Liudininkė: Kelmės mokinių bendrabutyje vaidenasi

kelme-vaidenasiSu anomalija.lt portalo redakcija susisiekė skaitytoja Evelina, kuri teigia, kad Kelmės mokinių bendrabutyje galimai vyksta paranormalūs reiškiniai. Maža to, kažką nepaaiškinamo pavyko ir nufilmuoti.
 
Skaitytoja, kuriai teko bendrabutyje praleisti kelias dienas tvirtina, kad ne tik jai, tačiau ir kitiems ten buvusiems žmonėms, teko susidurti su paslaptinga jėga. Žemiau pateikiame mūsų lankytojos laišką ir atsiųstą vaizdo įrašą.
 
Liepos 12-15 dienomis su draugėmis buvome Kelmėje, kursuose. Mus apgyvendino mokinių bendrabutyje. Pirmosios dienos vakarą su drauge ėjome į dušą, kuris yra rūsyje. Kelias į jį nėra jaukus, aplink daug tuščių, apleistų patalpų. Įėjus į vidų tvyrojo nemaloni atmosfera. Dar pajuokavome, kad čia galima filmuoti siaubo filmus.
 
Dušą norėjome parodyti draugams, todėl padarėme vaizdo įrašų. Nors ten buvo keturi dušai, mes pasirinkome vieną kampinį. Tuo tas vakaras ir baigėsi. Kitą vakarą, maždaug apie 23 val. išėjome į dušą, tačiau kol sulaukėme savo eilės atėjo vidurnaktis. Įėjus į dušą užsirakinome duris, raktą palikome spynoje iš vidinės durų pusės.

 

Paėjus tolėliau buvo dar vienos durys, kurias taip pat uždarėme. Uždarius jas, jos nežymiai prasivėrė, tačiau mes jas vėl užstūmėme. Kol aš nusiprausiau, nieko keisto neįvyko, tačiau nuėjus mano draugei prasidėjo keisti dalykai.

 

Sėdėjau ant suoliuko, kuris buvo prie antrųjų (neužrakintų) durų. Man besėdint jos staiga prasivėrė, aš jas bandžiau uždaryti, bet jos vėl atsidarė. Tuomet už jų pasigirdo bildesys ir vyriškas balsas. Mano draugė taip pat sakė tai girdėjusi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Aš išsigandau, kad kažkoks žmogus įsiveržė į dušą, pamaniau, kad pamiršom užsirakinti. Kadangi mano draugė maudėsi, nenorėjau, kad kas užeitų, todėl savo kūnu prirėmiau duris. Bildesys paaštrėjo ir iš kitos durų pusės mane kažkas pradėjo stumti. Aš atsitraukiau nuo jų ir durys atsivėrė iki pačio galo, tačiau už jų nieko nebuvo.

 

Iš išgąsčio aš pradėjau klykti. Girdėjau draugės klausimus, tačiau tuo momentu net negalėjau jai atsakyti. Aš buvau visai šalia durų ir jos staiga užsitrenkė, vos neprispaudė man rankos. Patalpoje pasidarė labai šalta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atidarėme duris, patikrinome ar tikrai buvome užsirakinusios, durys tikrai buvo užrakintos. Stengėmės kuo greičiau dingti iš ten.

 

Prieš mus duše buvusios merginos sakė, kad irgi niekada ten daugiau neeis, tačiau nespėjome paklausti kas buvo.

 



 

Grįžus namo peržiūrėjome įrašus ir pamatėme kai ką neįprasto. Viename video (ties 4-5 sekunde) matosi kažkas juoda, kuris staiga dingsta, kaip tik prie to dušo kuriame mes maudėmės. Vėl filmuojant tą vietą įrašas sustringa, tačiau tęsiasi toliau. Kitame įraše tos durys, kurios darinėjosi susilieja į juodą dėmę.

