15 paprastų būdų, kaip išvalyti namus nuo negatyvios energijos

namu-energetikaTikriausiai, kiekvienas gali prisiminti po momentą iš savo gyvenimo, kai, įėjęs į patalpą, pasijautė neįprastai pakylėtai ir pozityviai, arba priešingai – apimtas liūdesio ar tuštumos arba nepatogiai sukaustytas. Kodėl kai kuriose erdvėse jūs gerai jaučiatės, jos jus traukia ir jūs nenorite iš jų išeiti, o kitas norite apeiti arba, apsilankęs, kuo greičiau jas palikti? Atsakymas į šį klausimą gali būti jose sukurta energija, rašo Viktorija Šimašiūtė tinklalapyje gyvenusumeile.lt.
 
Viskas yra energija. Visi daiktai turi ir neša energiją. Nuotaikos, įpročiai, virusai, mintys, žodžiai ir jausmai – viskas kuria energiją. Nors jūs galite nematyti plika akimi, jūs tikrai galite tai jausti. Jūsų namai turėtų būti tos šventos vietos, kuriose būdami jūs jaučiatės saugiai, patogiai ir atsipalaidavę. Čia tu nusiavi savo batus ir bent trumpam atsitrauki bei atsigauni nuo išorinio pasaulio.
 
Tačiau kartais jūsų namuose gali būti susikaupusios negatyvios emocinės energijos – nuo jūsų pačių, jūsų šeimos ir draugų ar nuo praėjusių šeimininkų. Jūs grįžtate namo su įtampa iš darbo, turite apmokėti sąskaitas, sprendžiate tarpusavio santykių problemas, patiriate ligas, sulaukiate svečių… – negatyvi ar žema energija nuolat įsprunka į jūsų erdves. Sveikos energetinės aplinkos palaikymas nereikalauja daug laiko, pinigų ir jokių ypatingų ingredientų.
 
Energijos valymas namuose yra toks pat svarbus, jei ne svarbesnis, kaip įprastas namų valymas. Reguliarus negatyvios energijos pašalinimas iš jūsų erdvių gali atkurti balansą bei harmoniją, vėl pripildyti jūsų namus laiminga ir jaukia energija, apsaugoti jūsų namus (prisiminkite visuotinį traukos dėsnį – „Toks pritraukia tokį“) bei akivaizdžiai atsiliepti jūsų gyvenimo kokybei daugybe būdų: suteikti jums naują įkvėpimą, padidinti jūsų kūrybingumą, paremti jus jūsų tiksluose, palengvinti ir pagerinti jūsų santykius, atnešti daugiau pozityvios energijos į jūsų kasdienybę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jeigu galvojate, kaip išvalyti negatyvią energiją iš jūsų namų, išbandykite žemiau pateiktus paprastus valančius ritualus, kad užtikrintumėte, jog jūsų namuose yra laisvas ir gausus pozityvios energijos tekėjimas, kuris užtikrina jūsų bei jūsų namiškių visapusę gerovę ir gerbūvį.

 

Pasinaudokite šiais būdais, jei kažkas jūsų namuose serga, į juos buvo užsukę daug žmonių, turėjote barnį su sutuoktiniu ar vaikais, persikraustėte į naujus namus, išgyvenote liūdną periodą, buvote išvykę atostogų ar tiesiog jaučiate savo namuose negatyvias energijas ir iškylančias situacijas, nesijaučiate visiškai patogiai ir atsipalaidavę, nors nėra jokios matomos priežasties. Energija namuose dažnai jaučiasi užsistovėjusi sezonų pabaigoje ir kitų gamtos ciklų pabaigoje.

 

1. Atidarykite langus

 

Užuolaidų atitraukimas ir langų atidarymas įleidžia į vidų šviesą bei gaivų orą ir įleis į jūsų namus naujos energijos šuorą. Jeigu lauke per šalta, tiesiog palikite langus atvertus keletai minučių ir tai vistiek turės poveikį.

 

Šaltis / vėsa netgi gali pažadinti ir atgyvinti pavargusią, vangią erdvę. Papildomai, galite išbandyti veiksmingą ir paprastą, kaip du kart du, techniką: atidarę langus, paprasčiausiai panaudokite savo delnus, šluotą ar popieriaus lapą drauge su jūsų intencija “išvyti” užsistovėjusią energiją lauk. Galite net įsivaizduoti, kaip ši energija palieka jūsų namus.

 

2. Perstumkite daiktus

 

Fengšui yra senovinė aplinkos energijos balansavimo ir harmonizavimo sistema, kuri remiasi sprecialiu daiktų išdėstymu ar pastatymu. Nors fengšui turi taisykles, kiekvienas iš mūsų turime savo paties unikalią energetinę sistemą, todėl galime jausti savo erdves savaip. Padarykite mažą pokytį, perstumdymai keletą daiktų aplink, ir pastebėkite, ar jaučiate emocinį pokytį savo savijautoje.

