Išmokite tylėti: kaip kasdienės frazės prišaukia nepriteklių, ligas ir skausmą?

ismokite-tyletiNereikalingi, tušti pokalbiai eikvoja daug jūsų energijos. Ypač plepėjimas, sustiprintas emocijomis. Kai jūsų gyvenime įvyksta kas nors svarbaus, pabandykite tiesiog niekam apie tai nesakyti, netgi tada, kai iki skausmo knieti papasakoti. Jei kažkas atsitinka – pasilaikykite tai sau, tada išsaugosite viduje šio įvykio jėgą ir potencialą.

 

Taip pat kai kas nors bando įtraukti Jus į savo problemas – išlaikykite ramybę ir stebėkite savo emocijas, neleiskite, kad jos jus valdytų ir įtrauktų. Tai pastebės netgi aplinkiniai – atrodysite lyg būtumėte apgaubti jėgos ir paslaptingumo auros, nors iš tikrųjų jus paprasčiausiai išsaugojote save vertingesniems poelgiams, neišsieikvodamas tuštiems niekalams.

 

2006 metais mokslininkai padarė sukrečiančią išvadą: DNR suvokia žmogaus kalbą. Jos „ausys“ tiesiog yra pritaikytos užfiksuoti garso bangų vibracijas. Paveldimumo molekulės gauna ir garso, ir šviesos informaciją: tylus „skaitymas“ elektromagnetiniais kanalais pasiekia ląstelių branduolius, tad vienoks tekstas „gydo“ paveldimumą, o kitoks – „traumuoja“.

 

Genetiniam aparatui turi reikšmės tai, apie ką mes galvojame, kalbame, kokias knygas skaitome. Viskas „įsispaudžia“ į vibracinį genomą, t.y. į vibracinę genetinę programą, kuri viena ar kita kryptimi pakeičia paveldimumą ir kiekvienos ląstelės programą. Taip žodis gali sukelti vėžį, bet gali ir išgydyti žmogų.

 

Kaip žodžiai ir mintys veikia mūsų gyvenimą

 

Ar jūs kada nors susimąstėte apie tai, jog žodžiai ir mintys daro įtaką mūsų gyvenimui? Iš tiesų ne tik daro įtaką, bet ir formuoja mūsų realybę! Ir nuo to, ką jūs kalbate, priklauso, kokį gyvenimą gyvensite.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei matėte filmą apie vandenį „Vanduo. Didžioji vandens paslaptis“, tikriausiai prisiminsite, kad vanduo sugeba suvokti, išsaugoti ir perduoti netgi tokią subtilią informaciją, kaip žmogaus mintis, emocijas, jau nekalbant apie ištartus žodžius.

 

Jų veikiama, keičiasi visa vandens struktūra, jo molekulė, o kadangi mes patys esame sudaryti iš vandens, tai, atitinkamai, žmogus pats žodžiu ir mintimi gali daryti poveikį savo sveikatai ir kūnui. Pažvelkime į mūsų gyvenime labiausiai paplitusias frazes ir į tai, kokį rezultatą mes gausime. Taigi pradėkime.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuostaba „nieko sau!“ – kaip manote, ar daug jūs gausite sau? Žinoma, ne! Tiesiog prisiminkite, ar buvo pasitaikę tokių atvejų, kai jūs ko nors negavote. Visi gavo, o jūs – ne. Tokia situacija – Visatos atsakas į frazę „nieko sau!“

 

Prisiminkite, kaip dažnai jūs sakote: „aš išvis nieko negirdžiu (nematau, nejaučiu ir t. t.)“. Kaip manote, ką šie žodžiai pritrauks į jūsų gyvenimą? Žinoma, akių, ausų, nosies ligas.

 

Kalbėdama ir galvodama „aš stora“, sulauksite kelių nereikalingų papildomų kilogramų.

 

Sakydami „aš liesėju“, jūs įgyjate ligų ir imate jaustis blogiau, juk žodis „liesėti“ – iš žodžio „liesas“. Pakeiskite šią frazę į „aš lieknėju“, ir tada ši minties forma ims daryti teigiamą įtaką.

 

Sakydami „aš neturiu pinigų“, jūs, atitinkamai, niekada nepasieksite finansinės gerovės. Pritraukti pinigus labai padeda frazė „pinigų man atsiranda lengvai ir dažnai!“ Ir vos tik nustosite savo neigiamomis mintimis trukdyti šio teiginio įgyvendinimo procesui, iškart pajusite, kaip lengvai atsiveria naujos įplaukų į piniginę galimybės!