 

Esame labai išsigandusios ir norime sužinoti kas tai galėjo būti. Manome, kad ten gyvenę mokiniai yra bandę atlikti spiritizmo seansus. Gal bent numanote kas ten galėjo būti?

 

Evelina

 

Anomalija.lt klausia savo skaitytojų, kaip manote, ką pavyko nufilmuoti liudininkei? O gal ir Jus turite paslaptingų istorijų iš Kelmės mokinių bendrabučio? Laukiame jūsų komentarų.

Rekomenduojami video:


2500
24 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Nuo mamytės sijonų atsiplėšė ir dabar bijo net savo šešėlių. Pzdc :DDD

Nesvarbu

aš tai nieko nemačiau

Katanukas

Savo šešėlių jau bijo :DD Mažiau gert ir rūkyt žolės reikia, nesivaidens visokie velniai

dr34m

Ties “4-5s kažkas juoda, kuris staiga dingsta”, tai manyčiau tas pats kažkas juoda vėl pasirodo 12s.

Slapuke !!!

Na kiek as gyvenau ten niekada nera pasivaidene nei garsu neesu isgirdusi, o cia kazkam atejusi i bendrabuty pradejo vaidentis, vaizdo irase yra ten seselis paprasciausias ir tiek… Rusyje kur yra dusas, jo ten yra siurpoka sakyciau, nemalonu leistis i apacia :-)

Saulys

Be abejo idomus atvejis. Is pasakojimo panasu, kad neramios dvasios buta. Seselis 4-5 sekundeje – aisku. Pirmoje sekundeje matosi grindyse sviesos saltinio atspindys kuris yra patalpos viduryje prie lubu. Po juo einant susidarytu tas ka matome. Namas gali buti pastatytas kaip nors prie kapo ar ant kapo, kur kazkas buvo nuzudytas (po antro pasaulinio karo buvo pilna nezinomu kariu). Daznai tai yra nesiriztancios pereiti sielos. Gali buti, kad siela pagauta stipresnes blogio jegos manifestuoja per pagauta sieluke. Seansai… Kas ten toj mokyklloj kokius seansus, juo labiau sekmingus gali padaryti? Tarp kitko labai stipriai nesiulau tu seansu atlikineti. Praktika rodo, kad… Skaityti daugiau »

Saulys

Beje gal Anomalija.lt turi ka pasiusti gauti daugiau medziagos. Aisku atsargiai stengiantis neprisikabinti dvasios prie saves.

Sonrytis Uzumakis iš Fairytail

Na , kagi gali būti kad žmonės bandė atlikinėti spiritizmo seansus (kviesti dvasias).O jeigu ne tai ta gali būti kaikas žymiai žiauresnio…. Net nenoriu pasakot… Nu, bet pasakysiu… blem sunku paaiškint :D.. žodžiu jeigu žmogus prieš tai gyveno ten, ir jis perdaug prisirišo prie to kambariuko/butuko kad niekad nebenorėtų netekt jo – ir tada miršta (tame bute) aiškus miršta ne nuo pačio buto :D nu aš nežinau aplinkybių… Ir svarbiausia kad tada ta dvasia negauna ramybės, net negali eit į kitus vartus (anapus)… Tai ir trukdo gyvent ten dabar apsistojusiems žmonėms.

Sonrytis Uzumakis iš Fairytail

aiškus , retai tokių atvejų pasitaiko :)

Anonimas

Tas “kažkas juoda” yra šešėlis….

Sanja

Nu buvo ten nebuvo is video nelabai pasakysi bet mane labiau juokina tie kurie sako xujnia fake eikit miegot ble zmones jei netikit ir saipotes tai naxuja jum skaityt apskritai sita straipsni nes ble ziuriu kas antras komentars fake ir t.t

Jaunėlis

Pasirodo ir vaiduokliai būna iškrypėliai mėgstantys paspoksoti į besimaudančias moteris.

ten tavo tevas maudesi

xD

Taip pat skaitykite