 

Kartais paprastas fotelio ar krūvos knygų pastūmimas kitu kampu jums leidžia jaustis ramiau ar net saugiau, nors, atrodytų, tam nėra jokio logiško paaiškinimo. Kartais jums tiesiog reikia pokyčio. Jei nepaisant jūsų geriausių pastangų kambaryje jaučiatės slogiai, galbūt yra laikas perstatyti baldus arba pakeisti dekoracijas.

 

3. Išvalykite įėjimus

 

Tikima, kad energija įeina ir išeina tuo pačiu būdu, kaip mes, todėl gera mintis yra palaikyti šias erdves švarias, kad užtikrintumėte sveiką energetinę aplinką. Mūvėdami pirštines, reguliariai išvalykite slenksčius, duris ir langus vandeniu su citrina, druska ir baltuoju actu. Taip pat rankenos yra linkusios aplipti energija nuo visų rankų, kurios jas liečia. Paberkite jūros druskos po durų kilimėliu, kad užkirstumėte kelią negatyviai energijai įeiti.

 

4. Druska

 

Kaip valanti priemonė, druska yra sena tradicija ir yra naudojama visame pasaulyje iki šių dienų. Tiesiog pabarstykite šiek tiek druskos kiekviename iš kambario kampų ir palikite ją ten porai dienų (48 val.). Per šį laiką ji, tikima, sugers negatyvią energiją. Tuomet išvalykite ją ir išmeskite lauk.

 

5. Išvalykite ir sutvarkykite netvarką

 

Negatyvi energija mėgsta slėptis netvarkoje ir chaose. Jūs negalite atsipalaiduoti, jei nuolat užkliūvate už daiktų ar negalite surasti, ko jums reikia, nes visur yra netvarka. Laikraščiai ir žurnalai, drabužių krūvos, neplauti indai ir pan. Išvalykite spintas ir stalčius, atsikratydami nereikalingų daiktų, kurių nenešiojate ar nenaudojate daugiau, nei metus.

 

Surinkite daiktus ir padėkite juos į vietas – jūs iškart pastebėsite skirtumą. Ištiesinimo veiksmas tai pat gali atnešti palengvėjimą – jūs grąžinate į tvarką savo gyvenimą! Kad išliktumėte laisvi nuo netvarkos, dėkite pastangas visada grąžinti daiktus atgal į vietą, iškart jais pasinaudoję. Taip pat kaskart, kai jūs valote daiktus nuo susikaupusių dulkių, jūs pašalinate negatyvią energiją.

 

6. Sutaisykite tai, kas yra sulūžę

 

Niekas labiau nenuvilia, kaip matyti kažką, kas yra sulūžęs. Jeigu jūsų namuose yra kažkas, ką norėjote sutaisyti, dabar yra metas. Kai tai bus sutaisyta, jūsų erdvė ne tik atrodys tvarkinga, bet jūs taip pat vėl turėsite pilnai funkcionuojantį daiktą.

 

7. Garsas

 

Garsas yra galinga valanti priemonė ir tūkstantmečiais yra naudojamas šiuo tikslu visame pasaulyje. Vibracija suskaido ir išsklaido erdvėje užsistovėjusią energiją.

 

Pereikite savo namus, skambindami varpeliu ar dainuojančiu dubeniu. Jei neturite specialių muzikos instrumentų, garsui sukurti galite panaudoti bet kokį po ranka rastą daiktą, kaip, pavyzdžiui, šaukštą, arba tiesiog suploti delnais. Mantros “Om” kartojimas balsu yra puikus namus valantis įrankis.

 

8. Aukštos vibracijos muzika

 

Aukštos vibracijos muzikos paleidimas gali padaryti didelį pokytį. Mes visi jau žinome, kokią įtaką daro muzika mūsų pačių energijai, ir ji daro lygiai tą patį erdvėms. Paieškokite tinkamos muzikos Youtube kanale (pvz. Brainwave Power Music) arba tiesiog paleiskite dainą ar melodiją, kuri jus įneša į gerą nuotaiką, ir leiskite jai pripildyti jūsų kambarį.

 

9. Dekoruokite kristalais

 

Yra tikima, kad kristalai palaiko tam tikras energijas (savybes), kurios gali būti perteiktos erdvėms ir į mus. Pavyzdžiui, sakoma, kad rožinis kvarcas pakeičia negatyvius jausmus pozityviais, o juodasis turmalinas palengvina nerimą, depresiją, sukuria apsauginį skydą nuo negatyvumo, taip pat sugeria elektromagnetinę energiją.

 

Galite įsigyti keletą šių ar kitų kristalų padekoruoti palanges, kur jie spindės saulėje, papuošti jais lentynas ar dekoratyvius augalus, laikykite netoli interneto šaltinio, televizoriaus, kompiuterio ir kitų prietaisų. Išvalykite šiuos kristalus kartą per savaitę, pamirkydami juos dubenyje vandens ir padėdami į saulę bent 4 valandoms, kad užtikrintumėte, jog jie išlieka galingi. Jeigu nenorite jų tiesiog paskleistų erdvėje, gal norėsite pasidaryti papuošalą.

