Kodėl vaikas dažnai serga ir ką daryti? Atsako ezoterikė

vaikai-sveikataDažnai vaikų ligos ar negalavimai mums atrodo įprastas reiškinys , tačiau retas kuris susimąstome, kodėl iš tikrųjų vaikai suserga. Žvelgiant iš energetinės pusės. Jei vaikai serga, pirmiausia turime galvoti apie vaiko motinos vidinę būsena.

 

Vaiko sveikata priklauso nuo motinos energetinės būklės iki kol jis sulaukia 21 metų, nes nuo šio amžiaus asmuo prisiima asmeninę karminę atsakomybę. Ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinisįkūrėja Ingrida Poccia žemiau aptars priežastis, kodėl vaikai serga ir kas sąlygoja vaikų ligų atsiradimų priežastis.

 

Dažniausiai ir labiausiai paplitusių ligų vaikų priežastys – tai yra tai, ką tėvai užkemša vaikų vidaus energiją. Tokį vaiko vidaus energijos užkimšimą sąlygoja motinų perdėta priežiūra: pavyzdžiui, motina bijo, kad vaikas nesušaltų, maitina vaiką per prievartą nors vaikas nenori valgyti ir apskritai, per daug ir perdėtai nerimauja dėl savo vaiko. Vaikų organizmas yra daug švaresnis nei suaugusiesių.

 

Todėl energijos kanalais (meridianais) energija vaiku juda laisvai, nes jis dar nėra užsikimšęs purvina energija. Dažnai tėvų nerimas yra nukreiptas į išorinius aplinkos komporto dirgiklius ( o jei mano vaikas sušals; mano vaikas vėl nevalgė, susirgs jei nevalgys). Per didelis išorinis komfortas sumažina bet kokio žmogaus vidinę energiją, taigi tuo pačiu silpnina imuninę sistemą.

 

Sakykim, jei žmogui buna šalta, organizmas pradeda save pats kaitinti, taip prasideda vidinis energijos gaminimas. Suteikiant žmogui galimybę vidinei energijai gamintis, ji visada buna atnaujinama. Tačiau jei vaikui nesuteikiama proga gaminti vidinės energijos, jis pradeda sirgti, nes užsikemša energetiniai kanalai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Paprastas pavyzdys, baseine vanduo yra nuolat atnaujinamas, priešingu atveju jis supus. Panašiu principu veikia ir žmogaus energetikos sistema. Imunitetas susilpnėja, nes energetika nėra atnaujina, taip energetika tiesiog supūna. Patarimas tėvams: nesijaudinkite nepagrįstai apie vaikų išorinį komfortą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vaikui yra svarbu judėjimas. Gyvenimo pradžioje Čakra Muladhara yra atsakinga už fizinio aktyvumą ir sveikatą. Vaikai privalo būti neramus. Jei apribijamas vaiko fizinios judėjimas, čakra gali užsiblokuoti, o tai yra negerai energijai. Ši čakra mokina kontroliuoti reakcijas, ugdo savisaugos instinktą.

 

Jei čakra yra uždaryta, tada vaikas jaučiasi nesaugus. Tokiu atveju vaikui trūks energijos, bus jaučiama baimė, gali pasireikšti savęs nuvertinimas arba agresija, egoizmas. Muladhara čakra – Stuburgalio plotas, pamatas. Taip pat stenkitės neduoti per daug vaikams vitaminų ar vaistų. Tegu jis „perserga“, nes taip padidinamas jo imunitetas ir vėliau jo galimybės susidoroti su sunkia liga bus stipresnės. Fiziniame žmogaus organizme yra savarankiški gijimo mechanizmai.

 

Žmogaus sistemoje yra įrengta apsaugine sistema, kuri apsaugo organizmą nuo patogenų patekimo. Todėl kūnas savarankiškai vykdo regeneracijos procesą, sukurdamas naujas ląsteles..Ir jei visą laiką vaiką saugoti nuo išorinių problemų, jis taps kaip dekoratyvinis augalas, kuris turi būti visą gyvenimą būti skrupulingai prižiūrimas.

