Artėja pasaulio pabaiga, tikina „Šventąjį raštą“ išstudijavę krikščionys

pasaulio-pabaiga-krikscionysBūrelis užkietėjusių krikščionių teigia, jog po metų Žemę ištiks apokalipsė, rašo portalas alfa.lt. Kaip spėjama, tai įvyks dėl saulės užtemimo, kuris numatomas 2017 metų rugpjūčio 21 dieną Amerikoje ir Didžiojoje Britanijoje.

 

Krikščionių sukurtoje internetinėje svetainėje skelbiama, kad užtemimas pasmerks pasaulio šalis tamsai ir taip prasidės pasaulio pabaiga.

 

Tai bus pirmasis visiškas saulės užtemimas per visą amžių, keliausiantis per Ameriką. Išmintingoji krikščionių grupelė remiasi „Apreiškimo knyga“ šioms teorijoms įrodyti. Jie teigia, jog knygoje apibūdinama moteris, apsirengusi saule ir su mėnuliu prie kojų, siejasi su ateinančių metų įvykiu.

 

„Šventajame rašte“ rašoma, kad toji moteris bus apsėsta demoniško septyngalvio drakono, norinčio suryti jos dar negimusį kūdikį. Kūdikis gims ir bus atiduotas Dievui, kol angelų armija kovos su drakonu.

 

Nors dauguma iš šių žodžių tik pasijuokia, kai kurios tikinčiųjų grupės primena, jog būtent jos nuspėjo Izraelio valstybės atsiradimą.

 

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lietuvis

Kiekvienam pasaulio pabaiga ateina atskirai.

Skulptūros

Čia turima fsb gandas -Hillary

wu

Nei tikiu, nei neigu.

dr34m

Saulės užtemimas pasikartojatis reiškinys, jau milijonus metų, nematau čia jokios pasaulio pabaigos.

CypherPOl

As pats atlikes daug nesamoningu skaiciavimu is netiketai pasirodanciu skaiciu, kurie nepalieka ramybeje gavau data : 2018.01.06. Kvaila kazka manyti, taciau tiek pat reiskia kiek ir sitame straipsnyje pateikta data.

Skywalker

Cia tie patys krikscionys,kur studijavo ir maju kalendoriu.

aga

kokia dar pabaiga..mes pasmerkti gyvuoti amziais :D ir visgi pritariu teorijai,jog zeme kito pasaulio pragaras ;) o pragaras bus visad :D

beprociu zinios

cia kelinta pabaiga siais metais?Ne per daznai tos pabaigos?

gezas

Laba visiem, as cia nedaznai uzsuku, nu bet pezalai ir nesamones tos pacios metai is metu.Viskas surinkta isYotubo, viskas ten jau seniai matyta, kas cia pateikiama kaip naujiena.Straipsni ryte skaitai technologijos lt,vakare kaip naujiena anomalijoj.Mieli tinklapio savininkai,investuokit biskuti daugiau i jaunus zurnalistus,kurie turetu motyvacijos tinklapi pakelt nuo pelesinio surio kvapo vos ji atidarius.Su pagarba Gezas

Lietuvis

Taigi, ir šiemet birželio 16 turėjo prasidėti trečias pasaulinis. Taip rašė anomalija.lt , bet kaip matom gyvenam gana ramiai.

Taip pat skaitykite