Medikai skėsčioja rankomis: vyro gyvybės šaltinis – stiklas

trigimoSeptyniasdešimtmetis Kubos gyventojas Trígimo Suárez Arcia stiklą valgo it alyvuoges, tačiau keisčiausia, jog jis tai daro jau visą savo gyvenimą, nė kiek dėl to nepakenkdamas savo skrandžio veiklai bei vidiniams organams, rašo alfa.lt.

 

Senolis tikina stiklu „smaguriauti“ pradėjęs dar vaikystėje: „Stiklą valgyti pradėjau šešerių. Kai buvau mažas, mama, žinodama mano pomėgį, iš miesto man vis parnešdavo dvi ar tris fluorescentines ir keletą paprastų elektros lempučių.“ Jis tikino be stiklo negalintis išgyventi nė dviejų savaičių.

 

trigimo2

 

Trígimo teigia pas gydytoją profilaktiškai kadaise lankęsis tik vieną kartą per visą savo gyvenimą ir tai daręs tik paties Kubos vadovo Fidelio Castro prašymu vieno iš jų susitikimų metu: „Pamenu, jog kartą Filelis Castro man davė raudoną stiklinę, o aš truputį jos atsikandau ir vėliau ją visą suvalgiau. Tai pamatęs Castro pareiškė, kad privalau pasitikrinti sveikatą ir nusiuntė mane tyrimams į Havaną.“

 

Vizito pas gydytojus metu, buvo patikrinta vyro stemplės bei skrandžio veikla, tačiau gydytojai nerado jokių vidinių organų pažeidimų. Klinikos gydytojas Ramino Chantini tik gūžčiojo pečiais ir tikino, jog senolio dantys itin tvirti, tad stiklą susmulkinantys iki miltelių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite