Faktai apie Adolfą Hitlerį

  • Hitleris niekam neleido pamatyti savęs nuogo arba besimaudančio. Taip pat jis nenaudojo odekolono ar kitų aromatinių priemonių.
  • Kad ir kaip būtų karšta, Hitleris niekada viešai nenusivilkdavo savo palto.
  • 1923 vienas žurnalistas pabandė įtikinti Hitlerį atsikratyti savo išskirtinių ūsų, Adolfas į tai atsakė taip: “Nesijaudinkite dėl mano ūsų. Jei dabar tai nėra mada, tai bus vėliau. Todėl, kad aš juos dėviu”.
  • Oficialių vakarienių metu Hitleris leisdavo pokalbiams prie stalo vykti bendromis temomis. Tačiau praėjus porai valandų prasidėdavo ilgas Hitlerio monologas, kuris būdavo nepriekaištingas nuo pradžios iki galo tik todėl, kad jis jį repetuodavo pasitaikius kiekvienai laisvai minutei.
  • Mėgstamiausios jo pokalbio temos būdavo “Kai aš buvau karys”, “Kai aš buvau Vienoje”, “Kai aš buvau kalinys” ir “Kai aš buvau partijos lyderis pirmosiomis jos gyvavimo dienomis”.
  • Jei Hitleris pradėdavo kalbėti apie Vagnerį ir operą, niekas negalėjo jo nutraukti. Jis pamokslaudavo kol klausytojai užmigdavo.
  • Hitleris nesidomėjo jokiu sporto bei niekad nesportavo ir nesimankštino.
  • Būdamas namuose Hitleris dažnai žingsniuodavo iš kampo į kampą, skersai kambario, be jokio tikslo ir visad tuo pačiu ritmu.
  • Hitlerio rašysena buvo nepriekaištinga. Kartą psichologas Carl Jung pasake: “Šioje rašysenoje aš matau tipišką vyrą, su moteriškais instinktais”.
  • Hitleris mėgo cirką. Jis jautė tikrą malonumą žinodamas, kad artistai rizikuoja savo gyvybėmis dėl jo.
  • 1933 metais Hitleris nuėjo į kelis cirko pasirodymus, po jų artistėms nusiuntė gėlių ir brangaus šokolado. Jis netgi nepamiršo jų vardų, o karo metu domėjosi kaip sekasi artisčių šeimoms.
  • Beveik kiekvieną vakarą Hitleris žiūrėdavo kino filmus savo nuosavame teatre. Dažniausiai užsienio kūrėjų filmus, kurie buvo uždrausti Vokietijoje. Jis mėgdavo komedijas ir dažnai juokdavosi iš žydų komikų.
  • Hitlerio personalas slapta kūrė filmus, kuriuose iki mirties buvo kankinami politiniai kaliniai. Hitlerio padejėjai jam taip pat kaupė ir saugojo pornografines nuotraukas ir filmus.
  • Jis mėgdavo kino kronikas, ypač kai pats būdavo jose paminėtas.
  • Jis dievino čigonų muziką, Vagnerio operas ir Amerikos koledžų futbolo orkestrus.
  • Kad sujaudintų visuomenę Jis taip pat naudojo Amerikos koledžų futbolo orkestrų muziką savo kalbų metu. Jo posakis “Sieg Heil!” netgi buvo interpretuojamas kai palaikymo šokėjų šūksnis.
  • Hitlerio pirmoji meilė buvo žydė.
  • Kai nusižudė, jis laikė savo motinos nuotrauką.
  • Hitlerio mama vedė savo dėdę. Taigi jo patėvis buvo jo senelio brolis.
  • Hitlerio mokytojas trečioje klasėje pažymėjo, kad: “Jis buvo nesutramdomas ir vaizdavo save kaip lyderį”.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Blauer Mond.

Viskas buvo gerai su Adolfu.Net dabar jis kaip “Roko žvaigždė”,šitiek Filmų, knygų,straipsnių ir nuomonių.Jis aplamai nesutriuškinamas.O ką”Tu”?

Kvailys

Hitleris buvo visiška “pieška”, kaip kvailys, pakištas globaliniams konfliktams.

Gazele

Eikit jus, kaip diena taip naujiena… Tipo Hitleris niekada nesimankstino?? Really? :D Tai kariuomenej savanoriaudamas nesportavo ir visa laika issilaike su gydytojo rasteliu “Neleisti fizinio darbo, nes nesidomi sportu”…. Eikit jus pieviankos :D

Deividas

Tokiu kaip Hitleris siais laikais dauk rasistai nesuprantantis kad kuo skirtingesni esam su skirtingais poziureis tuo daugiau pasieksim kiek tokiu rasistu su laiku tampa sadistai mielai uzmusanti kitu rasiu zmones ir nesuvokiantis jok tai toks pat zmogus kaip ir jo tautos zmones. Tik tokie nesedi valdzioi negali pasiust armijos ir zudit bent jau masiskai kaip Hitleris. Hitleris nera ipatingas jis man eilinis neapikanta isliejantis ant silpnu tautu zudimo. Zodziu zudikas ir tiek.÷}

Armis

Kiekvienais metais atsiranda labai daug nauju “faktu” apie Hitleri.

aha

Kai nusižudė, jis laikė savo motinos nuotrauką.
Sito niekaip negalima patikrinti.

Rasa

Hitlerio pirmoji meilė buvo žydė.- kas čia per nesamanė , jis buvo už antisemitizmą o tai reiškia priešiškumą ar išankstinį nusistatymą nukreiptą prieš žydus.

;DDD

Pati tu nesąmonė. ;DDD

Šešėlis

Tu kvaila ar tik tokia apsimeti, jis negimė antisemitu :D

Audrius

Pasiziurekit filma “hitleris – blogio saknys”. Ir nekils kvailu klausymu. O Hitleris nebuvo tikras vokietis, jis buvo austras. O Vokietijos pilietyve gavo tik pries savo karjeros aukstumas. Nors buvo ziaurus ir sizofreniskas, taciau didis zmogus. Palaikau social nacionalizma (nacionalistus) kurio labai reik siai dienai.

Lietuvis

Taip, nacionalsocializmas yra labai gerai, bet be fašizmo.

awexx

•Hitlerio mama vedė savo dėdę. vedė? WTF???

Necro

Hitlerio pirmoji meilė buvo žydė.

Taip pat skaitykite