Kaip elgiasi Zodiako ženklai juos pasiuntus… ir kaip jie keršija

pyktis-zodiakai-kerstasSvarstyklės
 
Šio Zodiako ženklo atstovai gali su šypsenėle nueiti „ant trijų raidžių“. O tos, kurios nenueina iš karto, pademonstruoja pavydėtiną solidarumą: pasiūlo eiti ten kartu. Vis linksmiau! Nepaisant to, Svarstyklės – pakankamai greitai įsižeidžiantis ženklas. Bet iš tikrųjų keršyti jos nelabai ir moka. Tokiais atvejais elgiasi kaip tie vaikai: „Ach tu man taip, na gerai, o aš tau taip“. Šio ženklo atstovai visada jaučia ribą. Tiesa, ir pasiųstos Svarstyklės nesupranta, kad dėl to reikia keršyti.
 
Todėl bene populiariausias tarp šio Zodiako ženklo atstovų kerštavimo būdas – tai iškviesti skriaudėją į žodžių dvikovą, pateikti jam savo kaltinimus ir pareikalauti paaiškinimų. Nors oponentų paaiškinimai neretai būna daugiau nei išsamūs, bet nereiškia, kad jie objektyvūs ir teisingi. Tačiau šio Zodiako ženklo atstovai turi ir stipriąją savo keršto pusę. Pavyzdžiui, gali padaryti taip, kad kaip mat pasikeis į blogąją pusę aplinkinių nuomonė apie Svarstykles nuskriaudusį asmenį.
 
Beje, labai originalus ir šio ženklo moterų keršto būdas. Jos mėgsta vidury šaltos žiemos išvykti į kurią nors egzotišką šalį ir iš ten per „Skype“ parodyti skriaudėjui liežuvį, kad jam taptų pavydu ir apmaudu. Apskritai, šio Zodiako ženklo atstovai galvoja, kad psichologinio pobūdžio intrigos – intelektualaus keršto požymis.

 

Skorpionas

 

Šio Zodiako ženklo žmogų pasiuntus „ant trijų raidžių“ apsimeta, kad neišgirdo arba nesuprato. Iš tikrųjų Skorpionas net nesiruošia ten eiti, kadangi jo visiškai kiti gyvenimo prioritetai ir karminė misija. Užtat šio Zodiako ženklo atstovas, kaip nei vieno kito, atkešys taip, kad ne tik praeis bet koks noras vėl jį pasiųsti, bet apskritai pasipainioti po kojomis. Beje, šis ženklas garsėja ir savo krečiamomis kiaulystėmis. Bet kartais gal ir nepelnytai. Iš tikrųjų, gal net daugiau kiaulysčių ir niekšybių gali iškrėsti … romantiškosios Žuvys. Taigi, normalus ir adekvatus Skorpionas pirmiausiai žiūri savo interesų ir reikalų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jis linkęs ne tik visus kontroliuoti, bet ir laikyti „pakabintus ant kabliuko“. Tačiau užtenka kam nors vos pirštu paliesti Skorpiono interesus, šis kaip mat stveria niekadėją už pakarpos ir suleidžia jam „nuodų“. Nors pagrindinis šio Zodiako ženklo atstovo tikslas yra ne visiškas priešininko nuginklavimas, o suduoti jam kuo stipresnį moralinį smūgį žemiau juostos, kad nebepajėgtų atsitiesti. Beje, Skorpionas nepraleis progos suteikti savo priešininkui ir fizinį skausmą, traumą, dėl kurios jis kankintųsi iki savo gyvenimo pabaigos. Apskritai Skorpiono žmonės laikosi principo: „Mušk savus, kad svetimi bijotų“.

 

Todėl neretai palieka saviems gilias, ilgai kraujuojančias ir negyjančias žaizdas. Mat, jiems šimtą kartų lengviau padaryti tai saviems nei svetimiems. Juk gerai žino saviškių visas silpnąsias vietas ir nėra sunku daug kartų bakstelėti į jas. Įsidėmėkite: nei vienas šio ženklo atstovas niekada nepamiršta jį įskaudinusio asmens. Todėl pasitaikius bet kuriai, kad ir menkai, progai, vėl užbers druskos ant šviežiai beužsitraukiančios žaizdos, kad jo keršto objektas nepamirštų su kuo turi reikalų.

 

Imunitetą Skorpiono įkandimams turi nebent Dvynių ženklo atstovai. Mat ne vienas iš jų yra užsiauginęs kietą odą ir net sugeba juokauti, tarsi juos ne įžeidinėtų, o kutentų padus plunksnele.

