Projektas „Aldebaran“: pasaulio elito paslaptys (12 dalis)

aldebaras-projektasAnkstesnes projekto „Aldebaran“ dalis galite rasti paspaudus čia.
 
Tikrasis reptilijų tikslas
 
Pirmą kartą pasaulis išgirdo apie “Reptilijų tikslą” 1983 metais, kai NBC parodė fantastinį serialą “V”. Ateivių rasė atvyksta į Žemę didžiuliuose lėkštės pavidalo kosminiuose laivuose. Be neįprastų akinių ateiviai niekuo nesiskyrė nuo žmonių.
 
Svečiai – kitaip “V” – sakė, kad turi taikius tikslus, o jų planeta “nesveikuoja”. Kad pagydyti planetą, Vizituotojams “V” reikalingas tam tikras Žemės mineralas. Mainais už mineralą Vizituotojai perdavė žmonėms žinias apie technologijų vystymą. Pasaulio vyriausybės nusprendė duoti prieglaudą Vizituotojams.
 
Pradžioje vizituotojai laikėsi savo žodžio ir išvystė draugišką bendradarbiavimą. Vizituotojų lyderiai Diamna ir John neužilgo buvo pakviesti prisijungti prie vyriausybių ir tarptautinių organizacijų (kaip suvienytų nacijų organizacija). Nepastebimai Vizituotojai pradėjo skleisti savo įtaką pasauliui.

 

Taip pat nežinant kitiems žmonėms, kai kurie mokslininkai pradėjo dingti. Vėliau, praėjus ilgesniam laikui, žmonės buvo įtraukti naujų technologijų jiems patiems to nepastebėjus. Mokslininkai ir mokslas pradėjo būti persekiojami ir baudžiami. Įtardamas kažką negero, televizijos reporteris nepastebėtas įsigauna į vieną iš laivų ir išsiaiškina, kad vizituotojai yra reptilijos ir jie ėda gyvus gyvūnus. Tikslu paslėpti tikrąją išvaizdą jie turi dėvėti sintetinę odą ir užsidengti akis akiniais. Jų tikrasis atvykimo motyvas yra užvaldyti Žemės resursus ir dauginti žmones, maistui ir vergams. Tuomet buvo suformuotas pasipriešinimo judėjimas ir šį kartą “V” naudojama kaip Victory – pergalė – jų emblemoms. Bandoma išlaisvinti pasaulį nuo tironų reptilijų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“V” prasidėjo nuo “Storm Warnings” (Įspėjimai apie audrą – vert.). Tai ekranizuotas antifašistinis romanas „It Can‘t happen here“ parašytas Snicliar Lewis. Romanas pasakoja kaip dešino sparno politikas prisistato žmonių išrinktuoju tam, kad išplėsti populiarumą. Po to kai jis pasidarė senatoriumi, jis pradėjo veikti kitus vyriausybės politikus ir, paprastiems žmonėms visiškai to nepastebint, Amerikoje pradėjo atsiradinėti fašistinė diktatūra.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pristatydamas „Sorm Warnings“ televizijos kompanijai NBC, rašytojas Kenneth Johnson pasakojo, kad jo kūrinys gali būti per daug painus vidutiniškam Amerikos žiūrovui. Žinoma abu kūriniai – „It Can‘t happen here“ ir „Storm warnings“ yra to, kas atsitiko nacistinėje Vokietijoje alegorijos. NBC nusprendė pavadinti „Storm warings“ fantastiniu trileriu pavadinimu „V“ ir naciai pakeisti reptilijomis, o žydai mokslininkais. Kai kurie žiūrovai žinoma gali pastebėti alegoriją, bet tiems kurie to nepastebėjo, filme palikta detalės, kurios susietos su išsigelbėjusiu nuo Holokausto įspėjimu. O tiems, kurie visiškai nieko nesuprato – filme pilna specialių efektų.

 

Naujoji reptilijų mitologija pradėjo kilti per paskutinį dešimtmetį. Skirtumas tarp dabartinės ir tos, kuri parodyta „V“ tas, kad žmonės tiki dabartiniu reptilijų tikslu. Naujojo reptilijų tikslo esmė yra ta, kad jos gyvena tarp žmonių ir jų tikslas yra dominavimas visame pasaulyje. Yra daug įvairių pasakojimų šia tema. Kai kurie tiki, kad reptilijos gali pasikeisti ir priimti žmogaus pavidalą; kiti tiki, kad yra tikrosios reptilijos, kurios negali pasikeisti į žmones, tačiau tie kurie yra jų ir žmonių hibridai – gali.

