Interviu su buvusiu juoduoju magu – kodėl nusisuko nuo tamsos?

juoda-baltaParapsichologas, Rei Ki meistras Aleksejus Šiškariovas ilgus metus buvo atidavęs save “juodajai magijai” ir apeigoms, kurios galėjo stingdyti kraują. Tačiau dabar pats prisipažįsta, kad viskas turi savo kainą ir už viską ką žmogus gyvenime daro, anksčiau ar vėliau reikės susimokėti.
 
Su Aleksejumi kalbame apie tai kodėl jis nusprendė atsisakyti “juodosios magijos”, jo ateities planus, ir kuo jis užsiima dabar.
 
Aleksejau, kai paskutinį kartą kalbėjome, ne kartą užsimindavote, kad “juodoji magija” Jums ne svetima. Sakykite, kas pasikeitė?
 
Pasikeitė mano požiūris į darbą, pasikeitė darbo specifika. Taip pat gavau Reiki meistro iniciaciją, tas dalykas padės man praktikose.
 
Kodėl magai dažnai renkasi tą pavadinkime “juodą kelią”, jeigu galima tuos pačius rezultatus pasiekti ir naudojant “šviesius metodus”?
 
Aš nemanau, kad galiu kalbėti apie juoduosius magus atskirai arba visumoje. Kiekvienam savo kelias. Man tamsa davė milžiniškas žinias, praktiką, , suvokimą, pasaulėžiūrą, tačiau nedavė vidinės ramybės. O šviesoje atradau tai. Svarbiausia, kad ir mano vidus susitvarkė.

 

Jeigu tai ne asmeniška, kas Jus pastūmėjo pakeisti kryptį ir atsisakyti “juodosios magijos” apeigų?

 

Asmeninės problemos, kurių nenorėčiau viešinti. Tos problemos privedė prie savianalizės kuri privedė prie krizės. Pradėjau gilintis, kodėl taip. Kodėl jeigu juodas – dažniausia nelaimingas pats iš savęs. Galiausia atėjo nušvitimas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galiu papasakoti šiek tiek apie savo šeimą. Proprosenelis mirė būdamas 36 metų nuo širdies ligos. Prosenelis žuvo Vilniaus gete, jo kapas – kartu su kitais nukankintais tautiečiais Paneriuose. Senelis taip pat baigė gyvenimą nelabai senas, bet vėl gi kentėjo prieš mirtį. Man jau trisdešimt ir aš turiu galvoti rimtai. Tad stoviu veidu į Tėvą, Sūnų ir Šventąją Dvasią.

 

Dabar užsiimate “dvasiniu koučingu” – gal galite apie tai papasakoti plačiau?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dvasinis koučingas tai yra tas pats kaip ir okultinis treningas sėkmei pritraukti. Žmonės visi nori būti sėkmingi ir veiklus. Dvasinis koučingas padės kiekvienam pasiekti viršunių versle, sėkmeje, meilėje. Tad žmogui, kuris nori būti laimingas ir atrasti kelią – siulau dvasinį koučingą arba Šviesiosios magijos globą.

 

Užsiminėte, kad ir “Biblijos terapija” Jums ne svetima. Kas tai?

 

Tai tam tikri ritualai, kur skaitomi bibliniai tekstai. Tai yra stipriausio poveikio ritualai ir jokie juodi ritualai net iš tolo jiems neprilygsta. Reikia tik žinoti kur skaityti, ir kaip skaityti. Tai žinios, kurios buvo perteikiamos Koptų ir Stačiatikių vienuolynuose.

 

Per vieną iš mano mokytojų šią informaciją gavau labai seniai, tačiau labai ilgai ji dulkėjo stalčiuose. Dabar atėjo laikas tai naudoti. Biblijos terapija – tai tie patys Šviesiausi ritualai, skirti turėti reikiamus rezultatus harmonijoje su Viešpačiu.

 

Aleksejus Šiškariovas (asmeninio albumo nuotr.)

Aleksejus Šiškariovas (asmeninio albumo nuotr.)

 

Tokios apeigos kaip mylimo žmogaus pritraukimas dažnai tapatinamos su juoda magija, kadangi veiksmas vyksta prieš žmogaus valią. Tačiau ar tikrai?

 

Pritraukti žmogų linkint jam gero nėra nuodėme. Kaip ir anksčiau, apsiimsiu tai daryti. Bet vadovausiuosi tik Biblijos, Reiki ir kitais šviesios jėgos šaltiniais.

 

Tačiau nuo šiol ritualai skirti nubausti žmogų jums tabu?

 

Taip, vienareikšmiškai. Dar nebuvo konflikto kur buvo kalta tik viena pusė. Ir dar nebuvo konflikto kurio neįmanoma išspręsti taikiai. Tad nuo šiol jokių tamsos ritualų. Apskritai jokio bendravimo su tamsa, nes tai savaime destruktyvu pačiam magui.

 

Ar nukenčia jūsų paslaugų kokybė atsižadėjus “juodųjų ritualų”?

 

Nekiek. Sakyčiau priešingai. Anksčiau man buvo sunkiau dirbti. Dabar dirbu jausdamas tikrą malonumą, ir rezultatai yra labai greiti. Juodas kelias tai tik kelias, tačiau tai gimdo agresiją. Agresija ir pyktis suėda žmogų iš vidaus. O šviesūs ritualai tai pastovi kūryba, malda Kūrėjui ir darbas su savimi. Tamsa – tai ryškiai per daug dogmų. Nedaryk to, nedaryk ano… O gavęs šviesą gavau visokeriopą dvasios laisvę.

 

Kas liks Jūsų darbe nuo seno?

 

Vienareikšmiškai – punktualumas dėl rezultatų ir konfidencialumas kiekvienam klientui. Taip pat lieka visos pranašavimo sistemos (Taro, Lenorman ir taip toliau). Žinoma bendravime su kiekvienu klientu išliksiu griežtas ir kategoriškas, tačiau toks bendravimas būtinas, ypač jeigu žmogus dvejoja.

 

Geriau parodyti duris žmogui, nei įkalbėti daryti tai, ko jis nenori. Kitaip tariant, klientas, kad, sulauktu teigiamo rezultato, turi turėti aiškų norą ir motyvaciją. Žinoma, mano pasukimas šviesos link nereiškia kad atsisakau savo įprasto principingumo ir tikrai neketinu dirbti dykai.

 

Kokie planai ateičiai?

 

Dirbsiu. Planuose – trečios knygos išleidimas, veiklos plėtra, ezoterikos mokyklos steigimas. Taip pat planuoju steigti dvasinės pagalbos centrą. Joje teiksiu nemokamą dvasinę pagalbą žmonėms patyrusiems netektį bei nukentėjusiems nuo sektų. Taip pat ruošiu kelis straipsnius apie netradicinius religinius judėjimus Lietuvoje, kuriuos jums tikrai bus įdomu paskaityti.

 

Stengsiuosi padėti kiekvienam žmogui atrasti save iš naujo. Kiekvienam parodyti jo kelia. Ir melsiuosi už tamsoje likusius kolegas, kad jie, kaip ir aš, priimtu Dievo meilę. Te padeda man Dievas.

 

Asmeninis mago puslapis: aleksejus.webnode.com

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite