112 metų moteris kasdien surūko po 30 cigarečių

moteris-ruko-simtmetiBatuli Lamichhane gimė 1903-iųjų kovą, sulaukusi 17-os ji pradėjo rūkyti ir tai daro iki šių dienų jau 95 metus.

 

Ir rūko ne pasyviai, o po mažiausiai 30 cigarečių per dieną.

 

Senolė teigia, kad cigaretės jos gyvenimo ne tik, kad netrumpina, bet dar ir ilgina. Tik dėl vieno ji sutinka – negalim rūkyti masiškai gaminamų cigarečių.

 

Beveik visą gyvenimą Batuli rūko tik vietinių Nepalo meistrų gaminamas cigaretes iš čia pat užauginto tabako.

 

Per 112 metų moteris jau pergyveno beveik visus savo vaikus ir vyrą. Nesenai jos namus kaip reikiant apgriovė Nepalą sudrebinęs žemės drebėjimas.

 

Tačiau moteris ir toliau išlieka pozityvi ir tiki, kad pozityvumas ir cigaretės yra ilgaamžiškumo paslaptis.

 

Šaltinis: skaitalas.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dr34m

Tame ir dalykas, kad ne iš fabriko cigaretės, o pagamintos rankų darbo. Bet manyčiau vistiek rūkyt nepatartina. Be to jai turbūt nekenkia dėl kokiu genetiniu “nesamonių”. Nes jei kitaip, tai turbut ten kur ji gyvena visi kas rūko, yra ilgaamžiai. Sutikčiau, kad pozityvumas tai tikrai prisideda prie ilgaamžiškumo, bet tikrai ne tabalas. Be to neaišku kaip ji maitinasi, kaip juda(na tarkim kokia mankšta ar kas pan) gal ir tai dasideda prie sveikatos. Jei jau cigaretės ne iš masinės gamybos tai gal ir maistas ne kitoks. Čia jokios info apie daug ką nėra. Būkit sveiki visi.

nu

Nori zmogus tai ir ruko, kas cia per anomalija?

Taip pat skaitykite