 

Pagrindinė priežastis, dėl padidėjusio vaikų sergamumo, yra silpnas energijos potencialas. Todėl mes suaugusieji negalime leisti neigiamas emocijas į vaiką. Kuo didesnis negatyvumo iš jūsų pusės – tuo daugiau sveikatos problemų turės jūsų vaikas. Pirmiausia turime suprasti, kad mūsų pasaulis mūsų pasąmonės holografinė projekcija. Pavyzdys psichiatrijoje, yra specialus skyriaus pavadinamas “psichosomatiniai sutrikimai”. Enurezė, tikas, galvos skausmas, mikčiojimas, astma, atopinis dermatitas – tai tipiška psichosomatinių ligų puokštė.

 

Kaip taisyklė, išspręsti šias problemas tėvai veda savo vaikus pas neurologus. Tačiau, kaip rodo praktika, ieškant ligos priežasties visų pirma būtina pažiūrėti į save. Pabandykite analizuoti savo veiksmus ir poelgius. Ar nesate per reiklus vaikui? Kaip dažnai jį baudžiate ir kokio pobūdžio tos bausmės? Ar „nusodinate“ savo negatyvą kūdikiui, kuris nemiegojo naktį? Ir t.t..

 

Skaitydami šias eilutes, jūs esate vienas su savimi, todėl galite pamatyti savo tikrąjį veidą. Deja, kartais mes pamirštame, kad vaikas, net jei jis yra jau 5-6 metų, vis dar mažas. Bet vietoj to, kad padėtume savo vaikui, mes pastatome jį į kampą, apšaukiame, kad išpylė pieną ir pan. O tada stebimės: „kodėl mano vaikas susirgo somatiniais sutrikimais?“.

 

Vaikai pradeda sirgti dėl to, kad tėvai ignoruoja dvasios dalykus, prioritetą teikia materialinei gerovei. Meilė. Jei vaikas negauna meilės ir dėmesio tėvų, jam pradeda skaudėti. Vaikas greitai supranta, kad sirgdamas gaus daug dėmesio, todėl tampa situacijos valdymo meistru. Vaikų ligos atspindys, to kad motina yra nepatenkinta savo gyvenimu.

 

Tėvai užsiėmę, jų jausmai susvetimėja, konfliktai, problemos ir ko pasekoje vaikui trūksta tiesiog šilumos, kurią tėvai bando kompensuoti išorės priežiūra. Taip pat visi žinome, kad visos mūsų suaugusiųjų problemos, kompleksai, fobijos ateina iš nelaimingos vaikystės. Jei vaikas neturi pakankamai dėmesio iš tėvų, jam reikės daugiau dėmesio iš kitų.

 

Peršalimo ligos. Taigi, dėl nesibaigiančių peršalimo ligų, nereikėtų kaltinti oro ar skersvėjo, o dėl astmos ar kosulio netinkama pagalvę. Šiuo atveju pabandykite analizuoti psichologinę ir emocinę aplinką šeimoje. Atminkite, kad jūsų gyvenimo būdas – tai pagrindas, iš kurios vaikas žiūri į gyvenimą. Neigiamas požiūris, nepasitenkinimas, dirginimas sukelia sveikatos sutrikimų.

 

Dar viena priežastis, kodėl mūsų vaikai serga. Kalbos apie ligas. Dažnai moterys pasakoja savo draugėm, guodžiasi: “tik išgydžiau ir vėl susirgo mano vaikas“. Ne gana to apie tai sužino pusę tos moters draugių, giminių.

 

Tiesą sakant, šitaip yra „maitinamas“ ligos energijos lygis, kas suteikia progą ligai progresuoti ir pasikartoti. Vietoj to, kad dalintis su visų pasauliu apie savo vaiko ligas. Geriau praleiskite tą laiką vizualizuodami vaizdo energiją kaip vaikas pasveiksta. Įsivaizduokite, kaip jis atsibunda žvalus ir sveikas, kad nori eiti į mokyklą, žaisti kieme su draugais. Jokiu būdu neleiskite sau galvoti, kad viskas bus dar blogiau, kad liga paūmės, arba reikės gerti antibiotikus.