 

Šaulys

 

Pasiuntus šio Zodiako ženklo atstovus jie pirmiausiai susimąsto : “O gal iš tikrųjų jau laikas?“ Nors eidami ten, daug kartų atsisukinės ir žvalgysis į šalis, norėdami nepamiršti kelio atgal. Priėję iki reikiamos vietos, kur juos pasiuntė, liks ten ilgam. Bet retsykiais duos apie save žinoti: „Girdi, gal jau laikas būtų grįžti? Niekada? Labai gaila“…

 

Tagi, Šaulio žmones galima pavadinti įkyriais keršytojais. Viena išskirtinė, o gal ir ypatinga jų keštavimo motyvacija: džiaugiasi turėdami galimybę vardan teisingumo ir principų pribaigti tuos, kurie pasitaikė po ranka. Tiesa, kol šio Zodiako ženklo atstovai samprotauja ir filosofiškai išvedžioja savo teisingumo ir moralės principų supratimą, paaiškėja, kad nebėra ką ir pamokyti. Be to, Šaulys nesiims to reikalo, jei tai nekvepia diktatūra. Vadinasi, norėdamas įrodyti savo teisingumą, Šaulys iš pradžių paaiškina susirinkusiai tautai, kiek šioje žemėje blogų žmonių, o paskui laukia garsių plojimų ir kad būtų išlydėtas su fejerverkais ir saliutais. Be to, šio Zodiako atstovas – principingas iki panagių, todėl ilgai nešioja pyktį užanty ir kerštingas.

 

Kitaip tariant, susitikęs savo skriaudėją praėjus ir 20 metų, jis sėkmingai realizuoja ilgai kurtą ir puoselėtą savo keršto scenarijų. Ir tai padaro su didžiausiu malonumu ir džiaugsmu. Beje, Šaulio žmonės, kaip nei vienas kitas Zodiako ženklas, sugeba atkeršyti rafinuotai. Štai, tarkim, jums reikia gauti pažymą, kad pasiskiepijote nuo kurios nors infekcinės ligos. O tos institucijos valdininkei, Šaulio Zodiako ženklo atstovei, prieš penketą metų užlipote ant kojos ir neatsiprašėte. Tai dabar laikykitės…

 

Beje, atkeršys laikydamasi visų instrukcijų. Dėl tos nelemtos pažymos jums teks apeiti trisdešimt pragaro ratų, kol iš naujo surinksite visas reikiamas pažymas apie savo šeimos sudėtį, atlyginimo dydį, turimą turtą ir pateiksite kaip įrodymą turintys teisę gauti prašomos pažymos. Ir tai dar ne viskas. Paskui Šaulė valdininkė mažiausiai trejetą metų tikrins ir derins pristatytas pažymas dešimtyse komisijose. Ir tai dar ne viskas. Galų gale išduos jums pažymą be antspaudų. O paskui pasiųs uždėti vieną iš jų viename miesto gale, o kitą – kitame miesto gale.

 

Ožiaragis

 

Siunčiamas „ant trijų raidžių“ Ožiaragis žingsniuoja ryžtingai, nė kiek neabejodamas ar dvejodamas. O jei sugalvotumėte atsiimti savo žodžius, net nemėginkite jį pasivyti. Nes jis grįš pats ir atkeršys. Galite tuo nė kiek neabejoti. Ką reikia padaryti, norint, kad Ožiaragis atkeršytų? Nebent pasiųsti kuo toliau… Mat šio Zodiako ženklo žmonių iš esmės neįmanoma išvesti iš pusiausvyros.

 

Kadangi jie išsiskiria iš kitų ištvermingumu ir kantrybe. Greičiau jie kurį nors išves. Tarkim, jau minėtu būdu pasiuntus Ožiaragį ten ir pavyktų jį įsiutinti. Žinoma, tai – blogai, bet keršto vis tiek nesulauksite. Beje, tai nereiškia, kad šio ženklo atstovas šį reikalą paliks likimo valiai.

 

Tiesiog Ožiaragis prisikas iki skriaudėjo patyliukais, kol visi koziriai bus jo rankose. Bet būna ir blogiau. Tada įsiutęs Ožiaragis gali padaryti daugiau nei pykčio pagauta padaro Mergelė. Tai yra, jei Mergelė gali tiesiog palikti „lašantį čiaupą“ ir išeiti, tai Ožiaragis išims iš „lašančio čiaupo“ kurią nors detalę, kad vanduo pradėtų tekėti upeliu. Užkirsti kelią šio Zodiako ženklo atstovo kerštui galima nebent užminavus rajonus mažiausiai 300 km. spinduliu. Bet tik tuo atveju, jei įsitikinsite, kad Ožiaragis neturi saviškio kariniame dalinyje, kuriam ir pavesta susprogdinti. Beje, tipiškas Ožiaragis, filmo apie Šerloką Holmsą herojus, profesorius Moriartis.

 

Vandenis

 

Šio ženklo atstovas eina „ant trijų raidžių“ lengvai ir nerūpestingai, pasikvietęs į kompaniją pora savo draugų, kad būtų su kuo paplepėti pakeliui. O jei žingsniuoja vienas, tai linksmai pašvilpaudamas ir neatsisukdamas. Deja, bet ne visi žino, kad ir dėl tų trijų raidžių Vandenis gali atkeršyti. Nepaisant to, jie ir keršija žaismingai juokaudami, tarsi visai nerimtai, bet pasiuntusiam jį asmeniui iš tikrųjų atsirūgsta su kaupu.

