7 blogi žmonės, kurie tebevaikšto laisvi

serijiniai-zmonesArba vaikščiojo prieš kurį laiką.

 

Dievas viską mato. Karma visus prigauna. Visi juodi darbai būna išaiškinami. Tiesa visad išlenda į paviršių. Teisingumas nugali. Anksčiau ar vėliau visi gauna ko nusipelnę.

 

Gaila, bet kartais tai tebūna žodžiai. Žemiau 7 atvejai, kada nusikaltimus įvykdę asmenys buvo išaiškinti, bet tebevaikšto ar tebevaikščiojo savo laiku laisvi.

 

1. Karlas Tanzer

 

„Kol mirtis mus išskirs“ frazė negaliojo Karlui Tanzler, įsimylėjusiam savo pacientę Eleną Hojos prieš pat jos mirtį. Sumokėjęs už laidotuves Karlas gavo teisę laikyti raktą nuo Elenos amžino poilsio vietos. Ilgai nelaukęs įsimylėjėlis įsilaužė į jos kapą ir perkėlė kūną į savo namus.

 

Tinko, laidų ir vaško dėka Karlas iš Elenos padarė tarsi iškamšą, net įstatė ruloną tarp kojų, kad nenukentėtų lytinių organų autentiškumas. Vyras rengė ją naujais drabužiais, pataisydavo nukritusias kūno dalis ir laikė šį tvarinį savo lovoje.

 

Nekrofilas mėgavosi išsipildžiusia svajone septynerius metus, kol pro langą buvo pastebėtas šokantis su Elenos kūnu. Deja, jau buvo suėjusi senatis ir niekas nieko jam nebegalėjo padaryti. Lyg to nebūtų gana, jis prašė Elenos šeimos grąžinti jam lavoną, o gavęs neigiamą atsakymą pasigamino tikroviško dydžio modelį ir nugyveno ramų ir laimingą gyvenimą su mirusios merginos kūno imitacija.

 

Pasak paties Karlo, Elenos dvasia atėjusi pas jį, dainavusi ir prašiusi pasiimti ją iš kapo.

 

Gimęs 1877, nekrofilas (arba ne, niekas neįrodė, kad jis tikrai turėjo lytinių santykių su pūvančiu lavonu, galbūt tik miegojo šalia jo) mirė 1952. Visuomenė matė jį ne tiek kaip iškrypėlį, kiek romantiką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Rikas Gibsonas

 

Rikas Gibsonas buvo toks kaip ir gatvės artistas, tik jis nežongliravo kamuoliais, o valgė žmonių mėsą.

 

Psichologijos studentas, komiksų piešėjas, Meno ir technologijų universiteto magistras bei skulptorius užsikabinęs užrašą „Aš kanibalas“ viešai suvalgė tonziles bei sėklides. Abejus gavęs legaliai, Rikas negalėjo būti apkaltintas niekuo neteisėtu (Anglija nedraudžia kanibalizmo) – nebent visuomenės moralės normalų nepaisymu, kas užtraukia 500 svarų baudą, už tai, kad iš embrionų padarė auskarus ir užkabino modeliui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pajutęs meninį įkvėpimą skulptorius paskelbė apie naują viešą pasirodymą – jis sutraiškysiąs žiurkę 25 kilogramų svarmeniu, idant jos kraujo purslai sukurtų meną ant drobės.

 

Žiurkė buvo išgelbėta, o Rikas vėliau sakė, jog buvo visiškai pasirengęs iš tikrųjų nužudyti gyvūną. Lengva patikėti – jis yra vežiojęs karutį su vabalais ir šliužais siūlydamas praeiviams nemokamai juos nužudyti – nupurkšti nuodais.

 

Rikas Gibsonas, gimęs 1951 metais, iki dabar neturi problemų su teisėsauga, gyvena ir kuria, taip pat turi savo internetinį puslapį su aprašytais darbais.

 

3. Tėvas Marijo Kimarusti

 

Nuo 1960-ųjų iki 1970-ųjų tėvas Marijo Kimarusti seksualiai išnaudojo daugiau nei 250 berniukų nuo 13 iki 18 metų. Nė neslėpė to – ir nesėdo kalėjiman nė dienai.

 

Šis vyras – viena tamsiausių bažnyčios dėmių. Jis kviesdavosi berniukus sakydamas, jog turi apžiūrėti jų lytinius organus, tuomet mušdavo ir spausdavo jų veidus sau prie klyno, grasindamas ir šantažuodamas tylėti apie tai.
Kiti kunigai žinojo. Užklupę jį tvirkinantį vaiką, tiesiog netarę žodžio pasišalindavo.

 

1992 metais žmonės ėmė kalbėti. Marijo per psichologo apklausą atvirai pasakė ištvirkinęs daugiau nei 250 berniukų. Tačiau tas geras terminas senatis… Ir pedofilas išėjo laisvas.

 

Mirė ramiai miegodamas, 2013-ais metais, būdamas 82-jų.

