Loftus dvaras, arba kaip velnias Airijoje kiaurai stogą išlėkė

loftus-dvarasLikus mažiau nei trims savaitėms iki Naujųjų metų, Loftus dvaras Airijoje kviečia į 666-tą gimtadienį. Galite įsigyti bilietą į turą arba naktinį užrakinimą pilyje. Jaukiai gimimo dienos arbatėlei jūsų maloniai laukia panelė Anė bei pats Šėtonas.

 

Kaip prasidėjo Loftus dvaro istorija

 

Sykį siautė audra, ir į dvarą priimamas pasiprašė jaunas vyras, kurio laivas prisišvartavo prie netoli esančio kranto. Neilgai trukus jis labai suartėjo su Totenhemų, prižiūrinčių dvarą, kol nėra šeimininkų, dukra Ane.

 

Vieną naktį visi žaidė kortomis. Kiekvienas žaidėjas gavo po tris, tik Anė dvi. Pamaniusi, jog trečioji korta nukrito, mergina pasilenkė po stalu ir išvydo, jog paslaptingasis svečias vietoj pėdų turi kanopas. Ji pašoko ir garsiai sušuko.

 

Svečias stryktelėjo ir išlėkė tiesiai pro stogą, palikdamas skylę, kurios žymes ir dabar galima pamatyti.

 

Netrukus Anės psichinė būklė ėmė blogėti. Likę šeimos nariai gėdijosi to, todėl užrakino merginą jos mėgstamiausiame kambaryje, toliau nuo pašalinių akių. Anė atsisakė gerti ir valgyti, tik sėdėjo ant palangės apkabinusi kelius rankom ir laukė nepažįstamojo grįžtant. Kai 1675 metais mirė, pasak gandų, buvo palaidota tokia pačia poza, mat niekas nepajėgė ištiesinti jos kūno į normalią poziciją.

 

Beje, nepažįstamasis grįžo į Loftus dvarą – tam, kad sukeltų paranormalią suirutę. Daug protestantų dvasininkų bandė išrūkyti šėtoną, bet nepajėgė. Net Tėvas Thomas Broaders negalėjo sulaikyti pasirodančių dvasių: žmonės teigė matę jaunos merginos, veikiausiai Anės Totenhem, šmėklą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ypač pagarsėjo 2011 metais daryta nuotrauka, kurioje matyti merginos vaiduoklis.

Ypač pagarsėjo 2011 metais daryta nuotrauka, kurioje matyti merginos vaiduoklis.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

2016 metais Loftus švenčia 666-ąjį gimtadienį, ir jeigu praleidote progą aplankyti jį 2016-06-06, užsukite bent iki metų pabaigos.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Kas nors eitu – ejo?
Lol

Taip pat skaitykite