Nufilmuota kaip miręs sūnus atsisveikino su savo motina

sunaus-dvasia-balionasYra tūkstančiai liudijimų pasaulyje, kai mirę žmonės siuntė ženklus likusiems gyviems savo artimiesiems. Vieni tvirtina, kad po laidotuvių girdėjo bildesius velionių kambariuose, kiti teigia, kad mirusieji su jais atsisveikino sapnuose, tačiau retai tokie atvejai būna kažkokiu būdu užfiksuoti.

 

Neįtikėtinas ir visą pasaulį nustebinęs incidentas įvyko per vieno jauno amžiaus vaiko laidotuves.

 

Nufilmuotame vaizdo įraše užfiksuota, kaip kažkokia nežinoma jėga pasiunčia baltą balioną raudančiai velionio mamai, tarsi norėdama nuraminti ir paguosti iš sielvarto palūžusią moterį.

 

“Vienas balionas staiga pradėjo judėti. Ten nebuvo jokių kondicionierių, jokio skersvėjo, o balionas pradėjo judėti taip, tarsi jį kažkas laikytų už virvutės. Vėliau balionas nuskrido tiesiai prie mirusio vaiko motinos ir niekur nuo jos nesitraukė.”, – kalbėjo įvykio liudininkė.

 

Iš tiesų vaizdo įraše nufilmuota, kaip balionas be jokios priežasties nuskrido prie moters ir pasiliko kartu su ja. Mama jausmingai apkabino balioną, tarsi leisdama savo sūnui su ja atsisveikinti.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nu

Eilinis slamstas is youtube

Tront

Baliukai ir man patinka :)

peleda

As pries 9 metus,tuoi 22vasario jie bus,susapnavau palaidojusi MAMYTE,ant debeselio Angeliukas MAMYTES veideliu ir tuom tikiu…

Nusišypsom

Baliona priversti skristi kur žmogus nori nera sudetinga ..tai paprasyas fizikinis desnis + truputis chemijos… Ir ta padare kitas žmogus..O tamsuoliams jau stebuklas..

Anonimas

Tikriausiai Diarchy per laidotuves dalyvavo, ar ne? :D

marsietis

per laidotuves balionai ir pop muzika??? Keistas paprotys.

Anonimas

Pas cigonus laidotuves tai didele svente, jie visi dainuoja, soka ir linksminasi. Tad nereikia stebetis, kad pas kitus laidotuviu paprociai kitokie

Taip

Kiekvienoi saly savi paprociai, tikriausiai daugelis matet pvz maiklo dzeksono laidotuves.

Taip pat skaitykite