 

Kai kurie pasakotojai sako, kad reptilijos atskrido iš kosmoso, kiti pasakoja kad jos atsirado Žemėje. Visi atrodytų sutinka, kad reptilijos gyvena uolose ir turi sugebėjimą keliauti kosmose šviesos greičiu. Kai kas pasakoja, kad reptilijos gyvena atskirai nuo žmonių, tačiau visos jos gali versti žmones jų klausyti; kai kas sako, kad pasaulio labiausiai galingų institucijų savininkai labai turtingos šeimos yra reptilijos. 2009-jų “V“ buvo perekranizuotas. Nors pirmasis „V“ serialas buvo po dviejų sezonų sustabdytas, tačiau vėliau pastatytas dar vienas – jaunesnei kartai.

 

reptiliju-civilizacija

 

Reptilijų legendos kilimas neaiškus, kitą kartą atrodo, jog legendos kilimo šaknys yra kilusios iš „kriptologo zoologo“ John Rhodes darbo reptoidų tyrimo laboratorijoje Kalifornijoje. Savo straipsnyje „Reptilijų – žmonių ryšys“ 1994 metais Rhodes teigė, kad kai kurios dinozaurų rūšys išsisaugojo po milžiniško meteorito kritimo prieš 65 milijonus metų. Tos rūšys išsivystė į protingas dvilytes būtybes – reptoidus, kurie pradėjo kurti pažangias technologijas (labai panaši teorija į kitą, pateiktą 1982 metais paleontologo Dale Russell).

 

Pagal Rhodes – pridedant Zachariją Stichin užuominas – prieš 200000 metų Homo Erectus genai buvo paimti su reptoidų genais tikslu genetiškai sukonstruoti dabartinius žmones, kurie vėliau buvo naudojami vergais. Stichin‘as – Rhodes teigė, kad įrodymai tam rasti Mesopotamijos mitologijoje, kuri pasakoja kaip Annunaki sukūrė žmones būti vergais. Kitaip tariant Annunaki buvo reptiodais. Tačiau ne visi reptiodai – dievai buvo nuodėmingi. Pagal John Rhodes, Enki – kritęs dievas, kuris patobulino žmones, kad jie galėtų suprasti, kas aplinkui dedasi. Vėliau jie pabėgo nuo reptoidų – dievų – valdovų. Išsilaisvinimas vedė į šiandienos situaciją, kurioje mes – žmonės esame dominuojanti rasė ir mūsų buvę dievai ir vergvaldžiai įsikūrė požemyje tyliai laukdami progos, kada galės vėl valdyti žmones.

 

Požeminių reptiodų sukūrimui galėjo turėti įtakos 1934 Sausio 29 dienos Los Angeles Times straipsnis. Straipsnis teigė, kad kasinėdamas kalnakasybos inžinierius G. Warren Shufelt atrado tunelinį miestą po Los Angeles gatvėmis. Mažasis vadas Žaliasis Lapas iš indėnų Hopi Arizonoje genties, informavo Shufelt‘a, kad miestas buvo pastatytas prieš 5000 metų technologiškai išsivysčiusių žmonių žinomų „Žmonės – šliužai“ vardu. Matomai jie buvo taip pavadinti, nes turėjo šliužų savybę išgyventi dykumoje.

 

Shuflet’as teigė – Hopi vadas jam sakė jog Žmonės – šliužai pastatė miestą tam, kad išsigelbėtų nuo kažkokios didžiulės katastrofos. Jie taip pat yra paslėpę didžiulius kiekius aukso tose olose. Paslėptas auksas buvo visos istorijos „vinis“. Daugelį metų G. Warren Shufelt pasakojo istoriją apie paslėptą po miestu auksą ir tuo pačiu viliojo investuotojus investuoti į kasinėjimą. Jo pirmoji istorija buvo ta, kad Meksikiečiai pasidėjo auksą tunelyje prieš tai kai Amerikiečiai perėmė miesto kontrolę.

 

Jis pateikė lobiui rasti žemėlapį. Atsirado keli pakankamai optimistiškai nusiteikę investuotojai, kurie patikėjo istorija ir užmokėjo už kasinėjimus. Kai buvo įrodyta, kad aukso nėra, Shufelt pakeitė istoriją ir „atskleidė tiesą“ apie Žmones – šliužus ir jų požeminį miestą. Nėra likę jokių įrodymų, kad Shufelt‘as buvo kvalifikuotas kalnakasybos inžinierius ir, ko gero, mažasis vadas Žaliasis Lapas buvo samdytas aktorius vardu L. Maklin. Istorijos pagražinimui Shufelt‘as pridėjo, kad jis sukūrė prietaisą kuris naudojo „radijo x spindulius“. Jų pagalba jis galėjo matyti kiaurai akmenį. Keisčiausia, kad kai kurie finansuotojai norėjo mokėti už tolimesnius kasinėjimus. Istorija apie požeminį miestą su laiku keitėsi ir galų gale iš Žmonių – šliužų padarai pavirto vien tik šliuzais.

