Užkalbėjimai nuo alkoholizmo: ką daryti, kad žmogus negertų?

uzkalbejimai-nuo-alkoholioViena iš labiausiai paplitusių problemų mūsų šalyje yra alkoholizmas. Nuo neatmenamų laikų mūsų protėviai kovai su šia problema naudodavo įvairiausius ritualus ir užkalbėjimus, teigia Būrėja Roma Vičienė.

 

Šių ritualų autoriaus jau neatseksime, jie ėjo iš lūpų į lūpas, iš kartos į kartą. Labai dažnai žmonės, nors ir nustoję gerti, bet po kurio laiko vėl grįžta prie savo potraukio. Stiprūs užkalbėjimai padės įveikti šią negandą ir išsivaduoti nuo girtuoklystės kartą ir visiems laikams.

 

Tam, kad ritualas suveiktų, reikia laikytis kelių taisyklių:

 

– Apie ritualą nereikia niekam pasakoti, net patiems artimiausiems žmonėms. Jūs turite laikyti viską paslaptyje ir po to, kai užkalbėjimas suveiks.
– Jeigu jūs ketinate išlaisvinti nuo šios bėdos ne save, o kitą žmogų, tai slėpkite nuo jo savo ketinimus ir atlikite ritualą slapta.
– Tai daryti turite per delčią. Geriausia atlikti ritualą kai liko 2-3 dienos iki jaunaties.
– Reikia tam parinkti tinkamą dieną. Moterys užkalbamos trečiadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Vyrus – pirmadienį, antradienį, ketvirtadienį. Sekmadienį šiuos ritualus atlikti griežtai draudžiama.

 

Kaip išsivaduoti nuo girtuoklystės pačiam

 

Ritualas atliekamas naktį, prieš einant gulti. Ant stalo pastatykite stiklinę su švęstu vandeniu, o į dešinę ranką paimkite šventintą uždegtą žvakę. Žegnokite stiklinę žvake, sakydami tokius žodžius:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Kaip drėgmė su ugnimi niekada nesusitaikys, taip ir aš su alkoholiu nesusigyvensiu. Drėgmė man į vidų pateks, ugnį viduje manęs užgesins, ir priklausomybė pasitrauks. Žvakė užges – nuodėmė dūmu išsisklaidys. Amen.”

 

Išgerkite vandenį, užgesinkite žvakę, persižegnokite ir eikite miegoti. Rytą atsibusite sveiku žmogumi.

 

Šis ritualas taip pat skirtas žmonėms, pasiryžusiems išsivaduoti nuo žudančio potraukio. Jis atliekamas likus vienai dienai iki jaunaties. Jeigu mėnulis matosi per jūsų langą, galima atlikti ritualą priešais langą, jei ne – išeiti į lauką. Atidžiai žiūrėkite į mėnulio delčią ir sakykite tokius žodžius:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Mėnuo dyla, su savim mano negalią pasiima. Ryte mėnulis išeis, nuo priklausomybės nei žymės neliks. Naujas mėnuo gims, naujas gyvenimas prasidės. Dievas man padės. Amen.”

 

Po ritualo atlikimo stenkitės į mėnuli nebežiūrėti, nes gali nebebūti tokio efekto.

 

Artimųjų užkalbėjimai

 

Užkalbėjimas per nuotrauką. Jį atlieka žmogaus, kuris pats nenori gydytis, artimieji. Reikės geriančio žmogaus nuotraukos ir švęsto vandens. Žiūrėkite į nuotrauką per stiklinę su švęstu vandeniu ir kalbėkite tokius žodžius:

 

“Vanduo kūną ir dvasią nuvalo, vanduo ir nuo girtuoklystės išvaduos. Kaip apaštalai alkoholio negėrė, taip ir Dievo vergas (vardas) jo skonį pamirš, ir vanduo jam saldesnis už vyną bus. Bėda nueis, Dievas padės. Amen.”

 

Po to fotografiją apšlakstykite švęstu vandeniu ir peržegnokite. Ją padėkite kuo toliau nuo akių, kad niekas jos nerastų ir į rankas nepaimtų kol priklausomybė neišnyks. Likusį vandenį duokite išgerti žmogui, kurį jūs užkalbėjote.

 

Muilo užkalbėjimas. Užkalbamas muilas, kuriuo naudojasi tik priklausomas nuo alkoholio žmogus. Ritualas atliekamas naktį, po vidurnakčio. Paimkite į rankas muilą ir sakykite tokius žodžius:

 

“Muilu prausiesi, alkoholio skonį pamirši. Muilas tirps ir tavo priklausomybė ištirps. Kaip muilas vėl nepadidės, taip ir tu prie girtuoklystės negrįši. Amen.” Toks ritualas neduoda staigių rezultatų, bet alkoholinė priklausomybė kasdien nyks.

 

Vangos pasiūlytas užkalbėjimas

 

Jis skirtas tiems, kas nori išvaduoti nuo alkoholizmo ką nors iš giminingų vyrų: vyrą, brolį, tėvą. Užkalbėjimas sakomas virš vandens, kurį paskui septynias dienas pilą į priklausomo žmogaus maistą ar gėrimus. Virš ąsočio su vandeniu sakykite tokius žodžius:

 

“Vanduo švarus, vanduo tyras, gyvenimą visiems duodantis. Duok naują gyvenimą Dievo vergui (vardas), kad jis ničnieko be vandens į burną neimtų, niekuo savo gyvenimo nenuodytų. Apvalyk jį nuo nuodėmės ir nuo nuodėmingo gėrimo apsaugok. Amen.”

 

Po septynių dienų priklausomybė turi dingti. Tik jokiu būdu užkalbėto vandens negalima pilti į alkoholį, nes tada bus priešingas rezultatas.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Slapinvardis

>> ką daryti, kad žmogus negertų?

Uždrausti buitinę chemiją;
Uždrausti konservantus;
Uždrausto purvąsklaidą;

Krivis

Nėra alchoGolizmo, yra tik “prasikeikę aplinkiniai”, kurie paskleidžia bangas apie pasirinktą auką, tuomet aukai belieka paklusti.

Naujoviškas pagoniškas žmonių aukojimas, skiriamas “visuomenės labui”.

Taip pat skaitykite