Naujakurių šeimos nuotraukoje – iš lubų krentantis lavonas

naujakuriu-nuotrauka1905 metais, naujakurių šeima po persikraustymo į Konektikuto valstiją nusprendė įsiamžinti nuotraukoje kartu su naujais savo kaimynais.

 

Kai tik vyras paspaudė ant fotoaparato mygtuko, pasigirdo garsus pokštelėjimas ir iš lubų nukrito jau pradėjęs pūti lavonas.

 

Šoko ištikti naujakuriai iškvietė policija. Kai atvažiavo teisėsaugos organai, paaiškėjo, kad lavoną tarp pirmo ir antro aukšto pertvarų paslėpė ankstesnis 52 metų namo šeimininkas.

 

Po apžiūros, buvo rasti dar du kūnai kurie priklausė vyrui ir moteriai. Buvęs namo savininkas prisipažino įvykdęs nusikaltimus ir buvo nuteistas mirties bausme.

 

Puiki įkurtuvių nuotrauka, tiesa?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Var

Reiktų pasidomėt prieš rašant. Šita nuotrauka yra netikra. Reiktų paminėt, kad seniau fotografavimui kartais pakartotinai būdavo naudojamos tos pačios juostelės ar kažkas pan, dėl to ir išėjo tokia nuotrauka, tad joks čia vaiduoklis ar lavonas.

SKYWALKER

Dar noreciau prideti viena pastebejima ziurint i sia nuotrauka.Kaip rasoma kai vyras paspaude mygtuka,pasigirdo garsus pokstelejimas,tai vat,kur as linkstu,sios moterys tokioje pozoje su vaikais tikrai nesidetu…suprantat apie ka as kalbu…:))

SKYWALKER

Tai vat,ka noreciau pridet.Prasot nurodyt manes straipnio,deja dingo bermudose arba nutiko dar blogiau buvo istrintas nes buvo tokia seniena,o kam siuksles laikyti…Kaip sakoma tiesa slypi Googleje nes ji visagale.Paieskokit ten,jei ir ten nerasit metikit toliau i mano darza puntukus,nes as 100% garantuotas,kad cia vejai parasyti.Bereikalo neblevyzgoju,nes nematau reikalo.Idomiai dar cia ir parase paspaude mygtuka,ir svist nuo lubu lavonas nukrito,matai tais laikais is fotoaparatu ne pauksciukai isskrisdavo,o lavonai nuo lubu nukrisdavo,siurpu…:)

ved

Nurodyk kuriame straipsmyje, nes blevyzgot kiekvienas sugeba

SKYWALKER

Viename straipsnyje,beje irgi cia idetame buvo apie vaiduoklius nuotraukose,sita nuotrauka irgi buvo ideta,bet apie ja aprasymas buvo visai kitoks,joks ten lavonas papuves nenukrito,tiesiog vaiduoklis…Taigi truputis kritikos butu is mano puses,tiesiog kartais nebeturit ka parasyt,tai imetat kazka senesnio su trupuciu “pagardinimo”…

Anonimas

Straipsnio nuoroda or didn’t hapen.

Prašalaitis

Galiu patvirtinti, tikrai pamenu tokį straipsnį, berods buvo ir daugiau kitokių nuotraukų ties pavadinimu “šiurpiausios nuotraukos, kuriose pasirodė vaiduokliai” ar kažkas tokio, nepamenu tiksliai, bet žmogaus prašyti kažkada matyto straipsnio yra paprasčiausiai neprotinga, juk tokių nesvarbių dalykų niekas į galvas nekiša

Taip pat skaitykite