 

Geriausiai žinoma istorija apie reptilijas buvo ta, kurią parašė David Icke 1999 knygoje „The Biggest Secret“. Pagal jo hipotezę, prieš 450000 metų reptilijų rasė atvyko į Žemę iš planetos kuri yra Thuban žvaigždės sistemoje. Žvaigždė yra Draco (drakono) žvaigždyne. Jų tikslas buvo kasti žemėje monoatominį auksą, kuris padėjo padidinti jų protinį sugebėjimą.

 

Reptilijos ne tik, kad atėjo iš Thuban‘o. Sakoma, kad jos egzistuoja vibruojančioje dimensijoje, daug aukštesniame dažnyje nei egzistuoja žmonės. Reptilijos, sakoma, gali pakeisti išvaizdą dėl to, kad jos gali išeiti ir grįžti atgal į savo dimensiją. Visai neseniai hipotezė buvo papildyta teiginiu, kad viskas ką mes suvokiame, kas mums atrodo tikra – iš tikrųjų yra holografinė matrica siunčiama iš Mėnulio. Mėnulis yra tuščiaviduris planetoidas pagamintas reptilijų prieš tūkstančius metų.

 

Gretinant John Rhodes raštus, reptilijos iš Thuban sistemos planetos, sakoma buvo Annunaki, kurie genetiškai sukonstravo žmones būti jų vergais. Antroji ir trečioji genetinės „konstrukcijos“ įvyko prieš 30000 ir 7000 metų. Trečios programos metu reptilijų genai buvo sumaišyti su kaukazietiškomis žmonių „versijomis“, vadinamomis „Arijiečiais“.

 

Sakoma, kad jie buvo ypatingai žiaurūs, nes buvo pradėti Marse. Šie galutiniai hibridai pasidarė Babiloniečių brolija. Ji subūrė šeimų tinklą kuris vedamas asmeninių interesų įkūrė organizacijas valdančias pasaulį. Kai kas teigia, kad Babiloniečių brolijos nariai geria žmonių kraują, praktikuoja satanizmą, ir gauna psichinę energiją iš kenčiančių žmonių. Reptilijos laiko žmoniją „sapnų pasaulyje“ naudodami mediciną, kurią įmaišo į vaikams duodamus skiepus, o į vandenį deda fluoridą, kad vėliau tą būseną palaikyti.

 

Kaip sakiau ankstesnėje dalyje – aš sutinku, kad Babiloniečių brolija kontroliuoja pasaulį. Bet tikrieji brolijos nariai neturi visiškai nieko bendro su išvaizdos keitimu, kraujo gėrimu, satanistinių reptilijų hibridais. Brolijai taip pat nereikia naudoti vaistus ar siųsti holografinę matricą iš Mėnulio tam, kad kontroliuoti žmoniją. Globalinė žiniasklaida visiškai pajėgi tai padaryti.

 

Padėkime į šoną aiškiai psichozinius „įrodomus“ apie įžymybių išvaizdos keitimąsi. Dauguma „faktų“ yra daugiau nei juokingi. Pavyzdžiui tariamoji Annunaki kilmė yra žvaigždė Thuban, Drako žvaigždyne – žvaigždynas taip pavadintas, nes atrodo kaip drakonas. Tačiau drakonas atrodo kaip drakonas tik mūsų, Žemės atžvilgiu. Žiūrint iš Thuban sistemos, žvaigždynas visiškai ne atrodo kaip drakonas.

 

Skamba absurdiškai, kad ateiviai panašūs į drakonus atskrido iš žvaigždyno, kuris tik iš Žemės atrodo kaip drakonas. Dėl žvaigždžių išsidėstymo kaitos laikui einant Drako žvaigždynas, tuo metu kai reptilijos atvyko į Žemę, prieš 450000 metų, visiškai neatrodė kaip drakonas. Įdomu, kad fantastinis filmas „Enemy Mine“ taip pat parodo reptilijų rasę, kuri atvyko iš Drako žvaigždyno. Thuban – tai dvilypė žvaigždė ir bet kokia planeta besisukanti apie dvilypes žvaigždes juda nepastovia tvarka.

 

Tuo būdu planetos besisukančios apie tokią saulę neišsilaiko „auksinėje zonoje“ kurioje gali atsirasti gyvybė. Bet svarbiausia Thuban‘o mase yra 3.85 karto didesnė nei Saulės, kas reiškia, kad žvaigždė egzistavo daugiausiai 450 milijonų metų – per daug trumpas laikotarpis atsirasti gyvybei, nekalbant apie aukšto technologinio išsivystymo rasę.

 

Projektas „Aldebaran“: pasaulio elito paslaptys (13 dalis)

 

Vertė: Šaulys

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite