Moterys nešioja savyje visų savo buvusių lytinių partnerių DNR

meile-dnaMokslininkai aptiko, jog moterys kraujyje turi Y chromosomas. Tai įdomu, nes, kaip žinoma, Y chromosomos priklauso vyrams, tačiau kaip jos papuolė pas damas ir iš kur jos apskritai atsiranda?

 

Akivaizdu, atsakymo reikia ieškoti vyriškos lyties vaisiaus nėštume, nes kiekviena moteris, kuri buvo nėščia, yra vaisiaus ląstelių savo kraujyje nešiotoja. Nėštumo ląstelės bus motinos kraujyje ir organuose visą likusį jos gyvenimą. Net jeigu nėštumas buvo nutrauktas, ar įvyko persileidimas, šie genai su motina liks visam laikui, rašo naujienų portalas infa.lt.

 

Yra net mokslinis pavadinimas šio reiškinio mechanizmui, tai vadinama mikrochimerizmas (michrochimerism). Svetimų ląstelių santykinis kiekis žmogaus organizme, pagal mokslininkų paskaičiavimus, lygus, viena milijonui.

 

Gerai, tačiau tai paaiškina tik apie moteris, kurios pagimdė berniukus. Tačiau, kaip su moterimis, kurios neturėjo nėštumo ir kurių kraujyje vis tiek yra vyriškų ląstelių?

 

Tam prireikė papildomų tyrimų, ką 2014 m. ir atliko Fred Hutchinson Onkologijos centro (Fred Hutchinson Cancer Center) imunologai. Šio tyrimo metu iš 120 moterų, kurios niekada neturėjo sūnų, buvo paimti mėginiai. Tyrėjai pastebėjo, jog 21% šių moterų turėjo svetimą DNR. Paskui moterys buvo suskirstytos į 4 grupes priklausomai nuo nėštumo istorijos: „Grupę A“ sudarė moterys, kurioms gimė tik mergaitės, „Grupė B“ – turėjo vieną ar daugiau persileidimų, „Grupę C“ sudarė moterys, kurios atliko abortą ir „Grupė D“ – moterys, kurios niekada nesilaukė, tačiau turėjo lytinių santykių su partneriais.

 

Vyriško mikrochimerizmo daugiausiai buvo „Grupėje C“, nors to, kaip ir anksčiau, yra kiekvienoje grupėje. „Grupėje A“ 8%, „Grupėje B“ 22%, „Grupėje C“ 57%, o „Grupėje D“ 10%.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šio tyrimo išvados parodė, jog galimi vyriško mikrochimerizm’o šaltiniai gali būti nėštume, persileidime, ar tiesiog atsiradę po lytinio akto. Tai reiškia, jog vieno vienintelio lytinio akto atveju, atsiranda didžiulis potencialas moteriai, visą savo gyvenimą išlaikyti vyriško DNR genus savo organuose ir kraujotakoje! Tai reiškia, jog kiekviena moteris savyje visą gyvenimą nešioja visų savo lytinių partnerių informaciją! Be to, visai akivaizdu, jog kiekviena tokia moteris tampa dalimi to, kas su ja miegojo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Įdomu ir tai, kad net Biblijoje apie tai užsimenama:

 

…Todėl vyras paliks tėvą ir motiną ir glausis prie žmonos, ir du taps vienu kūnu. (Evangelija pagal Matą 19:5).

 

Ir dar:

 

Ar nežinote, kad tas, kuris susijungia su palaidūne, tampa vienu kūnu su ja? Ir du taps, vienu kūnu. (1 laiškas korintiečiams 6:16)

 

Aš manau, tai labai svarbūs rezultatai, nes mano dvasinis draugasšaltinis ir mokytojas kartą man pasakė, jog kiekvieną kartą, kai moterys miega su kažkuo, jos sau pasiima jų daleles, kurios jų organizme išliks visiems laikams, visada, – rašo slavicfamily.org įkūrėjas.

 

Maniau, jog tai tiesiog tik galinga metafora, apie tai, jog mes paprasčiausiai laikome dalį vienas kito energijos. Nereikia sakyti, jog tai mane privertė susimąstyti apie kai kurių mane supančių žmonių elgesį ir visa ši analogija iš tikrųjų man atvėrė daug prasmės. Tačiau tam, jog sužinotume, kad yra realūs moksliniai įrodymai patvirtinantys tokius paaiškinimus ir jog tai ne tik fizinis dalykas, tačiau ir dvasinis, t. y. daugiau nei tik energija… Tai netelpa galvoje. Faktas, jog moterys sugeba priimti fizines DNR daleleles iš tų žmonių, su kuriai jos miega, tapo stulbinančiu atradimu!

 

Šis mokslinis tyrimas suteikia visiškai naują prasmę lytiniam aktui apskritai. Tai labai šventas ir dvasingas veiksmas, į kurį būtent taip ir turi būti žiūrima. Daugelis žmonių piktnaudžiauja seksu pamiršę, ką tai iš tikrųjų reiškia, ir kaip yra svarbu sąjungą tarp vyro ir moters padaryti šventa. Deja, daugelis moterų, su kuriomis aš asmeniškai buvau pažįstamas, laisvai dalino save į kairę ir į dešinę dėl nepasitikėjimo ar noro įtikti, ar dėl to, jog padarytų įspūdį vyrui, iš tiesų net nesuprasdamos, kaip neatsakingai visa tai vyksta.

