Ko tikėtis kiekvienam Zodiako ženklui 2021-aisiais?


Ekstrasensas Medchis Ebrahimis Vafa atskleidė, ko gali tikėtis kiekvienas Zodiako ženklas Baltojo metalinio jaučio metais.

 

AVINAS (03 21–04 20)

 

Padarysite sau teisingas išvadas jau 2021-ųjų pradžioje. Jeigu negailėsite maksimalių pastangų, tai metų pabaigoje pasieksite tokių rezultatų, apie kokius anksčiau ir svajoti negalėjote. Daug kam šie metai bus lemtingi gerąja prasme.

 

JAUTIS (04 21–05 20)

 

2021-uosius būtų galima pavadinti taip: „Naujas kelias.“ Viskas ne tik kužda, bet ir šaukia apie tai, kad Jautis atsidūrė nulinėje padėtyje ir dabar gali išsirinkti naują kelią. Tai labai gerai, nes metai bus palankūs visiems naujai pradėtiems dalykams. Sėkmė bus jūsų pusėje.

 

DVYNIAI (05 21–06 21)

 

Yra didelė tikimybė surasti „naują save“, pakeisti savo esmines pozicijas ir pasukti tėkmę į kitą pusę. Su pagarba žvelkite į permainas. Tik viena patarimas: venkite rizikos pirmąjį metų pusmetį.

 

VĖŽYS (06 22–07 22)

 

Metai prasideda nuo buitinių rūpesčių ir uždavinių, kuriuos reikės išspręsti. 2021-aisiais jūsų devizas turi būti ramybė, o tai yra nemažai. Ypatingą dėmesį reikia skirti asmeniniam gyvenimui. Jeigu esate patenkinti juo, tai mėgaukitės, o jeigu ne – rimtai susimąstykite apie tai, ko iš tikrųjų norite.

 

LIŪTAS (07 23–08 23)

 

Tie, kurie jau sudarė planą, lengvai jo laikysis. Beje, planas yra tai, ko būtinai iš jūsų pareikalaus 2021-ieji. Jeigu nemėgstate planuoti, tai visus metus jus persekios chaosas įvairiose srityse. Viskas priklauso tik nuo jūsų.

 

MERGELĖ (08 24–09 23)

 

Daugumos Mergelių laukia permainos šeimoje ir asmeniniame gyvenime. Didelė tikimybė šio Zodiako ženklo atstovams bus tapti motina ar tėvu. Geri šansai realizuoti save kūryboje. Patarimas: būkite dėkingi už viską, ką turite!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

 

Svarbiausia užduotis 2021-aisiais – vengti bet kokios rūšies baimių. Kovokite su jomis. Tik tai išgelbės jus nuo daugybės sunkių situacijų. Baimė dažnai jums trukdo labiau už pačias problemas. Asmeniniame gyvenime bus didelė fatališko susitikimo tikimybė.

 

SKORPIONAS (10 24–11 22)

 

2021-ieji padovanos jums visapusišką harmoniją. Ir iš jūsų nepareikalaus didelių pastangų. 2021-ieji bus skirti ankstesnių metų išgyvenimų ir pastangų vaisiams raškyti. Svarbu įsidėmėti, kad metai bus dosnūs likimo dovanų. Nesistebėkite!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

ŠAULYS (11 23–12 21)

 

Nepaprasti metai bus tiems, kurie kažkuo abejoja. Jums teks pasirinkti, nepaisant to, kad nesate tam pasiruošę. Nuo pat metų pradžios likimas pareikalaus iš jūsų sprendimų. Neryžtingumas ir išsisukinėjimas brangiai kainuos. Kad paskui netektų gailėtis, pirma pagalvokite, o tik po to darykite. Jeigu priimsite teisingus sprendimus, tai jūsų gyvenimas prisipildys prasmės, jame įvyks reikšmingų permainų.

 

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

 

Pradėti metus patartina nuo visaverčio poilsio. Jėgų jums dar prireiks. Daugybė planų, perspektyvų ir įvykių jūsų laukia 2021-aisiais. Bet kokioje situacijoje veikite pagal kontrasto principą, kuo dažniau pyktį keiskite gailestingumu, o gerumą – griežtumu. Tai pravers.

 

VANDENIS (01 21–02 19)

 

Puikūs metai bet kokiems eksperimentams. Pasaulis atviras jums ir laukia jūsų ėjimo! Pasinaudokite visomis priemonėmis, kad surastumėte save, savo vietą pasaulyje ir gautumėte maksimalų atpildą už visas ankstesnes pastangas.

 

ŽUVYS (02 20–03 20)

 

Patartina visus metus gyventi pagal principą „čia ir dabar“. Pozityvumas bet kurioje situacijoje išlaikys jus ant bangos, padės neatsipalaiduoti, nenuleisti rankų ir neišklysti iš kelio. Šiek tiek sunkesnis galės atrodyti metų vidurys, bet tai bus neilgam.

 

Šaltinis: http://alfa.lt/

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite