Užfiksuotas paranormalus įvykis Antrojo Pasaulinio Karo lėktuve

Sporto treneris teigia, kad fotoaparatu užfiksavo paranormalų įvykį Antrojo pasaulinio karo lėktuve. Šis lėktuvas karo metu buvo pilotuojamas moters. Kaip teigia vaizdo medžiagos savininkas, lėktuve jis pastebėjo vaiduoklį. Tony Fergusonas teigia, kad iš pradžių kamerą filmuoti buvo palikęs tiesiog lėktuvo kajutėje. Tuo metu kai jis tyrinėjo viską lėktuve, pasirodė balta, tarsi angelo plunksna. Vaizdo įrašas pradėjo trūkinėti ir 33 metų vyras ėmė kalbinti dvasią, prašė papasakoti apie save. Kai jis paPrašė jos dar kartą pasirodyti, Tony kamera patirdama trukdžius, kurie dažnai siejami su paranormaliais įvykiais, buvo numesta ant žemės. Visa tai įvyko dar 2017m. spalio mėnesį. Šis įvykis asmeninį trenerį Tony taip suintrigavo, jog jis vėl grįžo į tą patį muziejų, kad patektų į tą patį lėktuvą, kuriame pasirodė dvasia. Šį kartą jis užfiksavo nuostabų vaizdo įrašą, nes balta plunksna vėl pasirodė iš niekur ir skriejo visame lėktuvo salone. Tonis po visų šių įvykių pasakė:

 

„Pirmą kartą lankiausi muziejuje praėjusių metų pabaigoje. Kai tik nuėjau į lėktuvą, aš jaučiau kaip kažkas slegia mano kūną ir pajutau kaip mane veikia siaubingas baimės jausmas. Pradėjau filmuoti, o mano filmavimas fotoaparatu vis trūkinėjo. Ankščiau juo teko filmuoti, tad jokių problemų nebuvo. Toks įrangos trūkinėjimas yra susijęs su paranormaliais įvykiais ir bloga energija, bet niekada nieko panašaus nebuvau matęs, tik siaubo filmuose galima pamatyti. Aš žinojau, kad ten kažkas yra ir aš paprašiau, kad praneštų apie save. Staiga garsiai buvo kažkur trenkta ir tai mane tikrai išgąsdino. Aš paklausiau dar kartą ir mano fotoaparatas staiga nukrito ant žemės, tarsi jį būtų kažkas numetęs. Tai tikrai mane sukrėtė, buvo bauginančiai baisu. Aš žinojau, kad tai turėjo būti poltergeistas. Poltergeistas yra blogos energijos apraiškos, kurios niekada neatsiranda. Aš negalėjau iš pradžių suprasti kas įvyko ir apibūdinti žodžiais, todėl šį mėnesį nusprendžiau grįžti į lėktuvą. Aš padariau tą patį ir paprašiau subjekto pranešti apie save, bet šį kartą pasirodė kažkas nuostabaus. Aš mačiau kaip plunksna pasirodė ir tiesiog plaukė ore kajutėje priešais kamerą. Tai buvo tarsi balto angelo plunksna. Kai ji pasirodė ir judėjo, o paskui lėtai išsisklaidė priešais akis, aš žinojau, kad tai negali būti tik dulkės. Manau, kad tai buvo moters pilotės dvasia. Lėktuvas akivaizdžiai jai buvo tokia svarbi vieta, kad ji vis dar grįžta į jį.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Lėktuvas dar vadinamas lėktuvu valtimi, nes jis galėjo nusileisti ant vandens. 1943m. buvo pagamintas kaip karinės paskirties lėktuvas, o vėliau buvo paverstas civiliniam naudojimui. Tonis jau gan seniai užsiima vaiduoklių medžiokle. Jis dar būdamas vaiku žavėjosi paranormaliais įvykiais. Per savo vaikystę Tonis turėjo daugybę susitikimų su vyro ir merginos dvasiomis savo senelio namuose. Po to kai jis suaugo, jo paranormalūs potyriai tapo vis stipresni. Tonis įsitikinęs, kad jo energija pritraukia vaiduoklius. Jis toliau pasakoja:

 

„Mano senelio namuose vaidenosi. Čia pastebėjau daugybę paranormalių dalykų, kaip plaukiojantys daiktai ar vyro ir merginos pasirodymas. Jaunystėje man tai buvo labai įdomu. Suaugus supratau, kad turėjau nuostabią dovaną, kurios dėka kur tik aš benueičiau, visada atsiras dvasios. Tai susiję su mano energija, kuri pritraukia dvasias. Tai mane baugina, bet aš įsitikinęs, jog tai nėra pavojinga. Aš nusprendžiau toliau naudotis šia dovana, todėl paranormalių reiškinių stebėjimas man kaip hobis. Iš pradžių aš niekam nerodžiau vaizdo įrašų ir nuotraukų, nes man tai buvo tarsi asmeninė kelionė, bet po kurio laiko aš nusprendžiau, kad norėčiau pasidalinti kai kuriais nuostabiais dalykais tam, kad atverčiau žmonių akis į paranormalų pasaulį.“

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite pridėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Makaka

Tai kur tas video¿

trollolol

Video kasete dar su piestuku atsukineja ar kaip cia taip? Kuku

Droniukas

Kažkoks melagis

Zenonas

uzfiksuotas… Tai kur tas u zfiksuotas video :D ?

Pyktis.

Uzfiksuotas fantazijose,o ne video :)

Pyktis.

Px tas video. Svarbu kilck baitas buvo ir vsio ;D

Kake

Wtf? Video?

Žievelė

pas vadoklius..

hmm

Tai kur tas video?

Taip pat skaitykite