 

Tiesa, kai kurie šio ženklo atstovai kerštą supranta kaip kito žmogaus išdavimą, begėdišką apgavystę ar melą. Vienaip ar kitaip, bet iš esmės neįmanoma išvesti Vandenį iš kantrybės ar pusiausvyros taip, jog šis pultų keršyti. Mat šio Zodiako ženklo atstovai nesiskundžia humoro jausmo stygiumi, todėl greičiau „užknis“ ir padarys visišku idiotu savo priešininką.

 

Tipiškas Vandenis – žinomas personažas filme „Vienas namuose“. Tai yra, jis savo veiksmais, net pats to nesuprasdamas, gali privesti priešininką net iki mirties. Tarkim, be jokių blogų ketinimų prislinksite patyliukais prie Vandenio iš nugaros. O jis kaip tik tuo momentu prisimins, kad puikiai moka daryti salto atgal. Kaip manote, ir kas po to bus? Teisingai. Vandenis pataikys jums į galvą abiem savo kojomis, o paskui iškvies greitąją pagalbą ir palydės į ligoninę. Bet ten prisimins, kad moka perrišti žaizdas ir netyčia jums perriš taip, kad net pamiršite kaip reikia kvėpuoti. O prisiminus jau gali būti per vėlu…

 

Žuvys

 

Šio Zodiako ženklo žmonės pasiųsti „ant trijų raidžių“ eina tyliai, net antakiais nekrusteli. „Pagalvok ir ne taip buvo. O gal tai tik į gerą. Ačiū ir už tai, nes juk ir užmušti galėjo. Šiandien tiesiog man labai pasisekė!“, – ramina save. Nors iš tikrųjų labai nesunku įskaudinti ar įžeisti Žuvų ženklo žmones. Bet įskaudinti taip, kad norėtųsi atkeršyti, gali tik pakankamai artimas žmogus.

 

Mat visų kitų padarytas nuoskaudas Žuvys pamiršta gana lengvai ir greitai. O keršija šio ženklo atstovai visais įmanomais būdais. Jos rezga už nugaros intrigas, užkerta kelią skriaudėjui būtent ten, kur jis visai nesitiki ir nelaukia. Bene paprasčiausias Žuvų moters kerštas – vaikščioti nuoskaudų kupinu veidu ir visiems pasakoti, koks jis negeras žmogus ir kaip žiauriai pasielgė su ja. Tai Žuvims pavyksta padaryti labai natūraliai, todėl, kad jos ir įsižeidžia labai nuoširdžiai.

 

O jei šio ženklo atstovėms pasirodys, kad tai per menkas kerštas, gali paskleisti apie savo skriaudėją baisiausius gandus, ne ką blogesnius nei Dvyniai. O gal ir geresnius, nes Žuvų prigimtinė savybė – daug ko nepasakyti iki galo ar nutylėti. Todėl įniršusi žuvelė gali padaryti įspūdį, kad ji visai ir nepyksta. O paskui apsimetusi norinti labai padėti skriaudėjui, gali tiek privirti košės jam, kad šis ilgai ją srėbs ir neišsrėbs. Beje, nepavyks apkaltinti šio Zodiako ženklo atstovo ir piktais kėslais, kadangi iš anksto pasirūpina „alibi“. Be to, Žuvys sugeba užkabinti kitų skaudamas vietas ne blogiau nei Skorpiono žmonės.

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ddd

Žuvų nėr????

mergele

didziausia nesamone, as mergele ir niekas neatitiko

Var

Pasakos.

Visažinis

Dvyniai – tikra tiesa :)

skarlet

vandeniui-100%

Oi

Jeigu norit būti labai tikslūs, tai pats Šerlokas Holmsas yra Ožiaragis, o Moriartis daug panašesnis į Dvynius arba Liūtą.

hjhggh

nesąmonės

Veziuke

Apie vezius taikliai pasakyta :D

avinas

Tikra tiesa .Avinams ant galvos neuzlipsi ];;]

Skorpione

Taip o kaip gi kitaip.. Kaip tik skorpionas, taip pats blogiausias.. Va taip nuteikinedami žmonės prieš skorpionus, jūs net nesusimastot kad vien per tokius straipsnius poto skorpionai ir yra atsiskyreliai, nes bijo žmonių, kadangi vos išgirdę jog esi skorpionas, jie automatiškai atmeta betkoki norą bendrauti, nes bijo jų… Kiek galima šitiek purvo pastoviai pilt ant skorpionu… Niekada nieko gero..

Veziuke

Puikiai sutariu su skorpionais :-) Labai gerasirdziai zmones, visada padeda.

hjhggh

Tie, kurie vertiną žmones pagal horoskopo ženklą, ar aplamai šitą mėšlą priima rimtu veidu, su tokiais nereikia bendraut, nes matomai, intelekto nėra…

Taip pat skaitykite