Harvardo profesorius: žmonija ignoruoja ateivių signalus iš kosmoso

kitos-planetos-ateiviaiTeigiama, kad mokslininkai turi nežemiškos gyvybės įrodymų ir net priima iš kosmoso siunčiamus signalus, tačiau nesugeba jų perprasti.

 

Tokią versiją šiomis dienomis pateikė Harvardo universiteto profesorius Avi Loeb’as. Pasaulinį pripažinimą pelniusios aukštosios mokyklos astrofizikos tyrėjas teigia, kad ateivių egzistavimą įrodo keistos radijo bangos iš kosmoso gilumos žemę pasiekusios dar 2001 metais ir mokslininkų atrastos 2007-aisiais.

 

Signalų ypatybės rodo, kad jie pasiųsti iš didžiulio, gal net planetos dydžio kosminio laivo ar kitos įrangos, kurios šiandien viršija žmonių galimybių ribas ir gali būti sukurtos tik kitos kosmose egzistuojančios ir labiau išsivysčiusios civilizacijos.

 

Signalus kruopščiai išanalizavę A. Loeb’as ir jo kolega Mansavi Lingam’as teigia, jog jų siuntimas reikalauja tokio kiekio energijos, kuri ištirpdytų net aušinamą ir dukart už žemę didesnę įrangą.

 

Tiek energijos užtenka įveikti didžiulius atstumus tarp žvaigždžių, o gal ir tarp galaktikų, jos pakaktų itin didžiuliui kosminiui laivui judėti tokiomis distancijomis.

 

Tokio didžiulio objekto judesiai ir paaiškintų žmonių užfiksuotas radijo bangas, mano Harvardo mokslininkai. Jie primena, kad šis jų darbas vertinamas prieštaringai bet nereiškia, kad vyrai tiki ateiviais.

 

„Mokslas – tai ne įsitikinimai, o įrodymai, kuriems rasti reikia daug darbo ir pastangų“, – sako jie.

 

Mokslininkai įsitikinę, kad keistųjų signalų nereikėtų ignoruoti, o išankstinis nusistatymas neturėtų užgošti surenkamų duomenų.

 

Šaltinis: tiesa.com

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vytra

– nu tik mazo kaimo radijo megejas gali tiketi, kad super civilizacijos gali naudoti radijo rysi tarp galaktiku.. Jei radijo signalas vis tik turi kazkokia informacija (o tai galima nustatyti kompiuterine analize), tai radijo bangos gali buti tik pasalinis/parazitinis lydmuo kazkokiu kitu procesu! atsakineti nereikia, nieks neklauso!

Hmm

Pirmas kartas XXI amžiuje, kai mokslininkai reiškinį negali paaiškinti kitaip, nei jog tai negamtinės kilmės reiškinys… Apie 1974 metus, galima kelių metų paklaida nes visiškas vaikas buvau, buvo panašus atvejis, tik dar labiau negamtiškas. Kelios observatorijos stebėjo ir nufotografavo, kaip apie 20 šviečiančių objektų apskriejo Mėnulį ir pasislėpė nematomoje jo pusėje. Objektų dydis nuo 40 iki 100 km. To meto Lietuvos mokslininkas žurnale “Mokslas ir Gyvenimas” pasisakė – arba tai mums dar nežinomas gamtos reiškinys, arba stebėjome kitos civilizacijos pasirodymą. Toks gamtos reiškinys nepasikartojo, liko kas???…

briedis

Skaiciau ir as ir moksla ir pasauli, ir zvilgsni ir dar daug kitu, visi jie rase labai daug ir apie viska, net netokiu straipsniu ten buvo, taciau koks tokiu ziniu patikimumo lygis, cia jau kitas klausimas..

Hmm

Na 1974 metais didelė tikimybė, jog pačio dar ir nebuvo. Kada skaitei Žvilgsnį, mokslo ir gyvenimo jau nebuvo kaip tokio… To meto informacijos patikimumo lygis buvo kaip Harvardo universiteto. Vyr. redaktorius su moksliniu laipsniu ir jokių tokių rašinėjimų apie vilkolakius, vaiduoklius, raganas nebuvo…

Taip pat skaitykite