 

Ir galiausiai, dar viena priežastis mūsų vaikų ligoms, gali būti pastovus motinos kaltės jausmas. Mūsų visuomenėje yra suvokimas, kad Dievas gali nubausti žmogų per vaiko ligos. Dėl šios priežasties, dažnai pasitaiko, kad motina priima vaiko ligą kaip gyvenimo bausmę. Jei moters įtemti santykiai su vyru arba įtempti santykiai su aplinka, tai nesąmoningai traukia vaikui ligas. Moteris pradeda save kaltinti dėl visko, tačiau kaip atsikratyti to kaltės jausmo nežino.

 

Kai vaikas suserga, moteris tuo laikotarpiu nusiramina, nes tokiu būdu išperka savo kaltę. Moters darbas su kaltės jausmu yra labai panašus į darbą su savo baime. Stenkitės neleisti augti šiems žalingiems jausmams.Visų pirma ką turite daryti tai vizualizuoti laimę ir jos teisingą suvokimą. Venkite tokių pareiškimų “Tai tik mano kaltė“.

 

Reziume. Žmogų supa energinis apvalkalas. Žmogus nuolat atiduoda energiją ir jos gauna iš aplinkos. Nuo energijos kiekio priklauso žmogaus aura, sauganti nuo išorės poveikio. Jei ji silpna – žmogus pradeda sirgti. Kol vaikai maži mamos dengia vaikus savo energija.

 

Gyvenimas yra mūsų minčių ir veiksmų atspindys, tad norėdami jame ką nors pakeisti, šiuo atveju, kad mūsų vaikai būtų sveiki turime keistis patys. Pabandykite dirbti su savo vidiniu pasauliu, padaryti generalinį valymą viduje, reikia žinoti, kad mes patys galime būti savo vaikų ligų priežastimi. Analizuodami save pamatysite, kad situacija palaipsniui taisosi ir jūsų vaikas įgauna gerą sveikatą.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Malvina

Geri straipsniai daznai paskaitau, padeda issprest nemazai klausimu

Nesvarbu

Man labai dažnai buna kad sergu tai aki skauda tai pilvas skauda na aplamai dažnai sergu

vava

Pilnai sutinku su visa info, visa tai veikia, patikrinta praktikoje, bet būtų labai šaunu, kad straipsnyje nebūtų gramatinių klaidų, sėkmės :)

ta pati

Peza nesąmones įr tiek.

Kvailystes

O jei vaikas suserga meningitu, tuberkulioze ar kita virusine/bakterine liga? Kas tada kaltas?

Malvina

Tai paaiskina straipsnyje. Susitvarkykime patys savo mintis ir nubikite mazi vaikai rezultatas nebus po 5 min

Siaip

kiekvienas sveikas zmogus tai ir taip savaime supranta ir nereikia skaityti tokiu puslapiu. Visos sitos auros ir karmos yra “absurdas” ta prasme kad normalus zmogus jas jaucia ir mato kaip savo pirstus rankas kojas ar pilva. Kitiems tai nesamone ,bet jie ir teisus yra nes jiems situ dalyku nera – ir jie tik bando isivaizduoti ko pas juos istikruju ir nera . Tai susiduriame su labai situacija shnekame apie tai ko nera – nors istikruju tai yra :) .Tai ka daryti cia ? Cia tipo vieni gudresni ta mato o kiti blogesni ne ? Taip nera – visi tai gali… Skaityti daugiau »

'; -- labas

‘nieko nesupratau

rr

gal kas daretes auros valyma su kiausiniu? padeda, jauciasi poveikis?

Didieji ezoterikai ble :D

Kieno vaikas serga? Mano tai vapse neserga…

Anonimas

Ingrida aciu jums uz siuos strapsnius kuriais dalinates! Aciu labai!

Taip pat skaitykite