Perkėlimo magija

Mūsų pasaulis pilnas šiuolaikinių technologijų ir, atrodytų, jau
nebėra vietos magams, kerėtojams, mistikams ir ezoterikams. Tačiau žmonės kaip ir anksčiau ieško raganų pagalbos. Nežiūrint į tai, kad didžiuosiuose miestuose užtenka būrėjų, aiškiaregių ir pranašautojų, nebūtina kreiptis į juos , kad susidurtumėt su magija. Dažnai mes net nepastebim, kad susidūrėme su šio „raganavimo“ neigiamomis pasekmėmis. Tam užtenka pakelti gatvėje atitinkamą „pamestą“ daiktą. Ir nesvarbu – pigų pakabuką ar brangų telefoną. Toks daiktas pritrauks Jus prie savęs, o kartu su tuo ir negatyvias pasekmes, nuo kurių išsivalė kitas žmogus.

 

KAIP VYKSTA ŠIS RITUALAS?

 

Žmogus, turintis problemų, ateina pas magą. Jis jį „išvalo“ nuo ligų bei problemų ir jas perkelia į atitinkamą daiktą. Po to daiktas „atsitiktinai pasimeta“ ir jį pakelia kitas žmogus, kuris tampa „laiminguoju“ naujos ligos ar problemos savininku. Žinoma, vargu ar žmonės susies iškilusias problemas su neseniai rastu daiktu, nurašydami jas atsitiktinumui ir juodam gyvenimo periodui.

 

Yra dar toks aspektas, kad net jei žmogus išmeta daiktą neilgai palaikęs jį rankose, jėga, kuria buvo pakrautas daiktas, spėja persikelti į jį. Kad išvengtumėte nemalonumų, jokiu būdu negalima kelti svetimų, nežinomų daiktų žmonių susibūrimo vietose ir kritiškai pavojinga sankryžose. Brangūs auskarai ar gražus auksinis žiedas gali būti šimtaprocentine pakiša, kad nieko neįtariantis žmogus pasiimtų sau naštą svetimos ligos ar nelengvo likimo pavidalu.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Dar vienas būdas negatyvo perdavimui – dovana nuo nepažįstamo. Ar gera bobutė, kuri pavaišins persiku iš sodo. Tuo labiau, niekada neimkite ikonų iš nepažįstamo žmogaus rankų, o gulintį vienišą daiktą, kad ir koks patrauklus jis Jums atrodytų, geriau apeiti ratu.

 

Negundykite likimo…

 

Šaltinis: https://www.facebook.com/Menesiena.Burimai?fref=ts

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Totemas

gudu ukanota vakara atvaziavau su dviraciu prie parduotuves pastaciau dvirati.. salia buvusi juoda kate pradejo snypsti ant manes nuejau minutei i parduotuve prie kasos pamaciau 1centa ant zemes ir pakeliau isejus laukan nebebuvo nei kates nei dviracio kas toliau…. praleidau nemazai laiko ligonineje isejes pradejau dometis kas kaip dabar net ir nauju metu isvakarese nepabugau paimti rasto kiseninio peiliuko gulincio vidury sankryzos…dirbkite su savimi su energija ir viskas bus tvarkoje.

Rolka

Emiau ir imsiu. Dar nemaciau kad kas auksines grandineles metytu, tik tam kad man pasikt. Gi nestovesiu prie kazkieno pamestu 100euru ant zemes, ir nesumastysiu- imti cia man juos ar ne, prakeikti jie ar ne. O svetimu daiktu niekad nelieciu-jie man nepriklauso. Pagal straipsni iseina, kad tokiu “uzkeiktu” daiktu galima urmu pristampuoti- stovi koks samanius fabrike prie konvejerio ir vos speja mojuoti burtu lazdele-prakeikiu,prakeikiu,prakeikiu…

...

Tai štai kodėl čigonai tokie vargšai. Praėjusią savaitę vežiau vaiko išaugtus rūbus paaukoti. Ir lyg iš po žemių kaip kokie velniai iš pragaro išlindo dvi čigonės prašydamos rūbų. Dar nueidamas pasižiūrėjau ar nenusegė grandinėlės nuo kaklo, nors ir nebuvau užsidėjęs.

trollolol

Vargsai pamestu ir rastu daiktu rusiuotojai. Turbut issigime, raguoti, giminiu ir artimuju neturintys ir patys netoli mirties esantys ubagai ania? 2019 metai, dar bobutes pasakos gajos?

paprika [aitrioji]

‘kuo tikesi, tas ir bus’…-dainos zodziai tokie yra… ir gyvenime nutinka taip..

CNN

Kokia daina ir kas autorius?

Taip pat skaitykite