 

4. Džeimsas Slaigo Džeimsonas

 

Džeimsas visad domėjosi kanibalizmu – kalbėdavo apie tai kiekviena proga. Tačiau jo aistra peržengė visas ribas, kai už kelis grašius nusipirko dešimtmetę vergę ir sumaitino ją žmogieną valgančių laukinių genčiai sakydamas, jog tai „dovana baltojo žmogaus, kuris nori pamatyti ją valgomą“. Mergaitė buvo pririšta prie medžio, jos pilvas perrėžtas, o mirtinai nukraujavusi buvo sukapota ir suvalgyta. Džeimsas stebėjo ir piešė tai.

 

Pasklidus gandams, Džeimsas kreipėsi į spaudą norėdamas pataisyti klaidą – priešingai nei buvo teigiama, jis piešė paskui, iš atminties.

 

5. Vinsas Li

 

2008 metais Timas Maklinas, eilinis 22 metų vaikinas, padarė mirtiną klaidą – sėdėdamas tarpmiestiniame autobuse parodė mandagų gestą – pasisveikino ar šyptelėjo – šizofrenikui Vinsentui Li. Pastarasis prisėdo šalia jo ir, kelionei įpusėjus, išsitraukęs peilį ėmė badyti pirmą kartą gyvenime sutiktą vaikiną. Autobusas sustojo, keleiviai išbėgo, o Vinsas toliau badė aukos kūną. Tuo neapsiribojo – nupjovė jaunuoliui galvą ir iškėlė, kad keleiviai lauke matytų. Tuomet vėl užgulė kūną ir ėmė valgyti jo mėsą. Vėliau buvo sulaikytas policijos, kai bandė sprukti išdaužęs autobuso langą.

 

Vinsas Li, gimęs Kinijoje, emigravęs į Kanadą, buvo universitetą baigęs kompiuterininkas, turėjęs darbą (nors atleistas neseniai prieš nužudymą, dėl „nesutarimo su kolegomis“) ir žmoną, atrodęs laimingas, tik truputį prislėgtas, kad negali laisvai susišnekėti angliškai.

 

Nužudymo dieną Vinsas pardavė savo apynaujį nešiojamą kompiuterį 15-mečiui berniukui už 60 dolerių. Netrukus po to sėdo į autobusą…

 

Pasak liudininkų, Vinsas žudė ne iš pykčio – jis atrodė visiškai ramus, lyg robotas.

 

Teismo salėje teištarė, kad kas nors nužudytų jį.

 

2009-ais Vinsas pripažinamas nepakaltinamu – jo motyvas – Dievo balsas, sakąs, jog Vinsas yra blogis, ir netrukus bus sunaikintas, garantavo vietą psichiatrinėje. Pagal Kanados įstatymą, pagydytas žmogus paleidžiamas į laisvę. 2017 metų vasarį taip ir įvyko. Iš pradžių dar prižiūrėtas, kad gertų vaistus, šiuo metu Vinsas yra visiškai laisvas ir niekieno nestebimas.

 

6. Viljamas Sibrukas

 

Rašytojas Viljamas Sibrukas žavėjosi okultizmu, ypač vudu zombių idėja. Tiesą sakant, jo rašliavos prisidėjo prie dabartinio zombių populiarumo. Tačiau turėjo jis ir kitokių interesų. Pavyzdžiui, žmonių mėsa. Taip, panašu, tai dažnas išsilavinusių žmonių pomėgis.

 

Okultistas, keliautojas, žurnalistas, filosofas ir aukštosios mokyklos magistras, Viljamas bandė įsiprašyti į genties kanibalistinį ritualą, bet buvo apkvailintas jų vado ir gavo tik gorilos mėsos. Bet rankų nenuleido.

 

Geras draugas leido Viljamui išsinešti žmonių palaikų iš ligoninės, tad ekscentriškasis tyrinėtojas namuose kėlė vakarienes ir susirinkusiųjų nuostabai valgė žmogieną. Jos skonį aprašė savo knygose.

 

Romantiniuose santykiuose Vilis irgi turėjo įdomybių – mėgo savo žmonas bei meilužes lupti, laikyti pririštas ir versti valgyti nuo grindų.

 

1884-1945 gyvenęs Viljamas Sibrukas rugsėjo 20-tą nusižudė perdozavęs. Paliko bendravardį sūnų. Į kalėjimą sėdęs nebuvo.

 

7. Isei Sagava

 

Daug kam jau girdėtas Isei Sagava, jaunystėje išbandęs zoofiliją, vyresniame amžiuje atrado naujų pomėgių – nekrofiliją ir kanibalizmą. Nužudęs ir išprievartavęs lavoną, Isei dar ir paragavo jaunos merginos mėsos.
Veiksmas vyko Prancūzijoje, Isei buvo deportuotas atgal į Japoniją, bet kai Prancūzijoje kaltinimai buvo atšaukti, pasidarė sunku jį nuteisti Japonijoje. Galiausiai jis paleistas. Dar daugiau – gavo daug žiniasklaidos dėmesio, dalyvavo laidose, rašė knygas, filmavosi filmuose.

 

„Be jokios abejonės, norėčiau užvalgyti žmogaus mėsos ir vėl. Skanu“, – yra pasakęs šiuo metu 67-erių metų vyras.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Žmo

Straipsnio pavadinimas:
7 blogi žmonės, kurie tebevaikšto laisvi

Perskaičius straipsnį: 3 numirė (t.y. niekada nebevaikščios), 1 neaišku, 3 lyg ir gyvi

God

Straipsnyje tai aptarta

Taip pat skaitykite