 

Reaguodami į padėką posakiu „į sveikatą!“ jūs atiduodate savo sveikatą! Kartu siūlydami kitam – štai, imk mano sveikatą! Šiems žodžiams pakeisti yra labai maloni frazė: kai jums sako „dėkoju“ – atsakykite „vardan gerovės (gėrio)“.

 

Žodžiai „man lyg ir nieko nėra“ užprogramuoja ko nors nebuvimą jūsų šeimoje.

 

Sakydami „man reikia“ jūs gyvenate nepritekliuje, skurde, tarsi „iš reikalo“, ir esate veikiami aplinkybių, taip iš savęs atimate galimybę būti savo gyvenimo šeimininkai. Šiuos žodžius būtų gerai pakeisti žodžiais „aš renkuosi“.

 

Jei sakysite vaikui „tu kvailas“ – jis prastai mokysis, nes jūs patys nesukūrėte jo blaiviai mąstančio.

 

Sakydami artimam žmogui „kad mano akys tavęs nematytų“, „tu man įkyrėjai“, „atstok nuo manęs“, „dink iš mano gyvenimo“ jūs užprogramuojate santykių iširimą su tuo žmogumi. Nenustebkite, jei jūsų vyras ar vaikas vėliau paliks šeimą, ar dar blogiau – pasitrauks iš gyvenimo. Tačiau būtent taip veikia Visatos įstatymas. Ko jūs prašote, tai ir ateis.

 

Sakydami vaikui „tu pargriūsi“, „ten kojas nusilauši, sprandą nusisuksi!“ nesistebėkit, jei jam nutiks būtent tai! Jūs ir vėl patys sukūrėte gyvenimo scenarijų savo vaikui. Prisiminkite, kaip dažnai sakote „aš juk tau sakiau, kad bus būtent taip“ – tai irgi tas atvejis, kai jūs patys pritraukėte negatyvią situaciją į savo artimojo, vadinasi, ir į savo paties, gyvenimą.

 

Jei kalbate apie vyrus „visi vyrai…, nėra nė vieno normalaus!“, taip ir išeina, kad kiekvienas jūsų gyvenime būsiantis vyras jums atneš vien tik kančias ir nusivylimus.

 

Sakydami žmogui „aš tavęs nevirškinu!“ jūs gaunate virškinimo trakto problemų.

 

Tu man ant sprando sėdi!“ – gaunate osteochondrozę.

 

Širdis apsipila krauju“, „man vos nesustojo širdis“ – manykite, kad dangaus kanceliarijoje užsisakėte širdies ligų.

 

Norint, kad nevyktų blogi dalykai, labai svarbu ne tik apie juos negalvoti, bet netgi neištarti negatyvios informacijos. Ne veltui yra posakis „pasakyta – padaryta!“ Kitaip tariant, ištarę jūs jau tai beveik įgyvendinote. Jūs pradėjote vykdymo programą! Tačiau ne viskas taip blogai – lygiai taip pat veikia ir geri žodžiai bei mintys. Kurdami ir paleisdami į laisvę pozityvią mintį, vėliau gyvenime sulaukiate teigiamų rezultatų: gerų žmonių ir malonių įvykių.

 

Ir dar viena svarbi informacija – keiksnodami žmogų, siųsdami jam prakeiksmus, laikydami nuoskaudas ar vadindami jį įžeidžiančiais žodžiais, jūs ne tik veikiate jo biolauką, bet drauge ir savąjį! Jūs naikinate savo subtilią energiją ir pritraukiate tą patį prakeiksmą sau ir savo vaikams. Užuot išsakius kam nors stipriai veikiančius žodžius, labai patartina pasvarstyti, ar verta! Galbūt geriau susilaikyti? Verčiau savo emocijas išlaisvinti šaukiant miške, kartu taip panaikinti įtampą ir gauti begalę malonių pojūčių visame kūne.

 

Pakeisdami neigiamas mintis ir žodžius teigiamais, jūs aplink save sukuriate meilės ir pozityvumo erdvę, ir tokiu atveju viskas, kas negatyvu, jus aplenks. O tardami žodžius „aš myliu“ ir „dėkoju“ jūs keičiate ir veikiate visą pasaulį. Kuo dažniau šypsokitės, mylėkite, dėkokite ir atleiskite, taip mūsų Visatoje kursite tyrą šviesos energiją.

 

Negatyvių žodžių, darančių poveikį mūsų gyvenimo scenarijui, yra labai daug, bet dabar aš manau, kad jūs patys galėsite juos atrasti savo kalboje, ir neleisite jiems valdyti jūsų gyvenimo! Patikėkite, vien tik pakeitę mąstymą ir kalbą, jūs pajėgsite savo „nesėkmingą“ gyvenimą kardinaliai pakeisti į laimingą ir džiaugsmingą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite