Liudijimas iš pirmų lūpų: toje ligoninėje kažkas tikrai negerai

taunton-ligonineInternete galime rasti daug straipsnių apie apleistas ir paslaptingas vietas. Tačiau kartais įdomu išgirsti ir ten pabuvojusių žmonių liudijimus iš pirmų lūpų.

 

Žemiau yra pateikiamas laisvas vertimas komentaro apie apleistą Taunton State ligoninę (plačiau apie ją galite paskaityti čia: „5 žiauriausias istorijas turinčios psichiatrijos ligoninės“). Komentatorius, pasivadinęs murdered spirit, rašo:

 

“Reikia paminėti, kad iki pat šių dienų (komentaras rašytas prieš trejus metus – red. past.) į Taunton State ligoninę buvo labai lengva įsmukti. Daugybę metų ją „saugojo“ du pagyvenę ir lėti sargai, kurie neva turėjo nuvaikyti smalsaujančius vaikus.

 

© hauntedhovel.com

© hauntedhovel.com

 

Dabar ligoninę saugo privati apsaugos firma, labai rimtai žiūrinti į savo darbą, tad jei bandysi įlįsti, būsi pagautas. Nors jie nieko blogo tau nepadarys, žinoma.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pati ligoninė nėra vienas pastatas, o didelis jų kompleksas su pagrindiniu pastatu bei aplinkiniais, į kuriuos iš pirmojo gali patekti per požeminius tunelius (labai baugius, beje). Kai esi su krūva draugų ne taip baisu, bet jei reikėtų pabūti vienam, privaryčiau į kelnes per pirmas penkias minutes.

 

taunton

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Netgi kai eini su draugais, vis tiek nesinori būti paskutiniam, nes visada atrodo, kad kažkas yra už tavęs. Aš žinau, apie kurias duris eina kalba straipsnyje (duris, vedančias į rūsį, kuriame neva arba iš tikrųjų su pacientais buvo atliekami satanistiniai ritualai – red. past.).

 

Nuo jų sklinda nenusakomo blogio pojūtis. Mano buvusi mergina netgi yra susižeidusi prie pat tų durų, o niekada anksčiau taip nėra buvę jokiame kitame apleistame pastate.

 

Per pastarąjį dešimtmetį ligoninėje buvau daugiau nei penkiolika kartų ir tikrai girdėjau nepaaiškinamų dalykų – durų trankymąsi, žingsnius ir taip toliau. Būdamas ten rimtai jautiesi stebimas ir nelaukiamas. Niekada netikėjau įvairiom magijom, netgi po viso to, ką aprašiau, bet viskas pasikeitė, kai išvydau šėšėlinį žmogų ar bent jau mano smegenys įteigė man, kad išvydau. Jis slinko gal už kokių trijų pėdų nuo manęs, ne kaip paprastas šešėlis, bet plokščia, fiziška substancija, tamsesnė už sieną, judanti tikslingai. Nuo tada niekada nebegrįžau ten. Net iki šiol matau tą vaizdą košmaruose.

 

opacity.us

© opacity.us

 

Na, o grįžtant prie žemiškesnių temų, eidamas ten turi būt atsargus. Kartais galima sutikt narkomanų ar girtuoklių, ieškančių kur praleisti naktį. Pora mano draugų buvo įžengę tiesiai į kažkokios gaujos vakarėlį, vos išnešė sveiką kailį.

 

Daug grafiti, daug tuščių alaus butelių. Būtų puiki vieta dažasvydžiui, bet ten tikrai nejauku būti vienam. Viename iš pagrindinių pastatų yra galimybė užlipti ant stogo, atsiveria visai neblogas vaizdas, tačiau turi būti atsargus, kad neįkristum pro vieną iš ten esančių skylių. Vietomis tikrai yra asbesto, kaip ir keisto kvapo – drėgmės ir dulkių. Šviežio oro gūsis po visko yra tikrai reikalingas.

 

Taigi, sudėjus viską į vieną – tai šauni vieta patyrinėti.”

 

Parengė E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Poltergeistas

Tekoviename is tokiu ligoniniu apsilankyti.Taip pad darem tura Norwich Asylum. Gaila didelis kompleksas jau isgriautas taciau pagrindinis pastatas bei morgas islikes. Pojutis tikrai buvo nemalonus, lyg kazkas stebetu. Morge faktiskai sirdis stojo :D

Anonimas

E. bus dar idomybiu tavo?

maniakas

paziurekit filma ,,grave encouters” susijes su siuo straipsniu

Vincukas

Noreciau pakeliauti, taciau ne siaip turistauti, o aplankyti stai tokias aprasytas vietas :)

Taip pat skaitykite