, energingi ir ištvermingi, nemėgsta kalbėti apie sveikatą ir tinkamą gyvenimo būdą. Jiems patinka daug dirbti, daug gerti, daug rūkyti, daug mylėti, žodžiu, nesaikingai naudotis visais malonumais.

 

Jaučiai yra stipraus kūno sudėjimo, jie ilgai išgyvena nesirgę chroniškomis ligomis. Tačiau jeigu Jautis pateko į gydytojų rankas, tai disciplinuotesnį už jį pacientą sunku būtų rasti. Jis skrupulingai vykdo visus nurodymus, ištveria skausmą ir nepatogumus. Jaučiai lėtai gyja, nors ir pedantiškai laikosi gydytojų rekomendacijų. Ligos Jaučiui sukelia liūdesį ir nuobodulį.

 

Dvyniai

 

Dvynių rykštė – nesugebėjimas atsipalaiduoti, ypač po nuovargio. Dėl to jam gresia nemiga, depresija, apatija. Gimę po šiuo dailininkų ženklu žmonės pasižymi trapia sveikata ir tobulėjančia dvasia.

 

Dažniausiai Dvyniai suserga ne dėl objektyvių priežasčių, o dėl liūdesio ir vienatvės. Jie nelinkę persivalgyti ir nepiktnaudžiauja alkoholiu. Dvyniai greitai pasveiksta, jeigu emocijos teigiamos, ir atvirkščiai.

 

Vėžys

 

Vėžiai nepakelia skausmo, dėl to tampa nelaimingi ir bejėgiai. Jų neigiama savybė – gailėtis savęs, o tai didina riziką susirgti. Jeigu gyvenimas kupinas švenčių, komplimentų, juoko ir meilės, Vėžys neserga. Apėmus depresijai mažėja pasipriešinimas ligoms.

 

Vėžiai nemėgsta kritikos, o tėvai dažnai vaikus kritikuoja. Po šiuo ženklu gimę vaikai serga visomis vaikų ligomis. Jie mėgsta gerai pavalgyti, jiems patinka pasūdyti ir pasaldinti valgiai. Šio ženklo žmonių jautri nervų sistema, todėl jų negalavimai yra psichosomatiniai. Ilgas miegas sukelia nervinę depresiją. Su gydytojais Vėžiai draugauja, bet mažai naudojasi jų rekomendacijomis. Vėžiui labiau reikalingas psichoterapeutas.

 

Liūtas

 

Liūtas yra stiprus ir patrauklus. Jis gerai atrodo net tada, kai blogai jaučias. Kantrus, darbštus, nemėgsta burbėti ir niekada nesideda esąs nelaimingas. Liūtas labai serga, bet būdamas iš prigimties tvirtas po ligos greitai atsigauna.

 

Jis pasižymi ypatingu gyvybingumu. Liūtas mėgsta pavalgyti, išgerti, rūkyti, mylėtis, tačiau jo natūra gana stipri, kad atsispirtų pagundomis. Liūto atsparumas ligoms – fenomenalus, bet jis nuolat užsikrauna sunkias užduotis, kurios ir būna pertempimų priežastis. Bendravimas su gydytojais neigiamai veikia Liūto pasąmonę ir sukelia nepasitikėjimą. Tačiau tai greitai praeina.

 

Mergelė

 

Mergelė mėgsta lankytis pas gydytoją, ji domisi tinkama mityba ir renka informaciją apie sveikatą. Akylai stebi savo organizmą ir, esant mažiausiam nukrypimui, kreipiasi į gydytoją. Mergelė neturi Avino energijos, Jaučio gyvybinės jėgos, Liūto atsparumo, Dvynių elastingumo, bet jos tobula nervų sistema.

 

Kartais Mergelė per daug dėmesio skiria savo sveikatai, todėl dažnai serga depresija, ją persekioja švaros manija ir mikrobų baimė. Viso to pasekmė dažniausiai yra lytinis susilaikymas.

 

Svarstyklės

 

Tai amatų ir saikingumo, patrauklumo ir lengvumo ženklas. Svarstyklės turi mažą energinį aktyvumą, neatsparios ligoms, kurias sukelia peršalimai ir drėgmė. Odos audinių aplink akis spalva rodo Svarstyklių savijautą. Svarstyklės dievina rūpestingą dėmesį ir joms rodomą užuojautą.

 

Tai jas skatina kartais simuliuoti. Jos yra per daug dėmesingos savo sveikatai, nepasitiki gydytojais, kai tie sako, kad ši liga – vieni juokai. Svarstyklės turi savo požiūrį į sveikatą, ir jų niekas neperkalbės.

 

Skorpionas

 

Skorpionas laiko save likimo šeimininku. Jis mažiau serga negu kitų ženklų žmonės, nepasitiki gydytojais ir iš paskutiniųjų stengiasi nematyti savo ligų. Skorpionas yra kantrus ir ištvermingas, labai atsparus ligoms. Skorpionai – ilgaamžiai.

 

Tačiau valdžia, kurią žvaigždės dovanojo Skorpionui, gali būti kaip progresyvi, taip ir regresyvi. Tai liečia visus Skorpiono gyvenimo aspektus, taip pat sveikatą. Skorpionui patinka audringas gyvenimo būdas (alkoholis, tabakas, narkotikai, seksas), jis gurmanas, daug valgo. Jo gyvybinė energija nepaprastai didelė, bet jeigu Skorpionas suserga, jo liga bus sunki ir pavojinga.

 

Šaltinis: ve.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Šaulė

Kur apie šaulį !

krč

Apie svarstykles, sventa tiesa!

sauliuke

kur saulys?

sasa

o kur vandenis

jolu

vandeniai yra,cia vienintelio saulio nera

Rasa

O tai kur saulys?

mirta

šaulys visai neserga

Deimantas

Nuo sauliu galima susirgti! :)

Ggerutis

o kur saulys ? :D

Taip pat skaitykite