Meilės planeta Venera parodys ko iš tiesų trokšta Jūsų širdis

Lunar EchoesKiekvienas metų ciklas turi savito žavesio, kaip ir kiekvienas žmogaus gyvenimo periodas. Pavasaris dažnai siejamas su atgimimu, kai pabunda gamta. Tuo pačiu pabunda ir žmogaus instinktai, kurie natūraliai siejami su pavasarėjančia nuotaika, jausmų bei libido atbudimu, rašo mirachoshoroskopai.lt.
 
Taip, kaip mus veikia saulė, mėnulis, taip pat veikia ir metų laikas. Taigi natūraliai norisi kalbėti apie jausmus, apie atbundančią oro stichiją, kai po savotiško žiemos letargo norisi daugiau veiksmo, judesio, bendravimo…
 
Būtent venera ženkle rodo, kaip mes mylime ir ko mes tikimės iš savo antrosios pusės. Nors dauguma šaltinių teigia, kad moters meilės sritį rodo venera, o vyro – marsas, tačiau realiai šios dvi planetos tiesiog identifikuoja vyrišką ir moterišką energiją. Venera – tai jausmai, grožis, moteriškumas, subtilumas ir elegancija, tuo tarpu marsas – tai vyriška energija, veiksmas, kova, seksualinė energija. Viena be kitos šios energijos negali, panašiai kaip in ir jang.

 

Taigi būtent venera ženkle parodo kokie objektai mus traukia ir ko mums reikia tam, kad užpildytume tą antrąją sielos pusę būnant su kitu žmogumi. Venera ženkle yra pagrindinis rodiklis, tačiau taip pat svarbu ir venera būste ir visi iš veneros išeinantys aspektai nataliniame žemėlapyje.

 

Venera avine

 

Venera avine mėgsta audras, flirtuoja drąsiai ir kartais netgi įžūliai. Meilėje tokie žmonės šiek tiek nutrūktgalviški, irzlūs ir nepriklausomi. Žmones su venera avine jaudina partnerio energingumas, aktyvumas, laisvumas, atvirumas. Vyrams su tokia venera patinka šiek tiek „vyriško“ tipo moterys – karjeristės, mokančios už save pakovoti, dažnai net ir išoriškai raumeningos ir stiprios..

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jų jaudulį tirpdo pernelyg brandūs ir monotoniški santykiai. Siekiant užkariauti tokio žmogaus širdį reikėtų prisiminti posakį – „būk toks koks esi ir mylės tave visi“, nes būtent venerai avine patinka tiesmukiškumas, nuoširdumas, aktyvumas, o ne paslaptingi žaidimai… Geriausia dovana žmogui su tokia venera – aktyvi pramoga kartu (tarkime karstymasis medžiais, pasivažinėjimas kartingais ir pan.).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Venera jautyje

 

Meilė tokiam žmogui labai susijusi su fiziniais dalykais – labai svarbu kaip fiziškai žmogus atrodo, jo išvaizda, apsirengimas, estetika… Tačiau taip svarbu jiems yra fiziniai prisilietimai, kūniški malonumai, masažai. Galima sakyti, kad į tokio žmogaus širdį – per skrandį, nes venera jautyje tikrai įvertins pastangas patenkinti jų fizinius poreikius.

 

Šie žmonės ko gero patys ištikimiausi ir priklausomai nuo kitų zodiako padėčių itin rimti ir pastovūs meilėje. Jiems labai svarbu pasitikėjimas ir tai, kad partneris būtų ganėtinai lengvai nuspėjamas. Tai itin dideli komforto mėgėjai – jie vertina patogumus, jaukumą ir šiltą atmosferą. Geriausia dovana žmogui su venera jautyje – tai masažas ar čekis apsipirkti prabangių rūbų parduotuvėje.

 

Venera dvyniuose

 

Tai žaismingi mylimieji, kurie stengsis sudominti jų susižavėjimo objektą humoro jausmu, intelektu bei pomėgių įvairove. Net jeigu tokio žmogaus zodiako ženklas pastovus (jautis, ožiaragis ar mergelė) vistiek tokie žmonės be galo trokšta naujovių ir įvairovės santykiuose.

 

Jiems sudėtinga būti tik namie su mylimu žmogumi, todėl norint išlaikyti tokio partnerio susidomėjimą reikės nuolat sugalvoti kažką naujo – jie labai mėgsta keliones, pramogas, atrakcijas, koncertus. Iš esmės jiems įdomu bet koks laisvalaikio praleidimo būdas, tik ne buvimas namuose. Todėl rekomenduojama tokiam žmogui suteikti laisvės ir erdvės, nepririšti jo prie savęs. Be to čia būtinas kontaktas ir pokalbių įvairovė – tokie žmonės labai mėgsta diskutuoti su partneriu ir aptarinėti dienos aktualijas.

 

Venera vėžio ženkle

 

Itin jautrūs ir sentimentalūs meilėje, todėl visada pastebės partnerio pasikeitusią nuotaiką, gilinsis į jo jausmus ir emocijas. Lygiai taip pat juos jaudina, kai pastebite kiekvieną smulkmeną jų gyvenime ar emocijų pasikeitimą.