 

Nes tuo metu, kai tai buvo tiesiog seksas, partneriai nuo pačių savęs visai atsijungę, jie negalvoja, kad tai kažkoks svarbus dalykas. Tačiau, ateina momentas, kai partneriai bręsdami kaip asmenybės pradeda suprasti, jog seksas – tai ne tik kūniški malonumai ar pasilinksminimas, tai kur kas dvasingiau, kas glaudžiai visam laikui susieja abu žmones. Seksas – tai švenčiausias aktas, kuris sukuria ryšį tarp dviejų žmonių, kurie myli ir rūpinasi vienas kitu. Mums visiems taip svarbu, kad tai suprastume. Šiame akte yra daug energijos ir nuostabus potencialas, ir jis turi realią galimybę sujungti du į vieną esybę.

 

Galbūt daugelis iš jūsų turi didelį seksualinį bagažą, iš savo praeities, – tai gali ateityje labai stabdyti ir trukdyti normaliam fiziniam ir dvasiniam gyvenimui. Šiuo atveju geriausia paleisti tai ir priimti tai, ko praeitis jus išmokė, ir judėti pirmyn su šiomis naujomis žiniomis ir vertinti jas atsakingai. Aš esu tikras, kad šios informacijos pagalba, prieš atsidurdami su kažkuo lovoje, jūs pagalvosite du kartus ir apie save, ir apie savo partnerį.

 

Parengė: Edita Sabaitė

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nemiegalė

Gerai, sakykim kad tiesa. Tik niekaip nesuprantu, kodėl tai yra blogai? Tegul gyvena tos chromosomos, o kas nustatė kad tai kažkaip kenkia? Gal kaip tik padeda evoliucionuoti. Beje, pastebėjau, kad jeigu jau tik nustato kažką naujo ir netikėto, ko nežinojom ir dar sunku paaiškinti, tai būtinai būna traktuojama kaip blogis. Gal jau išlyskim iš riboto mąstymo “dėžučių” ir pažiūrėkim kitu kampu, užuot matavę viską, ko iki galo nesuprantam “bobutė sakė taip yra blogai” ir “dievas tave nubaus” tipo šablonais.

Chchc

Va del ko daznai pasitaiko, kad vaikas i ne viena is tevu nepanasus;D

rokis

o kaip smaukaliams?

adrijana

o kaip su zeofilais?

anomalas

Domejausi seniau sidu pseudo mokslu, kartais man atrodo, kad cia tiesiog suvietu budas suvaldyti kurvinimasi… Graziai viskas skamba, nors kiek dailios lyties suoazindinau su siuo mokslu,visos pasiusdavo…. taip pasiusdavo, savaime aisku del ko… apsimetam angeliukais zmones…

Pfff

Moteris nuo gimimo turi tas dvi skirtingas chromosomas. O tai Db jei moteris permiegoti su 5iais vyrai tai pas ją penkios skirtingos y chromosomos. Prie ko cia išvis DNR.

;D

esu skaites knyga ir mates filma apie tai,bet tai buvo senai ir nelabai pamenu kas ir kaip :D bet man rodos pas moteri yra dvi X chromosomos,o pas vyrus po viena X ir Y ir vyru Y po biski nyksta,o moters gali dalytis ar kazkas tokio todel moteris yra atparesnes…

Pfff

Dabar galvoju,o tai kaip biologija sako kad moteris turi x ir y chromosomas. Tai jeigu moters x susujingia su vyro y bus mergaite. Jeigu moters y susijungia su vyro y bus berniukas. Wtf

Medikė

Nesąmonė, “mokslinis” straipsnis, kuriame remiamasi pasakų knygute- biblija. Panašu, kad autorius nelabai supranta, kas yra ta DNR, geriausia dalis tai, kad neva jos randama kraujyje ir organuose ;)

Anonimas

Tai, kad niekas cia nesiremia Biblija. biblija buvo pamineta tik kaip idomus faktas, kad net joje apie tai yra rasoma. Medikei tikriausiai reikia 2 kartus teksta perskaiotyti, kad suprastu.

;D

o tu ar zinai kas yra ta DNR? tik be visokiu vikipediju ir pan? :D itariu,kad ne :D

aaaaaa

Nesamone , jog vyras gali duotis kiek nori, o moteris ne ;)) apsurdas. Biblijos maziau skaitykit…

anomalas

sioystraipsnio neskaiciau, taciau remiuosi informacija is,keliu kitu se tema, vyrai negali duotis kiek nori… jie kekvieno isleidimo metu isleidzia savo gyvybine energija, taip,ir gaunasi,kad vyrai trumpiau gyvena, kaip ir make sense,

Inga

O as pagalvojau kodel per kara ateje svetimsaliai pirmoj eilej isprievartauna moteris, todel kad paliktu savo gena…… Saugot save reikia ir nuo visokiu debilu

rusas

Nu naxuj norejau sakyt tapati :D bl rimtai xujovai susirandi patikusi zmogu ir tokiu straipsniu priskaitai tai akyse stovi visi jos buve :D

Taip pat skaitykite