Michel Lotito – prancūzas kuris galėjo suvalgyti net metalą

michelisMichelis Lotito, gimė 1950-aisiais Prancūzijoje ir buvo pagarsėjęs tuo, kad valgydavo visiškai nevirškinamus daiktus. Prancūzas dar būdavo vadinamas Monsieur Mangetout (Ponas Valgau-Viską).

 

Lotito pasirodymuose valgydavo metalą, gumą, stiklą ir kitus daiktus, kaip, pavyzdžiui, dviračius, televizorius ir išmontuotus lėktuvus.

 

Jis pradėjo valgyti neįprastus daiktus dar būdamas vaikas. Vaikystėje. M. Lotito valgė vinis, dviračius netgi lėktuvo dalis. Per 1959-1997 m. laikotarpį Michel’as suvalgė net 9 tonas metalo.

 

Lotito, netgi suvartojęs medžiagų, laikomų nuodingomis, retai kentėdavo nuo ligų, sukeltų jo neįprastos “dietos”. Per pasirodymus jis suvartodavo apie kilogramą įvairios medžiagos. Tam, kad tokį maistą nuryti būtų lengviau, M. Lotito pietus užgerdavo dideliu kiekiu vandens arba mineralinio aliejaus.

 

Medikai teigia, kad vyras galėdavo suvirškinti tokius daiktus todėl, kad turėjo neįprastai storas skrandžio ir žarnų sieneles, o jo skrandžio sultys veikdavo kur kas stipriau nei kitų žmonių.

 

Paradoksalu, tačiau suvalgius kelis bananus ar porą kietai virtų kiaušinių, M. Lotito kankindavo virškinimo trakto negalavimai.

 

2007 metais Michel Lotito mirė, bet pasak gydytojų ataskaitos, vyro mirties priežastis buvo visiškai nesusijusi su neįprastų jo pomėgiu valgyti nevalgomus dalykus.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
minties ir proto galia

girdejas jau seniau buvau apie sita durneli reiskesi jau atsivalge stiklo metalo ir kito sudo kad uzlinko

Taip pat skaitykite