Gydytojo išpažintis, kuris nesutiko tarnauti farmacijos mafijai

mafija-farmaceutikaGarsus JAV gydytojas, kuris metė savo darbą sakydamas, kad farmacija egzistuoja vien tik dėl pinigų, pasakė, kad visi reikalingi žmonėms gydytojai yra nematomi. Svarbiausia suprasti kas jie ir su jais susidraugauti.
 
Pasak mediko, jeigu žmonėms nuo mažų dienų būtų pasakojama apie dešimt nematomų gydytojų, ligų ir susirgimų skaičius ženkliai sumažėtų ir nereikėtų galvoti apie brangių vaistų pirkimą.
 
Pirmas gydytojas – Saulės spinduliai
 
Kiekvienas žmogus per kalendorinius metus turi bent tris valandas praleisti ant Saulės spindulių. Tai geriausia daryti kiekvieną dieną po 10-15 minučių kai lauke yra nekenksmingi UVB ir UVA spinduliai. UV spinduliuose yra azoto rūgšties – junginio, kuris sumažina kraujo spaudimą bei širdies priepuolio ir smūgio riziką. Taip pat kūnas pradeda gaminti Vitaminą D, kuris pagerina atmintį ir saugo nuo silpnaprotystės.

 

Antrasis gydytojas – Grynas oras

 

Dažnai užmirštama koks mūsų organizmui yra svarbus grynas oras. Jeigu žmonės neturi galimybės bent kelis kartus per metus išvažiuoti už miesto ribų į gamtą, patariama kiekvieną dieną bent 10 min. atidaryti ir įsileisti į patalpas kur gyvename ar dirbame gryną, šviežų orą.

 

Trečiasis gydytojas — Grynas vanduo

 

Gydytojas ragina nemirkti vaisvandenius, energetinius gėrimus ir panašius dalykus. Svarbiausia mūsų organizmui – grynas vanduo, kuris aprūpina visais reikalingais mineralais. Geriausias yra šaltinių, gręžinių, šulinių vanduo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ketvirtasis gydytojas – Natūrali mityba

 

Kūno atsinaujinimui ir atstatymui reikia keturių pagrindinių medžiagų: baltymų, angliavandenių, riebalų ir mineralų. Riešutai, žirniai, pupelės, pienas bei sūris turi didelį procentą baltymų, o kviečiai, avižos, ryžiai ir kiti grūdai, bulvės ir kitos daržovės – tai pagrindinis angliavandenių šaltinis.

 

Penktas gydytojas — Trumpas badavimas

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Net viena badavimo diena per mėnesį gali būti labai naudinga sveikatai. Nedidelis stresas, kurį badavimo metu patiria žmogaus organizmas, teigiamai veikia imunitetą ir sumažina vėžinių ligų tikimybę. Todėl gydytojas rekomenduoja nors kartą per mėnesį daryti iškrovos dieną: per 24 valandas, gerti tik vandenį.

 

Šeštasis gydytojas — Fizinis aktyvumas

 

Bent kelios dienos per mėnesį fizinio aktyvumo, radikaliai sumažina tikimybę susirgti širdies ligomis. Jeigu negalite sportuoti lauke, prasimankštinkite kelias dienas namie: pritūpimai, atsispaudimai ir kiti paprasti pratimai duos teigiamą rezultatą.

 

Septintas gydytojas — Poilsis

 

Poilsis organizmui reikalingas ypač po įtemptos veiklos, pavargus, patyrus traumą, ligos metu (tuomet greičiau sveikstama) bei po jos (reabilitacija) ir pan. atvejais. Ilsintis, atsipalaiduojant atsikuria gyvybinės galios. Poilsiu galime vadinti ir miegą. Pasak gydytojo, žmogus turi ilsėtis bent 6 valandas per dieną.

 

Aštuntas gydytojas — Teisinga laikysena

 

Žmogaus stuburas sukurtas judėjimui, tad jei blokuojasi kokia nors dalis, iškart krūvis atitenka kitai stuburo daliai. Tad labai svarbu nuolat galvoti apie tiesią nugarą tiek sėdint, tiek judant ar stovint.

 

Devintas gydytojas — Protas

 

Joga, meditacija, buvimas gamtoje, knygų skaitymas – jeigu žmogus praktikuoja bent vieną iš šių dalykų, senstant jam mažėja tikimybė susirgti psichikos ar nervų ligomis. Beveik visi žiauriausi pasaulio diktatoriai turėjo vieną ir tą pačią ligą – sirgo širdies nepakankamumu.

 

Dešimtas gydytojas — Širdis ir meilė

 

Atvira, gebanti užjausti ir mylinti širdis, bus žymiai stipresnę už širdį, kurį jaučia neapykantą ir pavydą. Tyrimai parodė, kad beveik visi žiauriausi pasaulio diktatoriai, sirgo širdies nepakankamumu.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Slapta

Pienas ir produktai iš jo, nelabai tinka sveikai mitybai. Šiaip pienas reikalingas tik kūdikiams ir kiekvienai rūšiai iš jo mamos. Dėl viso kitko sutinku.

Taip pat skaitykite