 

10. Padeginkite šalavijo ar Palo Santo

 

Daugybėje kultūrų šalavijas yra naudojamas, kaip būdas išvalyti orą ir apsisaugoti nuo negatyvios energijos, emocijų ir netgi dvasių. Sakoma, kad šiek tiek džiovinto šalavijo lapelių deginimas apvalo namus bei juose esančius žmones ir daiktus. Taip pat veikia ir šventu laikomo medžio Palo Santo lazdelės. Praeikite aplink namus (ir per savo auros lauką) su smilkstančiu vienu ar kitu, pradėdami nuo grindų ir lubų link, apeikite ratu visą kambarį, paskleisdami dūmą.

 

Taip pat padarykite, atidarydami spintelių duris, stalčius. Darykite tai, galvodami geras mintis. Papildomai, galite garsiai ar mintyse naudoti mantrą: “Aš įsakau visą negatyvią energiją palikti mano erdvę ir jos vietoje būti padėta dievišką meilę, šviesą ir malonę.” (ar panašią savais žodžiais). Atverkite langą, kad dūmas galėtų išnešti užsistovėjusią energiją į saulę, jog ji būtų transmutuota.

 

11. Smilkalai

 

Smilkalai taip pat pakelia energijos lauką. Apvalymui ir apsaugai tinka naudoti tokius, kaip sandalmedžio, jazmino, rožės ar kadagio. Galbūt su laiku įprasite deginti smilkalus erdvėse kasdien.

 

12. Iškvėpinkite

 

Kvapas yra neįtikėtinai svarbus elementas, kuris padeda gerai jaustis, ir jis yra stipriai susietas su emocijomis bei prisiniminais. Todėl jūsų namai turėtų kvepėti taip, kaip jūs to norite! Galite išbandyti kvepiančias žvakes, difuzorius ar purškalus. Žinoma, jie turėtų būti pagaminti, naudojant natūralius eterinius aliejus, ne sintetinius kvapus. Natūralūs eteriniai aliejai neša tam tikras tam tikrų gėlių ar augalų savybes. Erdvių apvalymui ir apsaugai ypač tinka sandalmedžio, levandų, frankincenso, rožės, miros, kadagio, pačiulio, apelsino.

 

13. Priglauskite katę

 

Tikima, kad katės yra magiški sutvėrimai su pozityvia astraline energija ir tai gali būti perduota jums kaskart, kai katė perbraukia per jūsų koją. Kai tik jūs nuvejate katę, jai tai darant, jūs blokuojate pozityvią energiją ir vietoj to, kad ji perduotų jums savo jėgos, ji atima šiek tiek jūsiškės.

 

Katės taip pat gali padėti atsikratyti negatyvios energijos ir išvaryti blogąsias dvasias iš namų, todėl katės įsigijimas yra ypač naudinga mintis, kai nusiperkate ar persikraustote į seną namą, kuris gali būti paveiktas jame praeityje įvykusių nelaimingų įvykių.

 

14. Vizualizacija ir šaukinys

 

Įeikite į meditatyvią būseną, sutelkdami dėmesį į savo kvėpavimą ir į savo Aukštesniąją Išmintį virš jūsų galvos. Pakvieskite Visa Ko Kūrėją, angelus, Archangelą Mykolą ir paprašykite apsupti jus ir jūsų namus aukščiausia balta Kristaus sąmonės šviesa, suformuojant apsauginį skydą.

 

Įsakydami, pasiųskite visas negatyvias energijas, būtybes, emocijas, minties formas, ligas ir virusus į dievišką šviesą, kad jie būtų transmutuoti į Meilę. Vizualizuokite, kaip jūsų visas namas stogu yra prijungiamas prie baltos šviesos kolonos, lydinčios į dieviškas dimensijas. Matykite, kaip ši šviesa pripildo jūsų namus ir vizualizuokite, kaip visos negatyvios energijos yra jų ištraukiamos bei sugrąžinamos į Šaltinį. Padėkokite.

 

15. Jūsų pačių gyvenimo būdas

 

Jūsų namų energija priklauso nuo to, kaip jūs renkatės gyventi savo gyvenimą. Jeigu jūs norite aukštos vibracijos namų, jūs patys turite leisti laiką, darydami dalykus, kurie yra aukštos vibracijos, tokie, kaip malda ar meditacija, džiaugsmo įnešimas į tokius žemiškus užsiėmimus, kaip valymas ar maisto gaminimas, ir bendravimas su namiškiais mylinčiu, taikiu, atjaučiančiu būdu.

 

Nesvarbu, kokius metodus jūs pasirinksite, kad palaikytume savo namus švarius, jaukius, saugius ir laiminančius visus juose gyvenančius bei apsilankančius, svarbus dalykas yra jūsų intencija, tai darant – jūsų intencija plius pasirinktas veiksmas garantuoja norimą veiksmo efektą.

 

Straipsnio autorė: Viktorija Šimašiūtė, šaltinis: gyvenusumeile.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Menkysta

Žinomos energijos rūšys: vidinė, mechaninė, cheminė, elektros, rimties, kinetinė, potencinė. Dar yta žinomas ir kolkas nepaneigtas energijos tvermės dėsnis. Apie kurią energijos rūšį kalbama šiame straipsnyje?

Taip pat skaitykite