Marse pastebėti į dinozauro kaukolę panašus objektas

nasa-marsas-dinozaurasAr gali būti, kad raudonosios planetos paviršiuje, NASA marsaeigis nufotografavo kadaise ten gyvenusio gyvūno kaukolę? Bent jau taip teigia, sąmokslo šalininkai ir nepriklausomi Marso kraštovaizdžio ekspertai.

 

Prielaidos, kad kažkada Marsas buvo gyvenama planeta, gali būti visiškai teisingos. Maža to, prieš milijonus metų, ten galėjo gyventi gyvūnai, kurie savo išvaizda buvo labai panašūs į mūsų Žemės gyvūnus.

 

Naujausi atradimai, kuriuos užfiksavo “Curiosity”, paliko be žado daugelius.

 

Vienoje iš atsiųstų fotografijų, ekspertai pastebėjo keistos formos akmenį. Nors iš pradžių pagalvota, kad tai viso labo pareidolijos efektas, tačiau neilgai trukus, paslaptingame objekte buvo pastebėtos ir kitos užuominos, kurios liudija, kad tai gali būti priešistorinio gyvūno kaukolė.

 

Padidinus fotografiją, kaukolėje buvo galima įžvelgti akiduobes, taip pat žandikaulyje pastebėti ir dantys.

 

NASA paprašyta pakomentuoti, ką “Curiosity” galėjo užfiksuoti Marse, nuo komentarų susilaikė.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
balsas

Kaip visada laki marsofobu vaizduote. Nieko naujo.

oho

likau be zado.. net kazkas kelnese iskrito,,,

Sleep

Paprastas akmuo… Kiek cia zemei metosi akmenu panasiu i kokius nors objektus… Darzoves uzauga i kanors panasus… Tai cia gal irgi prisidejo prie to kazkas… Pievos bet malonu kad zmones dar turi vaizduote :D

NSO

Faktas ,kad pries milijonus metu ,kazkas gyveno tam marse ,tai ir turi but islike kasnors. Ir labai ten panasu ,kaip zemei ,tik nasa retusuoja nuotraukas ,i labai jau raudonas ,nors nera ten taip ryskiai raudona tam marse…

to NSO

Nera jau toks raudonas??? Ka cia pezi durneli, as tik vakar is marso gryzau jis raudonesnis negu tau atrodo

Taip pat skaitykite