 

Tai labai šeimyniški žmonės, kurie ir patys stengsis sukurti jaukią ir malonią atmsoferą ir to norės iš partnerio. Vakarienė prie židinio liepsnos ir pokalbiai apie jausmus itin jaudina tokius žmones, todėl juos itin atstumai dalykiškas požiūris į santykius ir kritika. Taigi čia itin didelė priešingybė būtų venera mergelėje – vienas kritikuoja siekdamas padėti, o kitas įsižeidžia, nes jaučiasi nesuprastas…

 

Venera liūte

 

Venera liūte noriai mėgaujasi gyvenimu, aplinkinių dėmesiu ir per gyvenimą keliauja „pasišokinėdami“. Meilė jiems tas varikliukas, kuris įkaitina ir skatina eiti pirmyn. Jie be galo mėgsta komplimentus, mėgsta puoštis ir elgiasi didingai, kad tik būtų pastebėti priešingos lyties. Juos traukia „karališki“ žmonės, nes tai sukelia jiems viziją, kad toks žmogus apipils juos dėmesiu, dovanomis ir leis pasijusti ypatingu. Jei ignoruosite jų pastangas patikti ir nepasakysite mažiausiai trejų išraiškingų komplimentų, gali be galo įsižeisti.

 

Tai žemina jų orumą. Todėl dažnai žmonės su venera liūte patys išsiprašo komplimentų, nes būtent dėmesys juos skatina dar didesnes pastangas sužavėti savo jausmų objektą. Tokie žmonės ir patys yra gana originalūs santykiuose, nes jiems reikia pakylėjimo, džiaugsmo ir veiksmo, o ne pasyvaus poilsio namų erdvėje. Norint sužavėti tokį žmogų geriausiai tiks prabangios dovanos, pramogos. Esmė – tai turi būti kažkas ypatingo ir kainuoti daug. Tai priešinga žmogui su venera žuvyse, kuriam materija ir kaina neturi tokios prasmės.

 

Venera mergelėje

 

Kuklumas ir paprastumas – pagrindiniai žmogaus su tokia padėtimi bruožai, todėl tokie žmonės savo antrąją pusę dažnai įsivaizduoja kaip darbščią ir kuklumu pasižyminčia asmenybę. Juos gali išgąsdinti pernelyg demonstratyvus elgesys ir iššaukianti apranga.

 

Venera mergelėje niekada nerodys dėmesio potencialiam partneriui, kol neįsitikins, jog jis juo žavisi. Tai savotiškas nepasitikėjimas savimi ir nuolatinis analizavimas. Tokie žmonės paprastai nevengia kritikos partneriui, todėl dažnai gali būti ne taip suprasti, ypač jei jų susižavėjimo objektas itin jautrus kritikai. Jie niekada nedarys šou iš meilės – priešingai nei venera liūte, jie nepirks brangių dovanų arba nesugalvos pasipiršti koncerto metu užlipę ant scenos…

 

Venera mergelėje dėmesį parodo tokiais būdais kaip skatinimu ką nors daryti geriau prieš tai pakritikuodami – tai parodo, kad esate jam svarbus. Tai patikimi partneriai, kurie yra linkę į ilgalaikius santykius ir tam tikrą rutiną kasdienybėje, tačiau jie visada bus savotiškai pedantiški santykiuose, todėl įtikti venerai mergelėje be galo sunku. Tačiau jei matys kad dedate pastangas – užsitarnausite jų palankumą. Reikėtų suprasti, kad toks žmogus neskubės kurti santykių, kol nesusidėlios visko savo minčių lentynėlėse, todėl labai greitai gali pabėgti, jei skubinsite įvykius ir ypač jei stengsitės supažindinti su šeimos nariais, draugais.

 

Venera svarstyklėse

 

Venera čia yra savo valdose, todėl natūralu, kad planetos prigimtis reiškiasi tiesiogiai pagal ją atitinkantį ženklą. Tokie žmonės itin vertina partnerystę, yra be galo dosnūs, lipšnūs, linkę rodyti savo jausmus ir iš tiesų geraširdžiai savo partneriams.

 

Galbūt pagrindinis tokios veneros trūkumas būtų tai, kad tokiems žmonėms ganėtinai sudėtinga gyventi vieniems, todėl jei dažnai yra linkę susisaistyti ir aukotis dėl partnerio. Tokie žmonės iš pažiūros dažnai elgiasi ganėtinai paviršutiniškai ir kartais galbūt dirbtinai meilės santykiuose. Taip yra todėl, kad jiems iš tiesų svarbu prieš kitus sukurti gražią meilės preliudiją, jiems svarbu švelnumas, svarbu net ir kompanijoje jausti kito žmogaus artumą.

 

Bendravimas ir nuolatinė komunikacija su partneriu čia įgauna svarbų atspalvį, todėl į tokio žmogaus širdį reikėtų skverbtis tiesiog stengiantis sukurti lygiavertę partnerystę. Tai savotiškas santykių idealizavimas, nes jiems iš prigimties tiesiog atrodo kad viskas turi būti tobula ir nugludinta, o realybėje dažnai tenka pamatyti, kad yra ne visai taip… Ko gero didžiausia priešprieša šiuo atveju būtų venera skorpione, kuri visada žvelgs giliau ir tarkime seksualiniame gyvenime sieks išbandyti viską, kas tik įmanoma. Tuo tarpu venera svarstyklėse dažnai gali tiesiog iš prigimties sakyti, kad tai „tabu“ arba tai neestetiška, nešvanku ir panašiai.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite